Sanırım fazla ile öz güvenli bir insanım. :D Kimilerine göre totosu kalkık veya egoist olarak tanımlansa da ben yine öz güvenliyim diyerek tanımlıyorum. Kendimi, neler istediğimi, neler yapacağımı veya neler yapamayacağımı gayet iyi biliyorum. Site de ki çoğu insana göre de daha iyi olduğumu biliyorum. Elitizm sayılır belki ama bu da bir gerçek. Sonuç olarak ne kadar iyi olduğumu bildiğim ve kendimi tanıdığım için öz güvenli bir insanım.
Özgüvenli bir insanım evet.. Çünkü mental ve duygusal anlamda ne istediğimi biliyorum.. Kendimi kimseden üstün ya da ayrıcalıklı tutmuyorum.. Herkesin kendine has özellikleri vardır.. Sahip olduğum özelliklerim iyi ya da kötü beni alakadar ediyor ve kendimi seviyorum her şeyden önemlisi.. Kendisini sevmeyen bir insan kesinlikle hayata karışamaz, karışsa bile başarı sağlayamaz.. İnsanlar kibir ile özgüveni karıştırıyorlar genele bakarsak.. Orada burada kasıntı bir biçimde dolaşıp insanları aşağılamaya çalışarak, ego kasmak asla özgüven değil bence aşağılık kompleksidir.. Keyifli günler..
Şükürler olsun ki amin evet özgüvenli, rahat ve samimi bir insanım. Kibirli olmadığım için de şükürler olsun... İnsanlara ilk eli uzatabilen sevgi dolu kâlbim için de sonsuz şükürler olsun, amin...🦄🍀❤️
Evet düsünüyorum. Her insanda düsüncelerinin önemli oldugunu bilmeli ve bunu paylasmaktan cekinmemeli. Yine de her ortamda ve grupta digerlerini yönlendirecek birisi oluyor, olacaktir. O kisi olmak icin cabalamak gerektigini düsünüyorum, özgüvende bunun icin gerekli ilk özellik
Eskiden hiç konuşamazdım. Şimdi ise kim olursa olsun farketmez, kendimi çok iyi bir şekilde ifade edebilirim... Üstelik bu sayede güzel arkadaşlıklar kurabiliyorum...
öz güvenim yerindedir ama türkiyede kendimden öz güvensizini göremedim henüz. herkesin ikili ilişkileri muhteşem her yerde yıldızı parlıyor vs. bende böyle şeyler olmuyor hatta çoğu zaman iletişim kurmaktan kaçıyorum