• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Kişilik & Karakter

Hayatınızda şu sıralar yaşayacağınız hangi gelişmeler sizi mutlu eder?

şafaksöküyorken
şafaksöküyorken Takip Et
Xper 2 Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
11
Yapay Zekaya Sor
🌿🌿bir hayal, bir dua, bir sınav sonucu, bir iş, bir seyahat...
Hayatınızda şu sıralar yaşayacağınız hangi gelişmeler sizi mutlu eder?
İş Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • aheste_06
    aheste_06 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 60%
    +1 yıl

mutluluğun kaynağını filozoflar bile yıllardır tartışıyormuş mutluluk insanın kendi kalbinden içinden gelen bir şeydir gözlerinin gördüğü her güzellik bizi mutlu edebilirmiş mutlu olmak için insanın kendisini çevresini dünyasını sevmesi lazım imiş mutlu olmak bir mucize değilmiş. mutlu olmak hayatı olduğu gibi görebilmek kabullenebilmiş. mutlu olmak için bir çok sebeb varmış mutluluk bir anne kedi ile yeni yavrusunun oynamasını izleyip tebessüm edebilmekmiş mutluluk eski bir arabayla gece tek basına yolculuk yaparken sevilen şarkılar eşliğinde sigara içmekmiş mutluluk eski bir dosta rastlandığında klişe bir espiri yapıp halen o espiriye gülebilmekmiş mutluluk uzak mesafelerdeki hedefi vurup oğlum bu göz göz demekmiş mutluluk öyle hacer fatma songül bizi sevsin ali ahmet kemal peşimizden koşsun evimiz olsun arabamız olsun paramız olsun yakışıklı olalım güçlü olalım güzel olalım demek değilmiş mutluluk bizi biz olarak görebilmekmiş. mutluluk izinli olup işe gitmemekmiş mutluluk tanımadığımız görmediğimiz biri ile sohbet etmekmiş bizi mutlu edecek bir çok şey var yeterki hayata düzgünce bakalım

1
    42 Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Yeterki doyumsuz, nankör olmayalım diyorsunuz. Mutluluk herhangi bir yerde herhangi bir mevkide yahut bir kişide değildir, mutluluk bilakis içimizdedir değil mi?

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

içimizdedir. sonra yanımızdadır aklımızdadır arkamızdadır mutlaka çok yakın bir yerlerdedir bazen paylaşırsın mutluluğu karga çöplüğe götürür bülbül güle diye bir atasözü var sanırım o hesap işte.

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Mesele o halde ya karga gibi davranmakta ya da bülbül gibi

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

mesele karga ya da bülbül olmakta :)

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Hangisi olabildik ya da olma yolundayız?

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

kendimizce bir bülbül olmak istedik. iyi niyetle çıktık bize dedilerki siz bülbül olamazsınız sesinizde güzel değil kendinizde ne olalım dedik toyuz alıcı kuş olun dediler iyi şahin olalım dedik göklerde savaşırken kanadımız kırıldı kargaların çöplüğüne düştük kargalar biraz bizimle eylendi dedik biz çöplükte yapamayız kanadımızda kırık seri manevralar yapamayız bülbül işi zaten bitti üstümüz başımız çöp oldu biz dedik serçe olalım yazları ağaçlarda yaşarız kışlarıda uçarız havalarda yaşarız demiş velhasıl :)

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Serçede güzelmiş 👌🏻

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

:) aheste bakmış heycana gerek yok demiş marifete de gerek yok biz sıradan bir serçe olalım demiş gülle bübülün bir hikayesi vardı aklıma o geldi tam olarak hatırlamıyorum ama bir ülkede güzel bir kız varmış bana en güzel gülü getirenle evlencem demiş genç fakir kahramanda bunu duymuş ama bakmış gül daha kızarmamış (üzülüyormuş burayı unutmayalım). birde o gülün açışını görmek isteyen bülbül varmış ama gül beyaz olduğu için utanıyor açılmıyormuş bizim bülbül de sürekli gülün basında ötüyormuş derken artık çok yorulmuş ama gülün açışınıda kaçırmamak için basında uyur uyanırmış derken ne görsün gül açılmış ama başka bir bülbül varmış basında ona açılmış bizim bülbülde yorgunluktan ve üzüntüden yere doğru düşerken gülün dikenlerine çarpmış tabi beyaz gül kan olmuş ve kırmızı olmuş bülbül ölmüş ama o esnada bizim o genç kahraman bahcedeki kırmızı gülü görünce sevinmiş hemen onu koparmış koşa koşa güzel kıza gitmiş birde ne görsün kasabanın kuyumcusunun oğlu altından bir gül yapmış ve güzel kızın gönlünü almış hikaye böyleydi sanırım çok eskiden anlatmışlardı ben o bülbüle üzüldüm sonra koparılan güle genç adama üzülmedim o yeni bir aşk bulurdu

