https://youtu.be/DlUUOgtBWlk Her sıkıntının sebebi, Gösterilen sabrın ödülü, Adaletin zamanı, Çabaların sonucu vardır. Doğrular faydasını yalnışlar zararını yaşatmadan son bulmaz. Sen o güzel kalbini bugüne aç. Şükürlerini sırala ve derin bir nefes al! Unutma! Ödüller, hediyeler, şanslar hep unuttuğunda gelir. Sen yaşadıklarına odaklan bugün. Allah güzel şeyleri saniyelere gizlemiştir. Sabırlı ol ve zamanını bekle...
Hayatın içinde debelenirken bize gelen mesajları anlamak zaman alabiliyor. ya da anlasakta isteklerimiz ağır bastığından inatla ısrarcı olabiliyoruz, illaki olsun diye. Geç kalmadan gelen mesajları okuyup anlamak dileği ile...
Seninle ilgili hayattan sana gelen en son mesaj neydi?
Ne olursan ol, ne yaparsan yap insanları yine anlamak istediği kadar seni anlayacaklar o yüzden başkalarının sana bakış açısını, hakkında söylediklerini o kadar umursama. Her zaman seni kıskanan ve kötü şekilde düşünen insanlar olacak. Birkaç kişi haricinde insanlar olduğun gibi değil kendi görmek istediği gibi görecekler zaten. Onlar için ekstra çaba sarf etmeye hiç gerek yok. İstediğin gibi yaşa ve daima kendin gibi ol.
Şarkı seçimin ve yazın şahane olmuş ellerine, yüreğine sağlık... Sanki hayat ben ona "beni ne zaman azad edeceksiniz hürriyetime kavuşmak istiyorum!!!" diye haykırdıkça o da bana"çok az kaldı, sabret, beklediğine değecek inan ki" diyor...🦄🍀❤️
Sırf merhametin ve iyi niyetin yüzünden sana zarar veren insanları hayatında tutmayı kes artık! yaprakların teker teker dökülüyor zaten neden kendine eziyet ediyorsun en sonunda birisi seni köklerinden tutup çeksin diye mi.
Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı.
Merhaba gadası 🙃 Aslında hayat her zaman bize iyiliklere gelmez. Ama gelen her olumsuz şeylerin içinde iyilikler vardır. Bizler o iyilikleri bulup çıkartmayı başarırsak eğer ki, olgunluk seviyesine ulaşmışız demektir.🙃
Sanırım en son mesaj sevgilimin hayatıma girmesi. Öyle şeylere hiç inanmam ama gerçekten hayatımda bir şeyler iyiye gidiyorsa onun sayesinde, onun enerjisinden sevgisindendir.. Bazıları ders bazıları şükür sebebi oluyor işte…
Bu aslında insan kibrinin ve bencilliğinin ne denli gereksiz olduğunun bir hatırlatıcısı. Çok kısa bir ömür , içinde hastalık , cefa ve çaba var. Bunu boş yere heba etmek , kalbi üzmek yerine , iyilik , doğruluk ve neşe ile geçirmek gerektiği konusuna atıf. Tabi kimse umursamıyor. Genç ve sağlıklı iken öyle , çooook sonra akıl başa geliyor ama iş işten geçmiş oluyor.
13 kere reddedilince 13. Reddedilmeden sonra büyük bir aydınlanma yaşadım. Tip yoksa kız da olmadığını anladım. Kızların sadece yakışıklı erkeklere baktığını anladım ve kızların tipsiz erkekleri arkadaş olarak gördüklerini bir de aşkımdan ölsem de hiçbir kıza açılmamam gerektiğini öğrendim.