• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Kalbinizi huzura erdiren duygu ya da duygular nedir?

şafaksöküyorken
şafaksöküyorken Takip Et
Xper 2 Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
03
Yapay Zekaya Sor
Herkesin cevabı kendi kalbine özel 🌿🌿
Kalbinizi huzura erdiren duygu ya da duygular nedir?
Nedir Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• aheste_06
    aheste_06 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 60%
    +1 yıl

heyecan yeni şeyler öğrenmek eski güzel günler gelecek olan güzel günler kıymetli dostlar bazen bir bağ fişek bazen bir semaver dolusu çay bazen güzel bir film kıymetli kedilerim kış günü yanan bir soba eski bir türkü direksiyon basında uzun bir yol liste kabarık. fakat şehirler kazanmış zaferler tenhalardaki mağlubiyetleri avutmaz.

1
    71 Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

O kalp bir daha huzura ermeyecek yani öyle mi?

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

ben böyle bir şey demedim ki :) sadece her zaman bir huzursuz eden bir şeyler vardır insanın içinde ister pamuk kalpli birisi olsun isterse de üstü yosun tutmuş taşlar gibi bir kalbi olsun

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Avutmaz derken bunu çıkarmıştım

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

avutmaz tabi vardır bir yerler de bir gönül kırgınlığı her insanın bunu ne kadar da derinlere atsan karanlıklara atsan unutsan hatırlamasan da bir gün gelir üzer seni

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Yaralar izleriyle birlikte halen varlığını korumaya devam ederler

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

evet özellikle de sebebsiz açılmışsa.

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Neden ama sebepli sebepsiz ayrımı var

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

haketmemişsindir ama seni üzmüşlerdir. bu sebebsizdir. haketmişsindir cezanı vermişlerdir. bu sebeblidir bu acıtmaz çok

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Herşeyin sebepler dairesinde olduğu öğretilirdi kadim inanışlarda, ahesteninde buna inandığını düşünüyordum. Mesele hak edip etmeme meselesi değilde başka bir şeydi sanki değil mi?

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

neden haketmekle ilgisi olmasın belki de böyle cezalandırılıyor da olabiliriz demi

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Bana dünyalara bedel olamayacak bir nimet verilmiştir mesela. Tutupta diyemem ki ben bunu hak ettim. Küstahlık olur. Yaradanın lütfu derim. Ceza kısmında ise hak ettiğimi düşünürüm, kendimi yoklarım acaba ne ettim diye

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

her şey sınav şüphesiz. bazen bu dünyada da günahlarımızın bedelini ödediğimizi anlatanlar var burada şunu da diyip üzülebiliriz acaba ben kime ne yaptın da bunu hakaettim bence ceviz ağacı olaylara çok derin bakmıyor son gelişinde bunu hisettim ceviz ağacının kafasında taktığı bir şeymi var

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

senin anlattığın başka bir şey ceviz ağacı ben burada nimetleri söylemiyorum sen kelin. körün. çirkinin hikayesini biliyormusun

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Ceviz ağacının kafasına taktığı binlerce şey var. Dinlenme moduna aldı kendini ama beyni durmuyor durulmuyor. Dikkati dağınık, bakışı kuş misali uzak ve teğet. Dediğiniz hikayeyi bilmem

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

hikayede bir melek gidiyor kelin saçlarını veriyor 1000 tane deve veriyor 2 sene sonra vadilerce devesi oluyor körün gözlerini açıyor 1000 tane koyun veriyor 2 yıl sonra ahırlarca koyunu oluyor çirkini çok güzel yapıyor 1000 tane boğa veriyor 2 yıl sonunda çayırlarca sürüsü oluyor aynı melek 2 yıl sonra fakir bir kılıkta yardım istiyor kel ve çirkin vermiyor kör ise ALLAHA ŞÜKREDEREK ne kadar istiyorsa alabilceğini söylüyor melek ALLAH ın ondan razı olduğunu dualarını kabul ettiğini söylüyor diğerleri eski haline geliyor bunu bana sene 2004 te vefat eden köyümüzdeki yaşlı bir teyze anlatmıştı

