Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Çok üzüldüğümde ilk önce anında iştahım kapanır yemek yiyemem. İçime kapanırım. Normalinde uykuya dalmakta sıkıntı çekerim ama üzgünken gündüzde olsa hemen uyurum. Uyandığımda kaldığım yerden devam etmeye çalışırım.
Üzüldüğüm şeyin ne olduğuna bağlı. Bazen vefat vs gibi durumlara üzüldüğümde uyumayı yalnız kalmayı ya da video falan izleyerek kafamı dağıtmayı tercih ederim. Diğer türlü olmayan bir iş için vs üzülmüşsem kulaklık takıp yüksek sesle enerjimi yükseltecek müzik dinlemek favorim
Çok üzüldüğümde önce kendi halime çekilir kimseyle konuşmak istemem biri benimle konuşunca da de dedikleri bana sinir bozucu gelir zaten o an kalbini kırmak istemem. Ve sonrasında uzun uzun düşündükten sonra ağlamaya başlıyorum.
Aşksızlık krizinden yaya yürüyorsam, ayağımı taş, çukur, ağaç kökü vs. taktırarak gidiyorum. Tramvay yolunu ortalıyorum ve aşırı dalgın gidiyorum. Arabadaysam sadece aşırı hız yapıyorum. Evdeysem müzik dinliyorum, otomobil çizim ve tasarımları yapıyorum.
ağlamasın kimse üzülmesin. her şey gelip geçici şükür edin sağlıgınıza ailenize dostunuza sızı ayakta tutan seylerle ufacık cıkolata yerken kı tebesum dahı olsa zevk alıp mutlu olun hepınız. Rabbım guzellıklerını sunsun sizlere... sevgilerle
Rabbım üzüntüden değil gülmekten ağlatsın. şu koca dünyada anlamsızca yaşantılarımızda rüzgar gibi nereye gittiğimiz belli değilken yön bulmaya çalışırken. seni kimse üzmesin. sen güçlü ol herzaman. ve uc gunluk dunya ıcın uzulmeye değmez... Allah hepinizi her daim güzellikler kapısını açıp yüzünüzü güldürsün. mutlu olun ne olur