"En büyük korkularımdan biri, bana bakacak kimse olmadan tek başıma yaşamak zorunda kalmaktır."
vb gibi...
Günün güzel geçsin KS can 💞
vb gibi...
Günün güzel geçsin KS can 💞
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayallerime ulaşamazsam, bu benim için büyük felaket olur. Evrenden dünyamızdan etrafımdan aldığım enerjiyi hedefine ulaştırmazsam bundan herkes şikayetçi olacaktır benden. Bu enerji bana binlerce yılın harmanlayıp terbiye edip bana ödünç verildiğinin farkındayım. Yaptığım bir işin boşa çaba olmasından tiksinirim. Çünkü yediğim yemeğin, meyvenin benden beklentileri vardır. Bu olayın kimse farkında değil hesabını biri soracaktır.
Olmaz mı...
Uyuyamıyorum yeminle...

Kötü yola düşmekten korkuyom abla 😂
Yav 😂😂😂🤦♀️
Beklemiyordun dimi 😂
😂😂😂
Tişikkir ederim ;))
En korktuğum şey hayatımı maffeden kişiye yaşlanınca merhamet edip bakmak. Allah benden o gün merhametimi alsın da aynı nefretle onun surunmesini izliyim inşallah
Bende sana aşkım 💋❤️❤️💋❤️❤️💋❤️❤️❤️🌚❤️💋❤️💋❤️🌺❤️🌺❤️🌚❤️🌺❤️🌚❤️🌺❤️🌚🌚❤️💖💝💖❤️💖❤️💖💝💝💝
Cevap
37Cevap
Elhamdülillah Allah'tan uzak kalmaktan başka korkum yok gadası. Allah'ın izniyle bana bakan birileri çıkar diye düşünüyorum. Her kul yaşadığı süre boyunca yaptığı iyiliklerin mükâfatını gün geçtikçe görmeye başlar.
Hiç bişeyden korkmuyorum ölümden korktuğum kadar 😂
Ben korkularimi yendim hep... Oyyy kiyamam sana bakarim sana bunumu dert ediyorsun sen😅😅
Sevdiklerimden uzak olmak, zor anlarında hemen yanlarında olamamak ve hep onlara bir şey olacak endişesi. Aileden ve sevgilinden uzak yaşayınca böyle oluyor 😒
Benim tek korkum şu ki kusursuz biçimde nefret ettiğim birini istemsiz sevmektir.
Ugh ben korkulardan ve birini sevmekten uçsuz bucaksız nefret ediyorum nefffreeeeett!
Oncelikle saglik tabiki ondan sonrada dunya uzerindeki bir bebegin bir çocuğun zarar gormemesi hastalik akliniza ne gelirse onlara birsey olmasindan cok korkarim
En büyük korkum kendime saygımı yitirmem. Çünkü kendisine olans aygısını yitiren varlığa insan denemez. yaratığa dönüşen kişinin ise ahlaki hiç bir yönü kalmaz.
Umutlarımı, yaşama sevincimi, beni ben yapan herşeyi kaybetmekten korkuyorum sadece başka da korkum yok.
Bana bakacak birisi olsun diye bir tane çocuk yapıp onu tek bırakmak. Tek olacağına hiç olmasın. Ben tek başıma ölürüm sıkınyı yok. Mezarada tek gireceğiz sonuçta.
Annemlerin kardeşimlerimin yani sevdiklerimin ölümü... Aklımı oynata bilirim :(
Birini yürekten sevmeyecekmiyim diye korku değil ama ufakta olsa bir düşünce oluşuyor.
Var tabi her insan gibi…
Hiç korkusu kalmayan insan kendinden korkmalı.
Olayı özetlemişsin aslında. İşte insan bu yüzden yalnız kalmak istemiyor.
105 yaşına geldiğinde insan böyle düşünebiliyor tabi si de haklısınız...
Benimde sevdiklerimi kaybetme korkusu var başka birde allahtan korkarım 😉
Benim bir korkum yok diyen yalan söyler bence. Ben yaşlanmaktan korkuyorum mesela.
Hayir, Yaslandigim zaman bakici tutabilirim. Cocuklarim mutlu olsun yeterli.
Yalnızlıktı ama çok yaşadığım için artık korkmuyorum
Çok şeyden korkuyorum yine de korkumun üstüne gidiyorum çünkü korkuyu sadece o şekilde yenebilirim. Mesela adamlarla konuşmak
Rabbım kimseye muhtaç etmesin
artık tek korkum herseyi iyi olsun diye uğrasıp nankör olan insanlarla karsılasmaktan
Sevdiklerime zarar gelmesinden korkarım.
Abla şimdi dillendirmek istemiyorum😔
Sadece sevdiklerim için korkarım..
Evet efendim çok korkum var
Korkum yok her şey olacağına varır
Korkularımı dillendirmek istemiyorum...
Var korkular, ama dile bile getirmek istemediğim..
var karakollar ve mahkemeler.
Tabiki var bitane.. tek varlığım..
Hayat bu mecbur yoldasin olmadan olmuyo
Tek korkum hesap günü
Ailemden birini kaybetmekden
Korkusuz insan var mıdır ki, bu dünyada 🤔
O duygu bendede oluşuyor bazen, yalnız ölmek🙁
Yani o korku çoğu kişide vardır. Yasantina bağlı.
Venustrafobi, Gametofobi ve Filofobim var.
insanların hepsinden nefret etmekten korkarım
var..
sevdiklerime bir şey olacak korkusu..
Gözümün gördüğü hiç bir şeyden korkma.
Muhtaç kalmak
Aynen
ya gitmezlerse?
Hayır yok.
Uzun yaşamak.
Hangimizin korkuları yokki
Çaresiz kalmak
kaybetmek