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Kıssadan hisse olarak şunu diyebilir miyiz: öyle anlar vardır ki ilahi rızaya nail olabiliriz ya da herşeyi sil baştan kaybedebiliriz menfaatperest yaklaşırsak eğer

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

evet senin bu huyun bana hep ilkokul öğretmenimi anımsatır. bir şeyler sorardı bize bizde cevaplardık sonra kendide katar bize anlatırdı senin sorularının bir çoğunda bu öğretmenimi hatırlarım.

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Çocukluk yıllarınızda yolculuk yapıyorsunuz o halde şu sohbetlerimizde. Öğretmen edasıyla yaklaşmak istemem aslında kimseye, biraz ukala gibi hissederim kendimi. Fikirlerini beyan ederek birşeyler keşfetmeye çalışan insanlar olmak niyetiyle konuşuyorum

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

ben size kötü bir şey hissedin diye demedim. böyle gözümün önüne öğrencilere ders anlatan öğretmenim geliyor dedim hatta ben sizi öğretmen sanmıştım sormuştum sizde gibi ama değilim eğitim veriyorum demiştiniz anımsadım şimdi. tabi ozamanlar ceviz ağacı birazcık daha canlıydı :)

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Ne deseniz ters anlıyorum, ters yapıyorum. Sabrınız için müteşekkirim. Evet aynen o şekildeyim, eğitimler veriyorum ama öğretmen değilim. Ceviz ağacı çok fırtınalara maruz kaldı. Umutla dinmesini bekliyor, bocalıyor düşüyor ama tekrar kalkıyor karınca misali yürüyor

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

şimdi olayları yaşantıları bilmem ben herkesin hayatı denizi kendine zordur doğrudur acıları falan da yarıştırcak biri değilim o ne ki biz şunu bunu gördük gibi edebiyat sevmem. bir usta bir savaşta yorulduysa mağlup olsun kazansın hiç farketmez o savaş yüzünden başka girilmesi gereken savaşlar varsa girmemezlik yapmamalı hayat hep mücadele ile dolu gibi klasik bir söz var insanlar üzülür sevinir kaybeder kazanır ama kendini geri çekmez baska işler devam ediyor dünya dönüyor artık durum her neyse bilmiyorum sadece kalkıp savaşman gerekliyse savaşmalısın

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Teşbihte kusur olmasın ama kana kan, dişe diş savaşacağım ve savaşıyorum merak etmeyin. Dışıma bakanlar içimdeki kopan fırtınaları bilemiyorlar, önemli olan içinle sulh edebilmek değil mi zaten

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

bak buna cidden sevindim içiyle sulh edenler eğerki haklı olduklarını biliyorsa bu çok güzeldir. yok haksızza kendine yontıyorsa bu acıdır biraz mantık değilde hislerimle düşünücek olursam sen ilk grupdasın

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Umuyorum ki o grupta olayım. Zaman gösterecektir

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

nasıl yani ceviz ağacı içinde bulunduğu durumu analiz etmemişmi ölçüp biçmemişmi empati yapmamışmı

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Ölçüp tartıyormuş ama bir nefis sahibi olduğu için kendisine her zaman sapma payı bırakıyormuş. Yolun sonunda anlayacakmış hangisi olduğunu

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

merakımı mazur gör sen batı karadeniz ya da çevre illerindenmisin neden se öyle hissediyorum. peki yolun sonunda nasıl anlarki bir insan haklı olup olmadığını

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Bugün hissediyorum dediniz ya birkaç konuda müneccimle mi konuşuyorum dedim acaba. Maalesef konum bilgisi şu an devre dışı. Bu dünyadanım ama bu kadarını söyleyeyim

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

İlahi rızayı kazanmışsa anlar insan haklı olup olmadığını

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

Yanlış olmasın konum bilgisi gibi bir isteğim yok müneccim değilde bazen aklıma gelir benim hislerim o sebeble sorarım ya da söylerim her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır tabi ben birileriyle dişe diş kana kan savaşıcaksam ve sonuçları yıkıma gidicekse tarafsız bir düşünürüm sonradan çok pişman olmamam için.

