Yoksa o kişinin karakterinde de bir erezyon mu oluşmuştur?

Gözümüzde küçülen bir insan zaten karakterinden dolayı küçülmüştür. Bir insan birinin gözünde durup dururken küçülmez. Bu olay tamamen karakterle alakalı bir durumdur.
Benim hayatta en önem verdim şey güvendir. Ben bir insana güveniyorsam o insan benim gözümde dünyalar kadar değerlidir. Fakat gözümden bir kere düştüğü anda ne söylediği sözün bir anlamı kalır ne yaptığı davranışın.
"Hayatında mutluluklar dilerim ona hep afiyetle mutlu kalmasını isterim ama benim soframda değil".
Kesinlikle katılıyorum buna. Çünkü insanları zamanla tanıyoruz zaten. Özellikleri, karakterleri zamanla öğreniliyor. Maalesef bazı insanlar için verilen değerde azalma olmasına yol açıyor sevmediğimiz bir karaktere sahip olması.
Ne yazık ki öyle çünkü kişilik şerefsizliği onun tüm kalitesini düşürür.. Zaten ülkede öyle yalancı ve sahtekar biri var gözümde bir eşek ondan daha kaliteli.
Cevap
3Cevap
Karakterini küçültmeyen birisini gözümden düşürmem asla🤷♀️
Ben küçültmek istemiyorum insanları. Yaptıklarının kendilerine göre bir sebebi vardır. Her zaman ama her zaman.
Karakteri küçülen insan küçülür gözümde... verdiğim değeri bir anda bitirir yerle bir eder o yüzden gözümden düşenin parçasını aramam
Küçülüyor evet öyle son haliyle göz bebeginin içinde kalıyor 😊 sonsuza dek
Karakterinin küçük olduğunu fark ettiğim insan gözümde küçülür.
Boyası akan bir resmi ne kadar düzeltmeye çalışsana eskisi gibi olamaz...
Belki karakteri iyidir ve bilerek gözümde küçülmek istemiştir bilemem.
Evet aynen oyle. Gozumden tamamen duser sogurum konusmak istemem bir daha
Bunun nedeni ilk olarak karakteri olur zaten. Karakteri yüzünden uzaklaşırım
Karakteri küçük olduğu için gözümde küçülmüştr zaten
direkt zihnimden yok ediyorum o insanı bittiyse bir kere
Var
Gözümden düşmüş bir insana güvenmem çünkü güvenilir iyi bir insan olsaydı gözümden düşmezdi sadece kırılırdım
hiçlik makamına ulaşır..
o dakikadan sonra karakterinin de bir özelliği kalmaz..
Güvenmek değil de soğurum uzaklaşır mesafeli davranırım
Gözümde küçülduyse güvenim azalır.
Karakteri küçüldüğü için gözümde küçülmüştür
Karakteri küçülmüşse gözümde küçülmüştür zaten.
Karakteri küçülmeden o insan küçülemez.
Karakteri düşük olduğu için gözümde Küçüldu evet
karakteri düzgün olsaydı zaten gözümde küçülmezdi
Evet küçülmüştür
Kalmamıştır bile
Küçülmüştür
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?