pipisi olanlara inat ya kalkmazsa ya inerse diye bir derdimiz yok :)
kel olmuyoruz
her sabah tras olma sorunumuz yok
sünnet olmuyoruz
Hiç bir kadın cevap vermemiş çünki muhtemelen bu saatte uyuyorlar veya artık yaz geldi ve tatilde keyiflerine bakıyorlar veya kadınlara belki bu saatte dışarıda / nette olmayi sevmiyorlar? Korkuyorlar veya sizlerin onlar hakkında ne düşüneceğinden bu saatte kızın burada ne işi var demelerinden korkuyorlar? Bir çoğunuzun yorumlarını okudum ve kadın olmama rağmen bir çoğunuzla aynı özelliği taşıyorum :).Okadarda farkli degiliz aslında.Benimde sizin gibi kıvrık zekam var en az sizin kadar iyi araba kullanıyorum,motor sürebiliyorum, kadın olmama rağmen iyi bir tahsilim ve iyi bir işim var, istediğim zaman istediğim şekilde konuşabiliyorum, kendime güveniyorum, istediğim saatte disari çıkıyorum ve tabık bazen tacize vs uğrasamda bunun altından çıkabiliyorum, makyaj derdim fazla yok çünki çok süslenmiyorum ve bir erkeğin yaptığı bir çok şeyi yapıyorum ve kendimi erkeklerden çokta farklı hissetmiyorum.Iyıkı kadınım cunki anne olabiliyorum demiyorum çünki sizlerde baba olabiliyorsunuz.Yeniden bu dünyaya gelsem erkek olmak istermiydim? Hayır :).100 kere dünyaya gelsem her zaman bir dişi/ kadın gibi doğmak isterdim ve istiyorum.
Hakkımızda hayırlısı
Biliyorum ama sende benim iş hayatımda, ailemin içinde ve hayatta neler yaşadığımı bilemessin :).Kadın olmak erkek olmaktan çok daha zor.Bunu sizler erkekler biliyorsunuz ve en üzücü ne biliyormusunuz? Bizi bu zorluklarda gördüğünüz halde bize yardım bir çogunuz yardim etmiyorsunuz.
İyi paylasimlar
:)
iyi ki kadınım çünkü:
1. erkekler bir bebeğin canında can bulmasını asla hissedemeyecek ve o bebeği asla bizim aramızdaki sevgiyi asla anlayamayacak. bir bebeği emziremeyecek. (evet süt dolunca göğüsler çok ağrıyo ama varsın acısın)
2. beni kadın yapan özelliklerimi seviyorum (göğüslerimi, popomu, etek giymeyi, makyaj yapmayı... kadın olmayı seviyorum yani )
3. tek derdim çüküm değil ve hay a.ına koyayım, hay a.ını s.keyim, hay a.ına... diye başlamayan cümleler de kurabiliyorum. ayrıca çüküm kalktı kalkmadı, uzundu kısaydı, kalındı inceydi derdim yok. ne sidik yarışına girerim ne de ebat yarışına.
4. erkeklerden daha narin ve estetiğiz
5. sevdiğimize bunu sonuna kadar belli edebiliriz. istediğimiz yerde boynunu koklayabilir, ellerini öpebilir, onu sevdiğimizi söyleyebiliriz. erkekliğe b.k sürdürmemek için kaskatı gezmeyiz.
p.erkekler saydığınız şeylerin "çoğunu" biz de yapabiliyoruz
Senden birşey rica etmiştim.Onu yaparsan sevinirim.Değerli birisin çünkü:)
# Otuz dört yasinda ve hala bekarsaniz kimsenin umurunda olmaz. :))
# Uzaga iseme" yarismalarinda tartismasiz bir üstünlük saglarız.
# Cinsel organinizla gurur duyabilir, ona isimler takabilirsiniz. Yaratici degilseniz "Osman" diyebilirsiniz. :DD
# Makyaj yapmamıza gerek yoktur!
# Bes günlük bir tatil için minik bir çanta benim için yeterlidir.
iyi bir erkeğim çünkü hiç bir şeyi sorun etmiyorum. sorunla değil çözümle geliyorum. soğukkanlıyım panik yapmam hayatta herşeyin olma ihtimalinin %50 olduğunu biliyorum. mutluluk aramıyorum mutsuz edecek şeylerden uzak duruyorum. inanmak istediğime değil gördüğüme inanıyorum dolayısı ile mantıklı kararlar verebiliyorum.
Cevap
26Cevap
Iyi ki kadinim;
-Hormonlarimin beni yonetmesine izin vermiyorum(genelde kadinlar icin daha kolay=))
-Geminin batmasi halinde ilk kurtarilacaklar arasindayim.
-Cikolata sayesinde zorlu anlarda kendimi mutlu hissettirebiliyorum
-Arabanin tekerlegi patladiginda birisi mutlaka durup yardim eder.
-(erkekleri kizdirayim biraz) canim sikildiginda goguslerimle oynayabiliyorum(cidden cok eglenceli=))
ağladığımda kimse beni ayıplamıyor,her daim güçlü olmak zorunda değilim
kendimi güçsüz hissettiğimde annemin yanına sığınmıyorum
param için benimle sevgili olan yok
köpekten rahatça korkabiliyorum
narin zarif olabiliyorum
bakımlı olan kadın güzel olur(genelde) erkek çirkinse istediği kadar bakım yapsın çirkindir
dedikodu yapmıyoruz(erkekler dedikodu yapmaz olayı masaya yatırır)
doğurmuyoruz 9 ay karnımızda bebek taşımıyoruz(bu çok kutsal bi olay )
koca dayağı diye bişey yok(bunu yapan insan değil )
çamaşır ütü bulaşık cam yer silme vs vs vs derdi yok(tek kal bakim nasıl derdi yok eşek gibi yapacan hepsini)
iyiki erkeğim, istemediğim biriyle ya da vakitsiz evlenmek zorunda kalabilirdim.
iyiki erkeğim, canım ne isterse onu yaparım ve kimse beni ayıplayamaz.
iyiki erkeğim, saç makyaj üst baş seçmek gibi dertlerim yok
iyiki erkeğim, belli bi yaştan sonra altıma bez koymak zorunda değilim.
iyiki erkeğim, tecavüze ugrama olasılıgım nerdeyse hiç yok.
