Hellöö,
Soru başlıkta. Ben dinlerim empati kurar ona göre hareket ederim. Ya siz?
Soru başlıkta. Ben dinlerim empati kurar ona göre hareket ederim. Ya siz?
Tabi ki dinlemeye devam ederim ama "sana yalan söyledim" cümlesinden sonrası pek de etkilemez beni.
Bahaneler veya yaptığını haklı gösterme çabaları karşısında empati kurup hak vermeye yer de aramam. Sadece dinlerim, o da kendime olan saygımdan.
Selamlar,
Her insanın hayatında farklı dönemleri vardır. Bende önce o insanın samimiyetine bakarım. Gerçekten samimi bir arkadaşım mı diye düşünürüm. Ona göre dinlemek ve konuşmak isterim. Sonuçta hiç birimiz sütten çıkmış ak kaşık değiliz. Hepimizin hayatında bazı yalanlar var.
Ben dinlemekten yanayım. Belki bir derdi var? O an nasıl bir psikoloji içinde olduğunu bilemeyiz. Hemen cephe almak ve yargılamak yerine daha ılımlı yaklaşıp onu kazanmaya çalışırım. Yok yalan söylemek onun işiyse de bir daha asla muhatap olmam.
Rica ederim bayım
Nedenini öğrenene kadar dinlerim tabi. Hem bu güzel bir şey sonunda yalan söyledim demesi. Bende çoğu zaman yalana başvuruyorum ilişkilerimde ama yalan olduğu belli yani karşınında hoşuna gidiyor ve sonunda süpriz oluyor hep :D
Dinliyor moduna girerim, yalandan he falan derim. Cidden yalan söyleyenler devamlı söyler ve bu iftiraya bile dönüşür, bunu bizzat çevremde yaşadım. Böyle insanların sadece ve sadece Allah bir dediğine inanırım, oda Allah bir olduğu için. Bakalım yalanlar ile nasıl yaşayacaklar? Ciddi anlamda merak ediyorum. İletişimi kesmekte mantıklı ama bazen o aptalları dinleyince keyifli oluyor. Bakalım daha hangisi yalan vs diye. Ve insan şaşırıyor, hangisine inanmak ve inanmamak konusunda.
Cevap
22Cevap
Tabii ki dinlemeye devam ederim.
Öncelikle nedenini ve sebeplerini sorarım. Geçerli bir sebebi var ise yinede yalandan hoşlanmadığımı bir daha olmaması gerektiğini hatırlatır dinlemeye devam ederim.
Dinleyişim farklılaşacaktır doğal olarak lakin bir kere akışın doğal dengesini yalan ile bozmuştur.
Her cümlesi yalansa yalan söyledim sana diyip hala daha yalan söyleyecekse dinlemem defolup gitsin hayatımdan. Ama yalan söyledim diyip gerçekleri anlatırsa dinlerim ama içimde bir kırgınlık olur
33:40 ncı sahne nasıl
Bana dürüstçe bunu söylüyorsa dinlerim. Demek ki beni kaybetmemek için yalan söylemiş.. Bi nedeni var. Ama saklasa idi sevmemiş derdim..
Bana göre yalanın siyahı beyazı yok yalan yalandır ve güveni kırılır yalan söyleyen insana çünkü bir daha yapıcağı meçhul
Insan bunu karşındakini cok seviyorsa yapar, bazen sevince karşındaki yalancıda olsa onu kaybetmek istemez insan
Selammm 🌸 dinlerim, tabii yalan yalanı nasıl doğuruyor bakarız bi 😃
Bu mesela kansız olduğunu ima ediyor yalan söylüyor 😂
@-Life-is-G- hahaha kansızım yalan değil anemi diyoruz 😃
Tabiki. Nedenini öğrenmek isterim. Sonrası ne olur bilemeyiz
Ederim tabi, yalanını itiraf etme erdeminde bulunmuş sonuçta..
Herkesin yalanini dinliyoruz zaten
Onu da dinlerim..
Nolcakki herkes yalan söylüyor dinliyoruz napalım ,
Ederim. Bakalım bildiğim yalanlar mı yoksa fazlası mı var?
İlişkimi keserim seviyesiz insanlarla fazla sürdüremem ilişkimi dostluğumu
Bende dinlerim. Yalaninin sebebini duyarim. Belkide gecerli bir gerekcesi vardir
Biliyorum ben de sana yalan söyledim derim
Bunu açıkca söyleyecek kişiyi elbette dinlerim
Yok dinlemem
Bilmem bir bakmak lazım duruma
Neden yalan söylediğini anlatmasını isterim
dinlerim eğer ilk kez yaptıysa
Dinlerim neden bunu yaptığını öğrenirim
Hiçbir şey eskisi gibi olmaz.
Dinlerim. Nedeni önemli
Kimin olduguna bagli bu tabiki Ama dinlerim
Neden söylemiş öğrenirim
Yalan söyleyen insanları ciddiye almıyorum
Edemem
Dinlerim ama sonucu değiştirmez ki
Dinlerim
Sonunu merak ediyorsam, amacını vs dinlerim.
Dinledim zamanında.
Devam etmem yol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?