6 yıllık dostum bu etiketi yapıştırdı?

5 yıllık bi ilişkisi var ve sürekli tartışırlar. Bende hep dinler akıl verir yanında olurdum sürekli. Sevgilisiyle yüz yüze hiç gelmedim ama telefon üzerinden muhattap olmuşluğum var. Kendi özel hayatımla ilgili derdim sıkıntım olduğu zaman wp grup kurardı oradan ben o ve sevgilisi akıl danışırdım. Sonra sevgilisi memur oldu. Bu çiçek göndercekti ama online sıkıntı yaşadı. Hediyeyi söyle ben yardımcı olayım benim karttan gönderelim dedim. Hem bende kutlarım dedim. Ama yanına ayrı hediye alıp öyle göndercektim. Oda sen ayrı kutlarsın dedi. Meğer sadece mesajla kutlamamı kast etmiş. Gruptan adres istedim tebrik hediyesi göndereyim diye. Amacım iyi niyetli olmakla beraber çok safça hareket ettim. Neyse adresi aldım acele şekilde hediye seçip gönderdim. Ajanda kalemdi hediye. Bana özelden yazdı Benim niye haberim yok. Ne hadle sevgilime hediye gönderirsin. Sen ne hadsiz bi kızsın sevgilim senin hediyeni kullanıp niye seni hatırlasın falan dedi. Ohaa dedim. Sen neler diyorsun akla gelmeyecek şeyler söyledi bana. Ve bu kız her şeye şüpheli yaklaşır. Maksadım temizdi ama b. k saçan kendisi oldu. Güya ben onun gibi dostu kaybetmişim. Bence gerçek yüzünü gördüm tam bi pislikmiş
6 yıllık dostum bu etiketi yapıştırdı?