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Bayağı derin bir yorum oldu. Siz doğrusunu bilir doğrusunu yaparsınız

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

:) eski bir abim vardı hep eskidik gerçide. sen iyisini bilirsin diyince kavga çıkmazmız derdi bu söz bana onu anımsattı

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Ne doğru ne güzel söylemiş abiniz

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

tebessüm ettim yüzü geldi gözümün önüne bazı insanlar var müneccim değil ama önceden söyleyebiliyor olucakları o sözün sahibinin baska nasihatleride geldi aklıma tutmadığım nasihatleri

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Pekala neden öyle hissettiniz Batı Karadeniz ve çevresinden diye. Nasıl nasihatlerdi onlar

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

nasihatle sizin olduğunuz yerin bir alakası yok :) dünyevi işler iş güç kurmak ile ilgili maddiyat ile ilgili hayat şartları ile ilgili nasihatlerdi ben bilmediğim işleri yapmam demiştim zaten

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Pekala sormadım farzedin

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

lütfen alıngan olmayalım siz benim 1.5 senedir zaman zaman sohbet ettiğim ve sohbetini de sevdiğim bir insansınız. his bu yani ilk gün öyle hir his oldu içimde sadece okadar bende o taraftan olduğunuz hisettim bu yani

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Siz bir soruyu sorup gerekçelerine dair benden birşeyler duyabiliyorken aynı şeyi benim talep etmem neden alınganlıkla bağdaştırılıyor

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

evet mantıklı bir cevap ama inanın orada sadece bunu espirili bir şekilde anlatmak istedim. çünkü his hani neden böyle bir his diyceğinizi düşünmedim çünkü bir nedeni yok o ilk cevizağacı olarak Ali kınığın bir sözü var onu paylaşmıştınız bir cevap verdim espirili bir cevaptı hatta şairin işi yokmuş çay içerken yazmış bunu gölgede demiştim sizde yine biraz espirili ama ciddi şekilde güzel bir cevap vermiştiniz tam o an batı karadeniz illerinden olduğunuz geldi sadece bu

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Anlaştık şimdi

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

biz ceviz ağacı ile hep anlaştık zaten

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

O kadar da değil ama. Ben kendimle bile anlaşamıyorum çoğu zaman. Müsadenizle ceviz ağacı çok yorgun

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

geceniz güzel olsun. şimdiye kadar anlaştığımızı düşünüyordum demekki anlaşamadığımız durumlar olmuş benim gözümden kaçmış burdan bunu anladım

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Anlaştık anlaştık nükte olsun diye yaptım o yorumu

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

görüşmek üzere :) biliyorum bunu

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

:) ceviz ağacı da olmasa bize kim torpil geçicek

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Diğer arkadaşlar ayıp etmiş o zaman 😑 hatır önemli, o kadar zaman ve emek ayırıyorken karşımızdaki insana bir güzellik yapmalıyız diye düşünüyorum

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

:) diğer arkadaslar da birilerine torpil geçmiştir. bizim köylümüz eski bir millet vekili vardı dedem den dahi yaşı büyük ama zamanında çok büyük görevler yapmış iyi de birisi 3 sene falan önceydi çalıştığım işyerine geldi tabi onu tanıyan falan yok 80 üstü bir yası var ben simaen tanıdığım için hürmet ettim işinde de yardımcı oldum çabuk bitirmesini sağladım kendimi tanıttım dedemi söyledim ordan bildi hatta dedemle küs olduklarını falan da analttı neyse dediki bana ben çok yerde müfettişlik yaptım sonra vekil oldum beni çok poh pohladılar alıştım buna tabi şimdi yaşlandık kimse beni tanımaz iteler dururlar sen bana tekrar o günleri yasattın teşekkür ederim demişti o kişide bu Nisan ayında vefat etti mekanı cennet olsun. şimdi sende beni kayırınca ben de o rahmetli gibi mutlu oldum :)

