https://youtu.be/V_GM-XeqMcc Dün bu şarkıyı @affedilmeyen 'nin sorusunda dinledim ilk kez. Resmen şarkıya kalbim geçti. Senin de seni anlattığını düşündüğün kalbini sızlatan şarkın var mı? Paylaş lütfen dinleyelim.
Şarkılar , insanların duygu durumlarına göre beğeni arz eder. Mesela bir gün bir şarkı müthiş hoşuna gider insanın , bir gün bir başkası.. Bu sabah için , buyurun :)
Biliyorum bir görüşünüzde 38 yaşındayım hala Gülşen dinliyorum demiştiniz hatta başka birinin sorusunda da bu şarkıyı paylaşmıştım likelamıştınız :D 18 lik halimle dinliyorum dshfhs
Benim kâlbimi sızlatan bir albüm var... Çocukken 90'larda odamda bir radyo vardı, gündüz onu bangır bangır hem dinler hem de şarkılara muazzam (!) sesimle eşlik ederdim, sonra da annemi ikna edip kasetçiye bana albüm almaya giderdik...😃😃Pekçok albüm aldım fakat kâlbimde en çok Levent Yüksel'in Medcezir albümü iz bıraktı... Sevgiler...💕
Kimbilir kaçıncı arayışım bu Benden kaçan mutluluğumu Nerede belli değil Kimbilir kaçıncı arayışım bu Kaybettim her bulduğumu Kader bana dost değil Ağla, ağla halime Gülme, kapat gözlerini Görme, tek bir söz söyleme Ağla, ağla halime Gülme, kapat gözlerini Görme, tek bir söz söyleme yok mu bir soru sormayan Yarını olmayan, güneşi doğmayan Bir yolun yolcusuyum, dokunma Ağla, ağla halime Gülme, kapat gözlerini Görme, tek bir söz söyleme Sanki bir yangın içimde Külleri savrulan, yakılan, yıkılan dünyamda Artık bir yer yok bana Ağla, ağla halime Gülme, kapat gözlerini Görme, tek bir söz söyleme Ağla, ağla halime Gülme, kapat gözlerini Görme, tek bir söz söyleme Ağla, ağla halime Gülme, kapat gözlerini Görme, tek bir söz söyleme
Buraya baya baya epik bi liste bırakırım aslında ama müzik benim için namus meselesi gibi. Paylaşmayı hiç sevmiyorum. Yıllardan beri isyanına hayran olduğum , her dinlediğimde nerde olursam olayım beni uzaklara , çok uzaklara götürmeyi başaran şarkıyı paylaşıyorum. Pearl jam- black
Biliyorum bi gün güzel bi hayatın olucak. Biliyorum bi yıldız olucaksın…. başkasının gökyüzünde. Ama neden? Neden? Nedeeeen? Benimkinde değil?
Yürüyen hata olduğum şu sıralarda Pinhani'nin "Zor Günler" şarkısı özellikle "Hatalar ancak ölmekle son bulur/Yanlış yaptıysam öğrenmek içindi" cümleleri... Günde 1 doz dinliyorum.