#smellsmoke
''Gel tanışalım önce ben kısaca F. D.''

Evet oldu ve üzerinden o kadar zaman geçmesine rağmen ulaşamadım, olurda birgün ulaşırsa bana tırnak ucu kadar düşünmeden yeni bir sayfa açarım onunla , her ne kadar da olsa yurt dışına gitmem imkansızda olsa🙏🙄
ewet tabi ki hangimiz yapmadi ki bunu acaba bende yaptım bana yaşanılan ilişki sürecinde olumsuz yaşanmışlıkları bir kenara bıraktım hadi gel her şeyi bir kenara atalım unutalım senle hiç olmamış gibi tekrar tanışalım dediğim oldu ama boşunaydı ve eskide kaldi ha şimdilerde mi yalan yok hadi gel seninle hicbir şey olamamış gibi tekrar tanışalım bana başka biri olarak gel diye düşündüğüm biri var demedim ama demek istediğim biri var ama umarım benim bunu soylememe gerek kalmaz ki kalsada söylemem...
Yeniden olsa da değişmeyecek ki hiçbişey...
Teşekkür ederim 🌺
Rica ederim.. 😊🌼
Hadi gel yeniden tanışalım demek 🤔 bana göre bir pişmanlık göstergesi hani eksik birsey olmasa ya da insan yaptigi birseyden pisman olmasa neden hadi gel yeniden tanışalım desinki...
yeniden tanisalim değilde keske h8c tanımasaydım dediklerim var..🚬
Cevap
17Cevap
Geçmiş nadiren istediğim gibi oldu o yüzden pek hikaye anlatıcılığı kısmında değilim. Eskileri yeni hikaye olarak yazamam
Yana yana yine beni sev dediğim var🥰
Romantizm mi koktu ne :D ahsha
Yanani görür ALLAH
Bircok kisi gittiyse gitti bitmistir yazmistir.. halbuki hatalarimizi bilerek tekrardan tanisabilsek daha iyi olurdu demeli gerekirdi insanlarin.
Cok sacma yorumlar var.
Eski insanlardan yeni bir hikaye beklenemez..
Sen sadece sonunu bildiign bir romanı yeniden okursun o kadar..
Bazen romanı çok sevdiğinden tekrar takrar okursun ama son degişmez:)
Hadi gel tekrar tanışalım ebem götüme sert tokat al bu sefer ağlayarak değil gülerek başlamak istiyorum HAYAT gibi 😂
Olmadı, bi kitabı bir daha okumam. Sevgisinden, özleminden gebersem tekrarı olmaz...
Yeniden denemek hiçbir şeyi değiştirmiyormuş. Boşuna zaman kaybı.
Öyle bir düşüncede hiç ertelemedim, bazen kapıyı bazen kalbini gördüm.
Oldu ama olmuyor işte öyle.
Diyeceğim ama ebemden korkarım. 😂😂😂
O kadar onursuz değilim
Bir kişi var evet ama o da artık imkansız
Oldu da tanışınca bi süre sonra sıkılıyorum.
Denenmişi tekrar denemem
Bir kimse bana öyle dedi.
Gittiyse bittiyse yenisine gerek yok
olmayacak dualar
Evet, bir defa.
Oldu
Oldu...
Olmadı
Öyle biri yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?