Beni ikiside soğutur ama, birnden ilgi görmesemde soğurum, birinden ilgi görsemde soğurum, yani bunu dengelemesi gerekir, çok yapmamalı çünkü insanlar fazla ilgi göstereyim derken bir bakmışsın hayatımızı ele geçiriyorlar, sanki kendileri yaşıyor gibi benim hayatımı, ilgi görmeyince de ne kadar ilgisiz hiç umurunda değilm diyorum uzaklaşıp soğuyorum, sevmediğini değer vermediğini düşünüyorum, her şey dozunda olmalı, ancak birini seçecek olursamda ilgi görmediğim için soğurum diyorum, ilgi şart ama dozunda, ilgi yoksa silgi var.🐈
Bazı şeyler denge içerisinde olmalı, olmadığı zaman hep bir kopukluk olur. İlgi alakanın da bir dengesi olması gerekiyor. Çok fazla ilgi olunca karşı taraf bu durumdan bunalıyor ve kendini kapana kısılmış gibi hissetmesine sebebiyet vermiş oluyor kişiler. Bir yerde ilgisizlik varsa orada her şey vardır. Çünkü yemek yemeğe nasıl ihtiyaç duyarsak ilgiye de ihtiyaç duyarız. İlgisizlik olunca kişiler ilgi çekmek ve ilgi görmek adına olmadıkları kişi gibi olmaya çalışırlar ya da kendilerine onaylatma içerisinde olurlar. Kendilerine bir yer edinip ilgi görebilmek için doğru olmayan hareketler içerisinde olabiliyor kişiler. İlgi olmazsa olmazlara girer ama bir orta yolu olmalı. Ne çok ilgili olunmalı nede az şahsen.
Ne az ne de çok olmamalı. Dengeyi kurabilmek çok önemli. Hiç ilgilenilmemesi de insanı soğutur, aşırı üstüne düşülmesi de. Kendimi önemli hissetmek isterim ama boğulacak kadarına tahammül edemem.
Ben tipsizim ki zaten ilgi görmem kimseden. Soğumak değil de vazgeçmek diyelim. Teklif ettim reddedildim peşinden koşup sapık gibi rahatsız edecek değilim.
2 si de hoş degil asiri ilgisizlik zaten adi ustunde ilgisiz oluyor yani demek ki beni sevmiyor hissi, cok ilgi de samimiyetsiz veya takıntılı izlenimi veriyor
Kıvamı bilmek önemli. İlgi beklediğim birinden sonsuz ilgi gelse yine sıkılmam ama çok ilgimi çekmiyorsa ve tavlamak için ilgi gösteriyorsa aşırıya kaçınca sıkıyor