#smellsmoke
Şarkı da benden size.. :D yalan yalan yalan...

Bazen istesende duramıyorsun. Detayda belirttiğin gibi akıp durmalı vs.. Yani insan her zaman bir ayağı frende gezemez. Frene ne zaman basarız? Ya aşırı hız yaptığımız zaman tehlikeyi fark ettiğimiz an gibi. Bazense akışa göre haraket etmek isteriz. Çünkü yaşadığın anlar belkide bir daha gelemeyecek anlar olabilir diye. Aslında her gün çok değerli. Sürekli bir plan/kontrol hali nereye kadar deriz. Elbette insan mantığını kullanması gereken yeridi iyi bilecek. Ben boşa kürek çektiğimi fark ettiğim an kendimi geri çekerim.
Çünkü çok değerliyim ve değerimi hiç etmek istemem.
Mantığım beni durdurabilecek tek güç.
'Doğru olan bu, konu kapanmıştır' der ve olay biter.
Simdi bu soru genel bir soru mu yani yorumlar hep farkli olmusta🤭 benim frenim yok ben ha herruh ya merruh diyenlerdenim... Oo yuzden frene cok asilmam.. patlarsa daha kotu sonuclar dogabilir... ✌️✌️
Cevap
10Cevap
Kelepceler kirbac stra tobest ne diyiduk kelepceler degil emir kipi durdurur beni tabii sahibemden gelecek olmasi önemli
Herkes için mantıktır muhtemelen. Libidosu tavan yapmış birine kelepçe dayanmaz ckfkfkdk
Mantık daha etkili
Bazen mantığı da dinlemem sjdf
icimdeki beni durduramaz
Mantığım binlerce kelepçeden daha etkilidir.
Mantığım ön plaka genelde.
Senin kurallarına uymak istiyorum
Tanışıyor muyuz pardon?
Yoo tanışmıyoruz.
Merak ediyorum sizi , siz de dominantlık sezdim yazmak istedim. Rahatsız ettiysem özür dilerim.
Beğeni için teşekkür , uymama izin var mı kurallarına peki?
Mantık.
Mantığım tabi ki :D
Reynmen dinlemek mi😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?