Selam, Bu aralar en çok düşündüğüm konu gelecek planlarım ve bunları nasıl gerçekleştireceğim konusu. Bu yolda yürüttüğüm çalışmalar ve bunların yoğunluğu benim için en önemli konu. Tabii bir de bana eşlik eden insanlar, feyz aldığım ve öğüt aldıklarım var. En çok düşündeklerim tüm bunların bir kombinasyonundan oluşuyor. Keyifli geceler..
Sonunda diyesim geliyor. Çok yoruldum, dertlendim ama konut kredisinin bitimine 1,5 sene kala kalan borcu da sıfırlıyorum. Mayıs ayında da araba kredisini kapatmıştım. Borçsuz bir hayata merhaba demenin zamanı geldi.. Bundan sonrası sağlık olsun gerisi mühim değil..
Aslında konular var. Plan ve çerçevesini yapıyorum. Bunun için modüller kuruyorum kafamda ve günlük faaliyetlerini yapıyorum. Kendi işlerimi yetiştirmek cabası. Biraz uğraş ama zoru severim. Düşünceler iyi olunca kendimi seviyorum.
bu aralar düşünmeyi bıraktım ben aklımı da bir resetlesem aslında ne güzel olacak böyle sıfırlanmış olacağım.. ama mümkün değil keşke düşünmesek hiçbir şeyi.. öylesine kalsak..