Merhabalar KS Halkı saf biri misiniz yoksa uyanık biri mi? Ben genel olarak uyanık biri olarak bilinirim, ama aranızda bir kaç kişi var onların saf olduğunu biliyorum zaten :D bugün yaşanan bir olaydan dolayı bu soru aklıma geldi. KS'den satır aralarını okuyamayan bir arkadaşım bugün biri tarafından kandırıldı. Ben ise iki dakikada olayı farkettim :D peki sizler satır aralarını okuyup olayları gerçek anlamda farkedebiliyor musunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde!
Ah be oldların little_dark_age siydim fdhg çok denk gelmiyorduk sizinle ama :D şey bir keresinde nuderuj ve damesblanches üçünüz sorumda susmak bilmiyordunuz ben de nazikçe göndermiştim sizi fdhfdh
o kapandı ya ben ondan sonrakileri kapadım o da can sıkıntısından :D defolun demedim özelde devam edin güzel muhabbetinize dedim bence bu kovmak olmuyor
@NudeRuj_ cinsiyetçiliğe karşıyım bireysel haklara bakma taraftarıyım hiç yakıştıramadım size :o ayrıca belli ki @yeahright adaletli biri ki haklı gördüğü kişinin yanında
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sence 🤪 ay modsun şimdi tam cevap olarak kabul etmezsin kaldırırsın görüşümü
Hahaha kaldırmam ama kaldırılırsa karışmam :D hımmm o kadar tanımıyorum seni o yüzden bir şey diyemeyeceğim maalesef :D
Ah be oldların little_dark_age siydim fdhg çok denk gelmiyorduk sizinle ama :D şey bir keresinde nuderuj ve damesblanches üçünüz sorumda susmak bilmiyordunuz ben de nazikçe göndermiştim sizi fdhfdh
Kibarlığı bir kenara bırak kovdum de şuna kısaca :P hahaha yapmışızdır normal :D peki hesabı neden kapattın? özel değilse tabi :)
o kapandı ya ben ondan sonrakileri kapadım o da can sıkıntısından :D defolun demedim özelde devam edin güzel muhabbetinize dedim bence bu kovmak olmuyor
aynı şey :D biri kaba bir yaklaşım diğeri ise kibar bir yaklaşım tek fark o ama ana tema aynı :D
ne yapayım sürekli bildirim geliyordu :D sonra zaten soruyu da silmiştim görüşünüz uçmuştu hhds ben kaldırmadım yani bence gayet saygılı bir sorandım
hahaha soruyu silecek hale geldin yani bildirimlerden :o gitmesek bizi de silerdin herhalde :P
hayır 40 dan fazla bildirim gelmişti bence iyi tahammül etmiştim :D @nuderuj_ özelden yazmıştım sana hatta
ne yazdın özelden Z 'ye :D
gizli olarak sormuştum soruyu soru sahibi benim falan demiştim :D şaşırmıştı
Z me ne oluyor 🙄 ismimi gizli tutmayı seviyordum oysa ki özel hakka tecavüz bu şimdi sana suç duyurusunda bulunmam gerekiyor
Heee yazmıştı 🤣
@NudeRuj_ ismini yazmamış ki x, y, z gibi üç bilinmeyen var 🤪 z yazmış sadece başka hiçbir şey dememiş ahahd
Burada savunulacak kişi benim 😲
Hemcinsim de bunu yapıyorsa 🤫
Hakkımı arıyorum hayırr 🙄
@NudeRuj_ cinsiyetçiliğe karşıyım bireysel haklara bakma taraftarıyım hiç yakıştıramadım size :o ayrıca belli ki @yeahright adaletli biri ki haklı gördüğü kişinin yanında
Bireysel halkıma bakınız lütfen Siz mi olduk şimdi de 😲😑
Nereye gömülüyorum
yaa ben kimsenin tarafında değilim :D gerçi mesele sizin arasınızdaydı hayır r falan yapmıyorum söylediklerimin arkasındayım ama sizde gerisi.