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Amin. Allah rahmet eylesin. Çok duygusal ve derin birisiniz aheste adam. Ben kendime bakıyorumda böyle ilmek ilmek bana dokunan anılar öyle çok değildir

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

Aheste adam duygusal olmadığını düşünürmüş ama genelde öyle olduğunu söylüyorlarmış yani bunu nasıl anlıyormuş onu tanıyanlar yokmuymuş bunu gizlemenin bir yolu

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Hayatınızın her anından kesitler var hafızanıza gönlünüze işlemiş olan. 2004teki bir olayı dün gibi anlatabiliyorsunuz mesela. Ben 1 yıl önceki anılarımı dahi tereddütle hatırlarım acaba şöyle miydi diye. Buradan anlıyorum sizi

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

detaylardan diyorsunuz yani evet bir çok olayı tarihleriyle anımsarım bunu size ya da bir baskasına anlatırken değil genel olarak unutmam burdan duygusal olduğumu çıkarmanız mantıklı bir çok kişi bir çok şeyi hatırlamaz görmez umursamaz özellikle kendine maddiyat konusunda yardımı faydası yoksa yani bir menfaati yoksa dünyevi olarak bunu hatırlamaz ama aheste adam da çok keskindir samimi bulmadığı kişilerle içli dışlı olmaz eğer birileri ona zarar verecek ya da olumsuz düşüncelerde ise bunu açıkça yüzlerine söyler neyse yine de aramız da kalsın bu duygusallık işi olur mu

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Tamam aramızda kalacak 🤫🤫

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

teşekkür ederim insanlar bunu zayıf bir şey olarak görüyor aslında kendilerinin ne olmak istediklerine dahi en ufak bir iç güdüleri dahi yokken güzel şeyleri zayıflık olarak görüyor.

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Zayıflık nedir biliyor musunuz? Bir duyguya bir haslete sahip olmak değildir. Bunları birşeyleri elde etmek için kötü amaçlarla kullanmaktır. Duygusallığı mesela insanları manipüle etmek için kullanmak zayıflıktır

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

Bunu biliyorum ama bu anlattığınızı anlamayacak kişiler bunu bir zayıflık olarak görür diyorum.

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Görsünler. Bir önemi var mı?

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

ceviz ağacı insanın yakın çevresinde akrabaları vardır eskiden ismini ağzına alamayanlar artık ismini ağızlarında sakız yapmıştır hepsinin bir kuyruk acısı olmuştur zamanında kimisi çekememiştir kimisi imrenmiştir kimisi sevmemiştir ama mevcut şartlar ve karakterler doğrultusunda kendilerine yakışan yılanlığı yapmıştır aheste çok kez bunları uyarmış onlara seçenekler vermiş hatta mümkünse fiziksel olarakta savaşabileceğini kimleri varsa oyuna sokmalarını açıkça söylemiş gelmedikleri takdirde kendisinin gideciğini söylemiş korkularından araya kıymet verdiği kişileri koyduklarından araya giren başka büyüklerin hatrına ses etmemişti ama önemsiz oldukları halde ısrarla ahesteye birtakım zararları olmuştur o yüzden maalesef bazen böyle şeylerin önemi var benim karşımdaki kişiler bilinçli inanışlı ya da kültürlü kişiler değil zayıfları ezen güçlülere pay veren kişilermiş önemi yokmuş ama aheste açık vermek istemiyormuş.

