Çok samimi olduğunuz ve bu hayatta ki tek arkadaşınız tek dostunuz size hiçbir şey yokken yazmayı kesse soğuk yazsa?

Evet bu dertten muzdaribim ve çok kötüyüm. Depresyon ve anksiyetem var haliyle de çok huzursuz hissediyorum hiçbir şey yapasım gelmiyor. Bu hayatta ki dostum konuştuğum tek insan artık beni umursamıyor sebebini soruyorum saçmalama olm ne alaka meşgulum tarzı mesajlar yazıyor. Eskiden sürekli günaydınnnnn yazardı şimdi ben yazınca sadece günaydın yazıyor ve çok sık çevrimiçi mesajımada 1 dk geç bakmaya başladı. Ben yazınca wpden çıkıyor ve başkalarına hızlı cevap verirken bana 30 dk geç cevap veriyor en az. Ben onun her gününde yanında oldum sevgilisinden ayrıldı her türlü teselliyi verdim göz yaşlarını ellerimle sildim sarıldım gelecek ile ilgili umutlar verdim. Ama o ben kötü olduğum zaman ailemle kavga ettiğim zaman benim yanımda olmadı allah yardımcın olsun yazdı sadece. Banada koydu bu durum. Fiziksel olarak iyiyim ne hali varsa görsün diyorum ama mental olarak iyi değilim içimde bi huzursuzluk ve keyifsizlik var. Sizce neden böyle yapıyor ben ne yapmalıyım. Telefonla konuşurken samimi oluyor yine ama yazarken sanki hiç konuşmak istemiyor gibi. İnsanların beni yara bandı olarak kullanıp 2. Plana atmasından sıkıldım artık ne yapabilirim
Çok samimi olduğunuz ve bu hayatta ki tek arkadaşınız tek dostunuz size hiçbir şey yokken yazmayı kesse soğuk yazsa?