@nuderuj_ hali hazırda gömülecek bir yeriniz yoksa sizi sağdan alalım :P
@yeahright taraf demiyelim de mantıksal yaklaşıyorsun diyelim :P
aynen aynen 👍
İllaki gömüleceksin diyorsun heee
@yeahright bir daha düşün derim
@NudeRuj_ ben çıkıyorum sizi baş başa bırakıyorum kolay gelsin :D
@NudeRuj_ mantığın peşinden gidiyorsa malumun kendi tarafına çekemezsin şekerim :P mantık benim işim :D
Öyle mi şekerim sende neymişsin beee😪
@yeahright neden baş başa bırakıyorsun kalmayalım bence
@NudeRuj_ korkma @dameblanche transfer ederiz :D
@NudeRuj_ ben çıkıyoreee çünküüğğ
@yeahright görüşürüz şeker![Saf mısınız yoksa uyanık mı?]()
@Catutigernos kim ben senden mi korkuyorum 😜
@NudeRuj_ yalnız bırakma diye ağlıyordun neredeyse :o
Yoo kalalım yalnız sadecee elimizden bir kaza gelir diyr dedim 😏🙄
İkisi birden olunuyor mu 🤔
Kendime saf demem de uyanık da diyesim gelmedi
saf bir uyanıksın o zaman :P seni mi kıracağız ufaklık :D
Fnkfldlc
Genel olarak safım sanırım kolay inanırım ama yalanı yanlışı yakalarsam daha da güvenim geri kazanılamaz.
Çevremdekiler genelde saf olduğumu söylüyorlar ama bilmiyorum
safım beeee çok pis safım :)
o derece mi :) illa ki kanmadığın zamanlar olmuştur.
çok ciddi değildim yazarken
Artık bu soruya cevap verimiciiim😒😒
sorunun cevabını zaten biliyorum gerek yok :P
🤐🤐
Safımdır belki neden olmasın
belki de değilsindir olabilir elbet :)))
Bekli kdk
Belki kdkdkd sorry
korkutuyorsun ama beni :D
Uyanık geçinen saflardanım😕😀
hahaha bak işte bunu yeni görüyorum modum :D
Bazen saf görüntüsü de veriyorum karışık işler anlayacağın 😀
haha anladım modum biz ona sazan avlama diyoruz :D
Çok safım
Saf birisi değilim, uyanık birisiyim.
İkiside değilim
Olmaz tarafını seç 🤨
Cok safım ben ya😂😂
merak etme üstat yalnız değilsin herkes aynı cevabı vermiş :D
Herkesi bilmem ben de, ben kendimden sorumluyum😂😂 beni saf sanmaya devam etsinler😁😁
Safım 😏
aaa çok şaşırdım :o sen nasıl saf olabilirsin :P
Oradan bakıldığında nasıl görünüyorum 😏
Doğru saf değilim melek gibiyim👼
melek olmak için çok safsın bence :P
Tatlı saf bir kızım ben 😏 ah ne yapacağız
Cok safım 😅😅😅🙄😛
saf mı :kardeşim önde gidenisin :P
Safın deme ortak 🙄🤔
çakalı niye değiştirdi bu arkadaş o. O
Beğenmedi ise.. 🤔🤫
bilemedim geçen tanımadığım bir üyenin sorusunda da aynısını yaptı bir sakatlık çıkacak yanlış anlaşılacak :D
Aaaa. Kim yaptı ortak. Bulayım hemen 😅😅
3 harfliler yapmış olmasın ortak :o
Aaaa olabilir bak. Bu sıralar. Rahat durmuyorlarmis🤔
geçen gördüm meydanda top oynuyorlar kızdım topunuzu patlatırım dedim
Aaa. Iyi yapmissin da ortak. İyi ki sana musallat olmamislar...
Dedim ben kimin ortağıyım biliyonuz mu akıllı olun aklınızı alırım dedim kaçtılar ortak :P
Helal be. İşte bak beni duyan kaciyr ortak. 😄😄😄
dimi ortak :P
Safım
saf mami 🤪
Yaa 🥺
Yalancı mamişkoş 😏😝
@NudeRuj_ doru söyledim ben :(
Çaw🤫 kandıramazsın beni
Safım
Konudan konuya değişiyor ama safim galiba
Genelde saf.
Safım