İlgisizlik seni nasıl bir ruh haline sokar? Zaman zaman hepimiz ilgi görmek, ilgili görünmek isteriz.. İlgisizlik bazen can sıkıcı olurken aslında hiç farkında olmadan da değişik ruh hallerine bürünebiliriz.. İlgi ruhumuzu okşayan bir beklenti bence..
İnsanların ilgisini beklemek bana artık çok anlamsız geliyor. Sanırım bu durumu aştım kendi kendine yetebilmeli insan. Huzursuz hissettiğim de surekli birilerinin ilgisine muhtaç olmak acizlik gibi gelmeye başladı son zamanlarda bana...
Ilgi güzel evet ama süreklilik haline gelip sırtını buna yaslamak çok yanlış ve tehlikeli...
Kimsenin ilgisini beklemiyorum, beklemem. kendime ilgiyi veriyorum ben kendim bana ilgi göstermeyince kendime tripleniyorum :/ Artık ilgi görme yaşım geçti ya, yani ilgi göster yoksa küserim mutsuz olurum diyebilecek konumda değilim isteyen gösterir istemeyen göstermez. Yalan dolan sahte ilgilerdense böyle ilgisiz kalırım daha iyi, çok ilgi gösterdiklerinde kesinlikle gösteriş amaçlı ilgi olduğunu biliyorum az olsun öz olsun az ve yerinde bir ilgi göstersin illa çok istiyorsa onun dışında saygı yeterli bana göre ilgi en son isteyeceğim şey ben bana yetiyorum en doğru şekilde.
söyle diyim biri bana ilgi göstermezse ayni sekilde karsiligini alir bi yastan sonra insan kimsenin nazini havasini cekemiyor... eyvallah der yoluma bakarim