Teşekkürler KS ⚡
Paralel evrende nasıl bir hayat yaşıyor olurdun?
Teşekkürler KS ⚡
Herşeyi yapmak istediğim bir yer gerek gezmek, izin almadan birşeyler yapmak misal silah, tank, uçak kullanmak gibi 😂😂. Zombiler olsa ne güzel olurdu birde tam Action Film gibi olurdu.
Veya sakin, gezerek, çalışmadığım bir hayat olurdu. Şirket kurmak ama yanlış bir şey yapsam herşeyi kaybolmayacağı bir evren hayatı olurdu.
Ya da herkesten uzak, yeterli bilim, ilim bir hayat olurdu.
Ya da en iyisi hepsi olsa müthiş paralel evren hayatı olurdu. Kim bilir aklımda daha neler var 😀😀😀
Çok değişik bir kafa :D
Aynen 😂😂
Tam hayalimdeki gibi bir evim olurdu, tavanından paralar yağardı. Nerde akşam orada sabah, her yeri gezerdim. Gurme gibi değişik yemekler denerdim. Kılık kıyafet olarak sıradan olmayan, kesin mini kıyafetlerim olurdu. Tabi bunların yanında çalışmazdım, yinede param olurdu😃
Tavandan para akan evde yaşıyorsun, çalışma bir zahmet :D
Kıyamam :D
Utansın be :D
Okulsuz ve işsiz bir hayat, okumayı sadece kendimi geliştirmek için bir hobi yaptığım dünya, yeşillikler içinde bir kasabada açılmış cafe (pastane içerikli) ve şefi ben olan kendimi özgün lezzetler üretmeye adadığım bir dünya..
Cevap
6Cevap
oooo ne soru bu yahuu, bilmem ki, hafta sonu çalışma olmasın birde ne sıcak ne soguk bir yer olsun yeter bana ))
Bu kadar mı :D
yani daha nediyim bu kadar))
kralım haremim var bir adadayım çalgılar çengiler fanteziler mamamiaa
Hayaller ve hayatlar, belki bir gün olur :D
Şuanki hayatımın tam tersi olsaydı hayattan aşırı zevk alıyor ve aşırı hırslı, çok iyi yerlerde olurdum
Bu hayatta berbat bir hayat yaşadığıma göre sanırım orada iyi bir şey oluyordur. Yoksa gerçekten çok yazık
yi, ne aynı halt ne olacak kafa değişmedikten sonra
Cicek gezegeninde cicek olarak
Çiçek gezegeninde çiçek anne olman daha güzel olurdu...
Hmmmm
Tüm çiçeklerin ilham kaynağı olurdun, aynı zamanda istediğin her çiçeği ekme ve yeşertme özelliğin olurdu...
Vay bee
Hiç bir fikrim yok ya bilmiyorum
En fantastik cevabı senden bekliyordum, hayal kırıklığı yaşıyorum :D
Dur düşünücem seni hayal kırıklığına uğratamam🤕
Bekliyorum :D
Şimdi ay benim prensesi olduğum ülke tmmi ay prensesiyim yani sonraaa🤔 sen vezirimsin KS de benim halkım 😂😂
Senin ay prensesi olduğun evrende, benim güneş prensi olmam gerekir, vezir değil ;) :D :D
Ah prensim bunu şu an ki hastalığıma verin düşünemedim 🙃
Geçmiş olsun, hemen güneşi emrine amade ediyorum, için ısınsın tez zamanda iyileş diye :)
Oyyş çok teşekkür ediyorum prensim🌜☀️
Burada zenginsem orada fakirimdir. gerçi ben yine bi şekilde yolumu bulmuşumdur jadsfags
paralel evrendeki arkadaşla konuştum, ben onun yerine gecicem, o da evine donecek..
Yüksek mertebede olurdum.
kraldım kesin..
Yakışır ⚡
Kesin bir yılan olarak sürünüyor olurdum. d
Ölüyümdür.
Çöpcüydüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?