Kişilik & Karakter Çorapla uyur musunuz çorapla uyunur mu? PandaaBeyy Takip Et Xper 7 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Çorapla uyuduğunuz oldu mu hiç? Güncellemeler+1 yıl ... Çorapla uyur musunuz çorapla uyunur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Günlük giyilen çorapla değil de başka temiz bir çorapla uyunur 1 1 Yorumla PandaaBeyy +1 yıl Sağlıklı değilmiş ama Yorumla
Mrhbcınım Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 70% +1 yıl Asla uyuyamam ama bu sabah oha corapla uyumuşum diyerek uyandım 😂😂 1 3 Yorumla PandaaBeyy +1 yıl Hani aslaydı yalancı 😂😂 Yorumla Mrhbcınım +1 yıl Şaşkınlıkla uyandım ama ya duş alıp uykuya dalmışım Yorumla PandaaBeyy +1 yıl Detaya gerek yoktu 😂 Yorumla
desparandum Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 758 cevap paylaştı. Kışın uyuduğum olmuştur çorabın rahatlığına bağlı tabiki 1 22 Yorumla PandaaBeyy +1 yıl Çorabın rahatlığı mı var ya 😂😂 Yorumla desparandum +1 yıl Elbette kdk Yorumla PandaaBeyy +1 yıl Ne rahatınıza düşkünsünüz arkadaş 😂😂 Yorumla desparandum +1 yıl Düşkünümdür kdk Yorumla PandaaBeyy +1 yıl Söylemesen anlamamıştım aaa 😂😂 Yorumla PandaaBeyy +1 yıl Sonra niye ayaklarım kokuyor 😷😂😂 Yorumla desparandum +1 yıl Şahsen bu durumu yaşamadım mdkd Yorumla PandaaBeyy +1 yıl Tabi tabi inandım 😂😂 Yorumla desparandum +1 yıl Size kalmış bir görüş bu kdj Yorumla PandaaBeyy +1 yıl Haklısın pislik 😷😂😂 Yorumla desparandum +1 yıl Her zaman öyledir kdd Yorumla PandaaBeyy +1 yıl Pislik olduğun mu 😂 Yorumla desparandum +1 yıl Haklı olduğum.. Yorumla PandaaBeyy +1 yıl Pislik olduğun da dahil mi 😂 Yorumla desparandum +1 yıl Dahil değildir Yorumla PandaaBeyy +1 yıl Pislik olduğunu kabul ediyorsun? 😂 Yorumla desparandum +1 yıl Ordan öyle duruyor Sanırım Yorumla PandaaBeyy +1 yıl Evet öyle duruyor leşşşş😂😂 Yorumla desparandum +1 yıl Diyorsun kdkf Yorumla PandaaBeyy +1 yıl Dedim bilee doğru mu 😂😂 Yorumla desparandum +1 yıl Hadi senin dediğin olsun kdkd Yorumla PandaaBeyy +1 yıl Pekala leşşşş 😂😂 teşekkür ederim Yorumla
mertcanturk Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 38% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. TV karşısında şekerleme tadında bir şeyse olabilir, normal uyumak için yatağıma geçerken kesinlikle çıkartırım🙏🙄 1 0 Yorumla
EldrithcArrow__ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl Çorapla uyuduğum zamanlar oldu. Cok yorgun olmazsam uyuyakalmazsam uyumam. Corapla uyumanın sağlığa zararlı olduğuna dair makaleler okumustum 1 0 Yorumla
Yerden Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Çorapla uyurum. Çorapsız ayaklarım üşüyor, dalamadığım olabiliyor ve kalkınca vücudum ağrılı oluyor. 1 0 Yorumla
Marvy Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 92% +1 yıl Uyumam, huzursuz bacak sendromu var ayaklarım yanıyor geceleri. Kışın bile açıkta yatarım. 1 0 Yorumla
gezgin_34566 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Eve girer girmez ilk yaptığım şey çorapları çıkarmak uyumak hele asla 1 0 Yorumla