*patronumla yediğim bir akşam yemeğinin sonunda zam alırım "z"am vermem.
*kızkardeşimi döverek stress attığımda "adamın biriyle konuşuyordu"dediğim an aklanmış olurum.
*sokakta çişim geldiği vakit bana her yer umumi tuvalet.
*bu zamana kadar hiç kimsenin beni düşleyerek mastürbasyon yapmadığını bilmek ne hoş,çok hoş.
*göğsümdeki ve bacaklarımdaki kılların beni kışın soğuktan koruması ve bunları alma derdimin olmaması.
edit:henüz hiç bir kızın cevap vermemesi yada "verememesi mi demeliydim!"6. nedenim olabilir...
iyiki erkegim
1: eve istedigim zaman eve girer cıkarım
2: ayakta cşşş yapabilirim
3:babamın arabası bana emanettir :))) artık herkez kendi aracını kullanıyor
4: limon kadar delikten karpuz büyüklügünde bir kütle gecirme derdim yok :)) (dogum)
5:istedigim kızla gezebilirim dedi kodu derdim olmaz arkamdan yapılan tek yorum bekar adam ne olacak yaw olur :))))
6: okul bittiginde ailemle aynı şehirde yaşasak bile ayrı ev tutabilirim
Her kulvarda olan yarışta bitiş çizgisine varırken ereksiyon halinde ki bir penisle yarışmayı galip bitirebilme özelliği :)
(erkekliği/adamlığı elbette buna bağlamam da işin espirisindeyim ben ne yapalım. )
- Gece, sokağa çıkıp dağıtabilme özgürlüğü.
- Kas gücü
- İyi araba kullanabilme yetisi
- Saç-baş-makyaj derdi olmaması
- Pipi
erkekleri kolay kandırabilme
erkekleri kolay tavlayabilme
erkekleri kolay tavlayabilme
...
Tuvalete grup halinde gitmiyoruz. Siz grup halinde gidince bizin sizin lezbiyen olduğunuzu hiççççç düşünmüyoruz !
biz istedigimiz eglence yerine rahatlikla gire biliyoruz ama siz yaninizda bayan olmadan giremiyorsunuz :p
Biz girince kimse bize "d" si düşmüş bir "dam" ! olarak bakmıyor ama !
Kapiş ? :)
1-Ayakta işemek 2- Basit ve anlaşılır olabilmek 3- Komşularınla onla bunla kısacası dedikodu ve türevleriyle ilgilenmemek, saçma sapan dizileri magazin programlarını izlememek 4- Dk. 60 kelime kulanmak zorunda olmamak 5- Elinin kiri
Regl olmuyorum
Çocuk doğurmuyorum.
Toplum tarafından haksızca da olsa üstün tutuluyorum
29 yaşında da olsam evde kalmış sayılmamam
Kuku yerine pipi sahibi olmak
Kıvrak zeka
Hazır cevap
Espritüel kişilik
Bolca bacağı kıllı arkadaş
ayıcıksız telefon
iyiki erkeğim soru sormam kafa yormam topluma uymam empati yaparım önyargı taşımam.
sorunuzla alakalı değil ama, balta gibi sikin olacağına fındık kadar amın olsun diye bir laf vardır :))
iyi ki erkeğim
-kız olsam erkeklere kanacak kadar narin olmaz evde kalırdım başka da nedene gerek yok ;)
iyiki erkeğim yaa, temizlik falan uğraş dur, yok ev temizliğiydi yok oydu buydu, makyaj yap süslen bin tana elbise değğğiştirr falan :) iyiki erkkeğim
Bende iyi ki kızım
fabrikada hata olmuş ...iyi diyebileceğim birşey yok...
bi düsün vardir belki
seni evlatlik alabilirim ;)
biktiracak ne yapiyorsun ?
vardir var sen alinganlik yapma ;)
Karşı cinsten abaza yok,
Yüzümüzü makyajla boyama yok,
Serbesttiz,
ilişkilerde "erkek adam olacak tabii" denmesi
Son noktayı her yerde koyan da biz
Beyinim var
AQ yerinde
kiskanc degilim
Mutsuz olmak icin bahane aramiyorum
ilk idealimin kadinin mutlulugu oldugunu dusunmuyorum
Ramazan boyunca orucumuzu 1 gün bile tutmama gibi bir sorunumuz yok (anlıyana) :))) hahaha
sünnet olmayı dert edene bak hele sen hiç cocuk dogurdun mu :D
evet dogurdum Allah bu kutsal görevi kadina vermis !
hahaha kadınlar gibi tuvaletimi oturarak yapmıyorum salla gitsin D:
El hareketleri yapınca bakirliğin bozulmaması
Hic bir zaman sekreter olmamak
Futbol
Rakı
Araba
dogum yapmamam ve adet gormemem ve topuklu giymemem gece gec saatlere kadar özgürce dolaşabılmem
iyi ki erkeğim çünkü
Türk zihniyetinde yaşıyoruz!
tek nedenim var
Bitmez ki saymakla (:
5 tane saysan yeter fazlasina gerek yok ;)
allahtan erkegim bu kadar panpa
regl derdim yok yeterli bir sebep.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar