5 yıllık bi ilişkisi var ve sürekli tartışırlar. Bende hep dinler akıl verir yanında olurdum sürekli. Sevgilisiyle yüz yüze hiç gelmedim ama telefon üzerinden muhattap olmuşluğum var. Kendi özel hayatımla ilgili derdim sıkıntım olduğu zaman wp grup kurardı oradan ben o ve sevgilisi akıl danışırdım. Sonra sevgilisi memur oldu. Bu çiçek göndercekti ama online sıkıntı yaşadı. Hediyeyi söyle ben yardımcı olayım benim karttan gönderelim dedim. Hem bende kutlarım dedim. Ama yanına ayrı hediye alıp öyle göndercektim. Oda sen ayrı kutlarsın dedi. Meğer sadece mesajla kutlamamı kast etmiş. Gruptan adres istedim tebrik hediyesi göndereyim diye. Amacım iyi niyetli olmakla beraber çok safça hareket ettim. Neyse adresi aldım acele şekilde hediye seçip gönderdim. Ajanda kalemdi hediye. Bana özelden yazdı Benim niye haberim yok. Ne hadle sevgilime hediye gönderirsin. Sen ne hadsiz bi kızsın sevgilim senin hediyeni kullanıp niye seni hatırlasın falan dedi. Ohaa dedim. Sen neler diyorsun akla gelmeyecek şeyler söyledi bana. Ve bu kız her şeye şüpheli yaklaşır. Maksadım temizdi ama b. k saçan kendisi oldu. Güya ben onun gibi dostu kaybetmişim. Bence gerçek yüzünü gördüm tam bi pislikmiş
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayır yanlış anlama var doğal tepkiler bunlar ben durumun çözümünüde biliyorum dostunu kaybetme bence
Ne çözümü resmen sevgilime göz koydun demek istiyor. Mide bulandırıcı insanı kaybetmek benim için bir kazançtır
Yanlış anlamış olabilir empati kur öyle sanmış anlamış olabilir anlık şeyler için kalbinizi kırmayın
sana bişey sölim mi fazla iyi düşün müşün bence kimse için böyle yapma bidaha yap desede yapma çünkü senin iyi niyetin başkasının egosunu tatmin edebilir daha kötüsü bunu sırf ayrılmak için bile kulana bilir vs vs
İyi de sen nezaket gösterip hediye almışsın. Bence o seni kıskanmış sevgilisinden. boş ver, muhattap olma.
Sen sen ol asla sevgilinin gönül ilişkilerine dahil olma çünkü hep sen suçlu olursun. Tecrübeyle sabit. Asla asla. Hep günah keçisi sen olursun.
Boyle insanlari hayatinda tutma eminim ki sevgilisi ile senin hakkinda konustu sevgilisi senin iyi oldugunu falan soyledi o da bunu gorumce kiskanclik yapti
Tipik Türkiş kežo senaryoları
Öyle bi konuşuyorki sorun bende sanıyorum
Yoo sende olsa. sende derdim
Sen kız arkadaşının sevgilisine hiç yüzyüze görüşmediğin birine hediye mi aldın
Evet sevgiliside memur olduğu şehre arkadaşımı ve beni davet etti yemek ısmarlayayım dedi. Ne var bunda. Benim için arkadaşım varsa sevgilisi vardır. Sonuçta ben düşmanlık yapmak istemedim insani bi davranış yapıp kuru kuruya tebrik etmeyi kendime yakıştırmadım
Sadece telefondan yeterli bir samimiyet olduğunu düşünmüyorum hep beraber vakit geçiriyorsunuzdur yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmiyordur o zaman tamam ama öyle bir durum olmamış sen gidip hediye alıyorsun bence yanlış anlaşılmaya müsait bir hamle yapmışsın
Durum o şekildede olsa yine ottan b. ktan bem kapmaya müsait bi yapısı var. Kişi kendinden bilir işi. İnsanın fikri ne ise zikride o olurmuş. Her anı şüphyle dolu şizofren gibi. Tedavi olması şart
Soruda 6 yıllık dostum yazmışsın şu an gömüyorsun kızı 😃şizofrendir felan bilmiyorum ama bu konuda haklı bence kız arkadaşının erkek arkadaşına hediye alacak bir samimiyet yok aranız da nem kapar tabi hayırdır derler 😬
gereksiz samimiyet iste
Bir pislikten kurtuldun
Sutla gec
hayırlısı olsun
Enterasan
Senin sevgilin yokmu
Sevdiğim var sadece
Peki arkadaşın senin sevdiğin çocuğa hediye gönderse ne hissedersin
Benim olduğum ortamda muhattap olmuşlarsa gönderebilir ben onun gibi pislik saçmazdım karşımdakine
En iyi arkadaşın sana güvenmiyor ama onunla birlikte olursun diye korkuyor belkide yattın diyede şüphe ediyor
Cevap