Belki çoğu şeyi affedebilirim ama ihaneti affedebileceğimi sanmıyorum. Sebebi ise benimle birlikte olan bir insan bende bir eksiklik görmüş veya sevgisinde bir azalma olmuşki başkasını bana tercih etmiştir. Kesinlikle bunu kendime yediripte affedemem.
Aslında çok klişe olacak ama ihaneti kimse affetmez elbette.. Fakat şuna değinmek isterim ki affedilmeyecek tek hata ihanet değildir, sadece en büyüğü odur.. Oysa ki sevdiğimiz insanlar tarafından yapılan başka başka olayları da affedemiyoruz yeri gelince.. Bana göre bir hatanın affedilip edilmeyeceği; tamamen hatayı yapan kişinin bizim hayatımızdaki konumuna göre ve bizim ona duyduğumuz hislere göre şekilleniyor.. Asla ama asla demek istemiyorum.. Sadece dediğim şey şudur, umarım affedemeyeceğim kadar büyük hatalar yapılmaz.. Keyifli geceler..
Kişiye göre değişkenlik gösterir bence affedilmeyen şeyler. Ben yalan söyleyen birine güvenmem de affetmem de. Aksi devam etmesi için ona imkan vermek olur.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
"Asla affedilmeyen hata" kişiye göre değişiyor bence. Çünkü bazıları aldatılmayı affedilebilirken, bazıları en ufak bir yalanı bile affetmiyor. Birazda karakter meselesi affetmek.
konustugun bırısıne once guvenmeyı bıleceksın ondan bısıler ıstedıgınde karsılıksız yapıyorsa ınancaksın.. saygını yıtırmıceksın ve engel koymucaksın.. kısılerın ıs yasantısına aıle yapısına ınancına karısmıyıp ses etmıceksın sadece kendı musaıtlık durmuna gore davranıp ondan fedakarlık ıstemıceksın. soylencek cok sey var.. bence bencıl olmucaksın son nokta olucak...