Kopmanız, vazgeçmeniz gerektiğini biliyorsunuzdur, ama elinizden gelen bir $ey yoktur, atamazsınız hayatınızdan bir türlü, siz ondan kurtulmaya çalıştıkca o bir şekilde geri döner, kendini hayatınıza tekrar dahil eder ya da siz onu arar bulursunuz, vazgeçmek bir türlü mümkün olmaz.
Hayatınızda vazgeçmek için zorlandığınız biri oldu mu?
Vay pee, Ayhan naptın sen :) Yıldız Ablanın söylediği söze kelime kelimesine katılıyorum. Her insanın olmuştur. Benimde vazgeçmekte zorlandığım biri oldu
Oldu. 1 ay boyunca etkisinden çıkamadım. Ara sıra bazı geceler aklıma geldikçe onun için ağladım. Ama sonunda etkisinden çıktım. Fakat bugün tuhaf bir olay oldu. Yine aynı kız bugün rüyama girdi ama nasıl girdi? KS hesabı sanki varmış gibi bir araştırma yaptığımda ilginç bir şekilde KS hesabını ve İngilizce olarak bir yerde şarkı sözlerine eşlik ettiğini gördüm. Tam Hiper Assasin olarak gelip oraya bir söz eklemesi yapacaktım, rüya bitti. Artık bilincime kadar işlemiş yani sen düşün. Eskisi kadar acı çekmiyorum. Ama ara sıra böyle rüyalarıma giriyor.
Ben hayatıma kolay kolay insan alamıyorum. Aldığımda da vazgeçmek zorunda kalmışsam bana göre geçerli sebeplerim vardır. Karşımdakine bunu hiç belli etmesem de zorlanırım. Onunla vedalasmış olsam da kalbimden vedalaşmak uzun zamanımı alıyor. Ama insanlar bunu anlamıyor çok acımasız olduğumu düşünüyorlar. Oysa ki ben neler yaşıyorum içimde bilmiyorlar...