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Karmaşık olmak, ukala olmak, kibirli olmak kötüymüş aslında, sade ve sıradan bir insan olmak bunlara nazaran daha hoş durummuş. Anlattığınız hikayeye bayıldım. Tek bir hisse yok içerisinde

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

bir gün bir adam varmış sevdiği de bir kız varmış uzaklardan kartal gibi bakarmış sevdiğine yanına gelince gözlerinin içine bakamazmış. bir gün bunlar buluşmuş tabi adam biraz yol yordam bilmezmiş çiçek falan almazmış sadece severmiş sevdiğinide pek dile getirmezmiş bunu hisettirir ama söylemezmiş söyleyemezmiş biraz mahçupmuş böyle durumlarda. sevdiği kızda epey kültürlü varlıklı güçlü bir ailesi olan ama çok alçak gönüllüymüş uyanıkmış hatta muziplikde yaparmış. bir gün demişki sen bana şu papatyaları toplarmısın demiş adam aslında toplayacakmış ama yapamıyormuş sanki eli ayağı kilitleniyormuş hem bu adam birazda sert ya ne münasebet demiş kızda alınmış ama belli etmemiş adam bunu anlamış gece üzüntüden uyuyamamış sabah çiçekçiye gitmiş sabahın köründe çiçekçiyi beklemiş çiçekçi gelmiş hayırdır sıkıntımı var demiş oda çiçek almam gerekli demiş birbirlerini tanıyorlar tabi neyse oda adamın çiçekle falan işinin olmadığını bildiği için teyzeyemi ev içinmi demiş yok demiş görücü falanmı gitceksin bu saatte diye eğlenmiş oda bana sade bir çiçek ver demiş çiçeğide poşete falan koydurtmuş utanıyormuş adam elinde çiçekle gitmeye bakmış oda yakışı kalmaz arabanın bagajına koymuş sanki gören olucak diye sonra bagajada bir şeyler koymuş kim açıcaksa bagajı. neyse kızı aramış kızda işinin olduğunu söylemiş bu arada adam işe gücede gitmemiş

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

kızı beklemiş orada akşama kadar beklemiş 2 paket sigara içmiş artık üzüntüdenmi sigaradanmı midesine ağrı girmiş kızı görünce hemen bagaja yönelmiş kız şaşırmış hatta arabayıda orada görmüş ama anlayamamış akşama kadar orada durmanın bir anlamı yokmuş adam kararlıymış utanmayı sıkılmayı bırakıp herkesin içinde kardeşim vermeliymiş çünkü kız ona üzülmüş gurur yaptığı için vermediğini düşünmüş ama adam utancından verememiş neyse okadar insanın içinde bizim kahraman çiçeği kıza vermiş deri ceketli bıyıklı görünüş olarak asabi sert bir adam gitmiş o başka bir dünyadaki sevdiğine okadar kişinin içinde vermiş daha çok kız buna şaşırmış adamsa başardım diye sevinmiş. o hikayedeki gülü götüren çocuk bu adam gibi değilmiş o kızı almak için gülü koparmış bizimkisi kıza ayıp ettik diye gül götürmüş.

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Çiçeklere ne olmuş peki

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Şimdi okudum çiçeğin akıbetini

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Kendinizde hep bir niyet yoklaması yapıyorsunuz

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

adam çiçekleri verince görevini tamamladığını düşünüp çiçeklerin akıbetini sormamış hatta o bülbülün de hikayesini anlatmış 2 tane gül vermiş kırmızı beyaz aslında o gülleride alırken duygusalıktan değilde bayrak rengi olduğu için almış taş kafalı adam. neyse bunlar ayrılmışlar kız adamı bırakmış adamda bişey dememiş yıllar geçmiş adam artık dericeketini çıkarmış eskimiş bıyıkları kesmiş sıradan bir hayat sürer olmuş kanadı falanda kırılmış işte neyse kızda hemşire olmuş tesadüf bir hastanede adam kızı görmüş kızda adamı görmüş adam tam kaçacakken kız seslenmiş adam kaçamamış adama demişki sen benim ömrümde gördüğüm en güzel adamdın öylede kalıcaksın beyaz gülü attım çünkü o bendim kırmızıda da senin kanın vardı atmadım halen saklıyorum demiş adam tebessüm etmiş iyi bakalım demiş konuşamamış konuşmakta istememiş kızda adamı tanıdığı için tebessüm edip işine dönmüş adam bir daha o hastaneye de hiç gitmemiş.

