Hayatima çok az sayıda insan dahil ederim.. O sebeple çıkan insan sayısı da az oluyor.. Tabi ki yeri geldi arkadaşlıklarım da bitti ama bir elin parmağını geçmez bu kişiler.. Bazen kötü tecrübeler ediniyoruz.. Bazen hata bizde oluyor bazen karşı tarafta.. Biten bitiyor, yol devam ediyor.. Hayatıma mümkünse yeni insan falan dahil olmasın uzunca bir süre.. Ruhen de bedenen de yorgun hissediyorum, kimseyi çekemeyecek durumdayım.. Keyifli geceler..
Hayatıma kolay kolay birini dahil etmem çünkü kendi dünyamın içerisinde olan kişiler bana yetiyorda artıyor. Hayatımdan insan çıkarıyorum, yüzüme karşı güllük gülistanlık, arkamdan zebani...
Hayatımdan çıkmak isteyeni hiç tutmam. Kapıdan çekmesini beklemeden camdan ben atarım zaten 😀 Herkesi de hayatıma dahil etmem. Kolay kolay vazgeçmediğim için hayatıma giren insan sayısı daha fazla diyebilirim
Son 3 yılda tamamen yalnız kaldım diyebilirim babamıda kaybettikten sonra sorumluluklarım arttı günün sonunda oturup kahve içecek bir arkadaşım bile kalmadı insanların menfaatlerini karşılamadığında çok güzel gidiyorlar
Çıkanlar çok diyemem. Herkesle öyle arkadaşlık kuramam. Gündelik arkadaşları arkadaş olarak saymam. Çıkanlar daha az gibi. Zaten çıktı desem birçoğu vefat eden olur. Onlar da çıkmış sayılmaz.
Hayatıma giren insanların sayısı da azınlıkta, hayatımdan çıkan insanların sayısı da. "Az insan çok huzur" kafasında olduğum için hayatımda sayılı, kalıcı kişiler var.