troman Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 563 cevap paylaştı. uyumadım hiç çorapla unutkanlık yapar diye duymuştum 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Kesinlikle uyuyamam.. 1 0 Yorumla
HaktangelenMirvari Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Yaz kış çorap ayağımda, donarım yoksa 1 5 Yorumla PandaaBeyy +1 yıl İyi değilmiş ama? Yorumla HaktangelenMirvari +1 yıl Niye Yorumla PandaaBeyy +1 yıl Araştır Yorumla HaktangelenMirvari +1 yıl boş ver, böyle iyiyim Yorumla PandaaBeyy +1 yıl Sen bilirsin ☺️ Yorumla
Congruent Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Soğuk havalarda uyuyorum. 1 1 Yorumla PandaaBeyy +1 yıl Havalarda soğudu 🤧 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Uyumam 1 1 Yorumla PandaaBeyy +1 yıl Uyuma 😂 Yorumla
Karanlık-cosmos Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 868 cevap paylaştı. Çorapla asl uyumam 1 2 Yorumla PandaaBeyy +1 yıl İyi yaparsın 😂 Yorumla Karanlık-cosmos +1 yıl Hihihi😅 Yorumla
Hicranreis Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 405 cevap paylaştı. Uyuyamam 1 1 Yorumla PandaaBeyy +1 yıl Bende öyle düşündüm 😂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Uyunur 1 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama gece uyurken değiştirip uyunmalı Yorumla PandaaBeyy +1 yıl Yok zararlı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye Yorumla PandaaBeyy +1 yıl Araştır Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. uyumam çorapla 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Günlük giyilen çorapla değil de başka temiz bir çorapla uyunur
Sağlıklı değilmiş ama
Asla uyuyamam ama bu sabah oha corapla uyumuşum diyerek uyandım 😂😂
Hani aslaydı yalancı 😂😂
Şaşkınlıkla uyandım ama ya duş alıp uykuya dalmışım
Detaya gerek yoktu 😂
Kışın uyuduğum olmuştur çorabın rahatlığına bağlı tabiki
Çorabın rahatlığı mı var ya 😂😂
Elbette kdk
Ne rahatınıza düşkünsünüz arkadaş 😂😂
Düşkünümdür kdk
Söylemesen anlamamıştım aaa 😂😂
Sonra niye ayaklarım kokuyor 😷😂😂
Şahsen bu durumu yaşamadım mdkd
Tabi tabi inandım 😂😂
Size kalmış bir görüş bu kdj
Haklısın pislik 😷😂😂
Her zaman öyledir kdd
Pislik olduğun mu 😂
Haklı olduğum..
Pislik olduğun da dahil mi 😂
Dahil değildir
Pislik olduğunu kabul ediyorsun? 😂
Ordan öyle duruyor Sanırım
Evet öyle duruyor leşşşş😂😂
Diyorsun kdkf
Dedim bilee doğru mu 😂😂
Hadi senin dediğin olsun kdkd
Pekala leşşşş 😂😂 teşekkür ederim
TV karşısında şekerleme tadında bir şeyse olabilir, normal uyumak için yatağıma geçerken kesinlikle çıkartırım🙏🙄
Çorapla uyuduğum zamanlar oldu. Cok yorgun olmazsam uyuyakalmazsam uyumam. Corapla uyumanın sağlığa zararlı olduğuna dair makaleler okumustum
Çorapla uyurum. Çorapsız ayaklarım üşüyor, dalamadığım olabiliyor ve kalkınca vücudum ağrılı oluyor.
Uyumam, huzursuz bacak sendromu var ayaklarım yanıyor geceleri. Kışın bile açıkta yatarım.
Eve girer girmez ilk yaptığım şey çorapları çıkarmak uyumak hele asla
uyumadım hiç çorapla unutkanlık yapar diye duymuştum
Kesinlikle uyuyamam..
Yaz kış çorap ayağımda, donarım yoksa
İyi değilmiş ama?
Niye
Araştır
boş ver, böyle iyiyim
Sen bilirsin ☺️
Soğuk havalarda uyuyorum.
Havalarda soğudu 🤧
Rahatsızlık veriyo uyuyamam.