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

hikayede çiçeklere ne olmuş bilmiyorum onu anlatan olmadı adamın hikayesinde ise çiçekler halen kızdaymış niyetler önemlidir bir şeyi yapan 2 kişi aslında aynı şey değilmi ikiside kıza çiçek veriyor birisi öyle bir eşi olsun diye kendi için istemiş diğeri ise kıza ayıp oldu niye böyle yaptık bizi büyüksündü zannetti diye almış ikiside kızı alamamış ama birisi zaten olmayacağını biliyormuş.

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Hatıralarda kalan hoş anılar bunlar. Nitekim olacağı yere varmış her şey

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

evet sanırım öyle sonra adam kimseyi sevmemiş ama unutamadığı için değil bu işlerden anlamadığını düşünmüş samimiyeti bulamayacağını düşünmüş etrafını gözlemlemiş gönül işlerinin literatürü değişmiş ama demişki biz bize yakışanı yaptık çiçekle böcekle uğraşmamış güzel sevebilmek zormuş o zoru başardığını düşünmüş ötesi yokmuş olsaymış onuda yaşardık demiş

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

*bir daha çiçekle böcekle uğraşmamış.

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Birgün yine güzel sevme imkanını yakalarsanız çiçekle böcekle uğraşın derim kararınca. Hanımların arada hoşuna gider bu jestler. Haddimiz olmayarak bir tavsiye verdik aheste adama lakin belki bir faydası olur diye hatırlatmak istedik bir kadın gözüyle

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

yani hikayedeki adamın ben olduğum belli oldumu :) belki bir arkadaştır bize anlatmıştır bizde size anlatmışızdır ben orada aheste adam demedimki :)

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

aheste adam çok uzun yıllar platonik sevmiş sonra içinde büyümüş büyümüş artık bir diken olmuş ne yapsak ne etsek demiş kimseyede söyleyememiş en son demişki bu kız okul falan akzanmış okuyormuş başka bir ilde gidelim okuluna demiş bulalım söyleyelim demiş söyleyip kurtulalım içimizde kalmasın demiş şart değil bizi sevmesi zaten öyle bir iddiamızda yok demiş gitmiş kızı bulmuş kız şaşırmış kızın arkadasları varmış yanında aheste kızı çağırmış ama sanki birini dövmeye gidicek sen gel siz kalın der gibi çağırmış herkes ahesteye bakmış aheste ne bilsin onun tarzı değil neyse kıza oturup uzun uzun anlatmış kız çok şaşırmış yani buraya kadar bunumu söylemeye geldin demiş ahestede ukalaca demişki evet sen benim çocukluk aşkımdın muhabbeti yapıpta sana yazmaya gelmedim bunu bil istedim demiş dönmüş gitmiş artık kız nasıl nerden bulduysa ahestenin cep telefonunu bulmuş keza bir çokta tanıdık varmış zatende ahesteyi aramış hikaye ilginç geldi ama inanmadım demiş ahestede oturmuş kıza telefonda onu gördüğü yerleri tarihleri hatta yanındakileri arabalarını plakalarına kadar söylemiş ve inanmak zorunda olmadığını artık yüreğinin rahat olduğunu söylemiş bu kızın ilgisini çekmiş bunlar buluşmuş tanışmış bir gün kız ahesteye demişki sen niye böylesin.

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Benim hisler pek kuvvetli değildir ama bu hikayede direkt aheste adam aklıma geldi 🤭

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

oda nasılım demiş anlatılanlar başka sen başkasın demiş aheste ben anlamam anatılanlarıda bilmem demiş kız ahestenin omzunda ağlamaya başlamış aheste de şaşırmış ne oldu demiş ben seni çok seviyorum demiş kız ahesteye aheste çok sevinmiş içinden demişki işte sevdiğimizin sevgisine layık olduk ne mutlu bana demiş demem oki aheste çok uzun zaman sonrasında bu işlere gelmiş o biraz garip biriymiş öyle emin olmadan gidip bu işlere girmezmiş birde aradan yıllar geçmiş o ozaman bile bu işlerin acemisymiş bu arada konunun çok dışına çıktık kusura bakmayın işte çene düşünce böyle oldu

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Aheste niye kıza bu soruyu sormuş?

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Şimdi tamamlandı hikaye. Siz bitirmeden araya girmiş oldum kusura bakmayın

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Çenemiz bazen düşmeye ihtiyaç duyuyor. Sıkıntı yapmayın

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

yok önemli değil aheste kıza lafın gelişi sormuş sen niye böylesin denilince o da nasılmışım demiş

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

bazı şeyleri lafı geldiğinde değerli kişilere anlatırım rahatsızlık vermediğimi düşünerek anlatırım bazen fazla abartırım yani öyle düşündüm çünkü konuyla çok bağlantılı değildi aslında yine bir mutluluk var bu işin başında da sonunda da :)

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Neymiş başı ve sonundaki mutluluk?

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

masumca çocukça sevdik. kirletmeden aynı temizlikte bıraktık bunlar mutlu olunacak şeyler değilmi?

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Elbette ki öyle. Şimdi bunu bulmak çok zor

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

aslında kişiler samimi ise ve belli bir etik ahlaki bilinçte ise yani karşılıklı bir kafa uyumu varsa bu mümkündür lakin insanların kişilerin kendi iradesitle ve sağdan soldan arkadastan ne biliyim böyle kişilerin karışmayacağı müdahele etmyeceği bir birliktelik olursa bu değil temiz kalmak evliliğe kadar gidebilir.

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Katılıyorum. Bir ilişkinin iki danışmanı ve iki yönetmeni olmalı, duruma göre bazen danışmak bazen ileri atılmak için ama hepsi bir senkronizasyon halinde olmalı. Anne baba arkadaş konu komşu bunların sözü ile şekilden şekile girilmesi herkesi çıkmaza sürüklüyor. İstişare edilir gerektiğinde ama karar mercii üçüncü şahıslar olmamalıdır

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

bu zemin sağlanırsa ve kişilerde uyumlu ise güzel düzgün bir tablo karşısına çıkar insanların ama bu gerçekten çok zor bir uğraş ister öyle her yüreğin harcı değildir.

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Maalesef öyle

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

hayırlısı olsun ne diyelim biliyoruzki bu işler hesapla kitapla olmuyor nasiple kısmetle bahtla oluyor :)

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Amin. Her iş aslında nasipse oluyor. Nasip değilse uzaklaşıyor, engeller sarıyor dört bir yanı

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

neydi o söz nasipse gelir hinten yemen den nasip değilse ne gelir elden :) izninizle az bir kalkıyım bilgisayarın başından biliyorsunuz ben akıllı tel kullanmam pc nin başında durmak birazcık yordu beni :)

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Yorduk sizide hakkınızı helal edin. İyi istirahatler🙏🏻

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

yok olur mu öyle sanki sırtımızda taşmı taşıdık helal olsun bilakis yine her zamanki güzel bir sohbetti ben teşekkür ederim görüşmek ümidiyle

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Rica ederim 😌

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

1

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Üniversitede güzel arkadaşlıklar edinirsem mutlu olurum

1
    1 Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Gönlünüzce hayırlı arkadaşlarınız olması temennisiyle 🙏🏻🙏🏻

Yorumla
  • alhua
    alhua Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

bı hack işlemım var o sonuclanırsa cok mutlu olacagım

0
    0 Yorumla
  • persordinary
    persordinary Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Mutlu değilim

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Hayatınızda şu sıralar yaşayacağınız hangi gelişmeler sizi mutlu eder?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bugün hayatında hangi yeniliklerin olması hangi haber seni çok mutlu eder? 3 cevap verildi
Hayatınızda önemli ve mutlu edici şeyler oluyor mu? 4 cevap verildi
Bu aralar hayatınızı mutlu edecek gelişmeleriniz oldu mu? 15 cevap verildi
Hayatınızda pozitif ilerleyen neler var? 25 cevap verildi
Sizi bu hayata neler mutlu ediyor? 8 cevap verildi
An itibariyle seni sevindiren şeyler ne? 56 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • En çok dikkat ettiğiniz görgü kuralı nedir?
  • Türk Ordusu 2235 yaşına girdi?
  • Sizce kızlar soruyorun en yakışıklı erkeği ve en güzel kadını kim?
  • Dürüstlük mü ikiyüzlülük mü daha zor?
  • En Son Ne Zaman Birisine Seni Seviyorum Dediniz?
  • Eski bir aşkın anısı, aradan yıllar geçse ve hayatınıza yeni insanlar girse bile kalbinizin bir köşesinde sızlamaya devam eder mi?
  • Gönlünüzü kaptırdığınız birisi var mı?
  • Beyaz ten mi esmer ten mi daha etkileyici?
  • Çocuğunuz size her konuyu rahatça anlatabilir, danışabilir mi?
  • Bebeğinize aldığınız ürünlerin içeriğini okuyor musunuz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