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Ahestenin kendine göre haklı gerekçeleri var ama ceviz ağacı burada şunu demek istiyor: içselleşmesin bizde gizlemek istediğimiz durumlar, yoksa birtakım döngülere kurban olabiliriz. Kötülere karşı dik duruşlu, çelik gibi sert, volkan gibi patlar lavları ile tüm kötüleri kötülükleri yakar imajı verebiliriz, sıkıntı olmaz.. önemli olan yüreğimiz..

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

senin sorularını çok seviyorum gerçekten değil sosyal mecrada gerçek dünyada dahi karşılaşmadığım sorular soruyorsun bunu kimi zaman cevizağacı kimi zaman yazmayankalem kimi zaman bilmeyenbilmez kimi zaman incitme gönül şimdi ise şafaksöküyorken olarak sordun ve hep bir düşündüm hep geçmişteki yasantılardan anlatılanlardan kendi tecrübelerimden cevap verdim ama bu cevapları verirken mevzu bahis sorudada hep kendi içimdeki olanları düşündüm sorguladım bunun için ayrıca teşekkür ederim ben size. hani dedimya güç olduğu yerde güçtür ama kullanmaya baslamışsak artık zayıflıyoruzdur. artık bakışlar ya da geçmişteki çamur efendi imajıdüşmanları yıldırmıyor ben de onlarla savaşmak istemiyorum biliyorumki ben savaştığımda sevdiklerimde dahil herkes mutsuz olucak kazanan olmayacak fakat fitne fesat zehirli yılanlar üstüme üstüme geliyor bunuda çok güzel yapıyor beni iyi tanıyor yani mesele bu aslında. yoksa aheste duygusalsa duygusaldır bu kötü bir şey değildir bunu o biliyor zaten o istiyorki herkes kendi yolunda olsun bizim kimseye kin gütmek gibi bir niyetimiz yok ya da ezmek gibi şan yapmak gibi karşı tarafsa ahesteyi ezdiğini sıkıştırdığını düşünüyor aslında kısmende bu bir gerçek çünkü eskisi gibi değil dengeler mesele bu işte.

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Düşünceleriniz için teşekkür ederim. Siz onlarla sıcak savaşa girmeyerek kazanıyorsunuz zaten, şimdi bunun dengelerini kurmaya çalışıyorsunuz kolay değil tabi. Evet sizi tanıyorlar en aciz en gafil yerlerden vurmak istiyorlar, çünkü onların kalıbı ve zihniyeti bu. Siz yeni ahesteyi imar etmenin sancılarını çekiyorsunuz, bugün için onlar ezdiklerini emellerine ulaştıklarını düşünüyorlar ama yarının sahibi onların planlarını alt üst edecektir, bilmiyorlar

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

teşekkür ederim bu güzel düşünceniz gerçekten hoşuma gitti anlamlı ve bilinçli insanların yazacağı şeyler bir kez daha ceviz ağacının tarzından hoşnut oldum

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

aheste eski bir ekol eski bir oluşum yeni değil

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Bende memnun olmanıza memnun oldum 🤭

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

dilerseniz bu güzel doyumsuz sohbetlere ertesi günler devam edelim olmazmı şimdilik müsade istesek kabalık mı olur.

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Estağfurullah efendim ne kabalığı. Müsade sizindir

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

teşekkür ederim aheste adam hafta sonu bir dikkatsizliği yüzünden elini incitmiş doktorda ona rapor vermiş biraz ağrıları varmış uykudan değilmiş

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Aa aa çok geçmiş olsun. Çabucak toparlanırsınız umarım

Yorumla
    • aheste_06
      aheste_06
      +1 yıl

teşekkür ederim önemli bir şey değil tendonlar ezilmiş birazda dış yüzeyde hasarlar var geceniz güzel olsun muhabbetiniz gerçekten çok güzel

Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Rica ederim, sağlıkla kalın 🙏🏻 bilmukabele sizinde öyle

Yorumla

En İyi Cevaplar

• AslındaKimimBen
    AslındaKimimBen Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Her gece aynaya bakıyorum ve vicdanım rahat bir şekilde yüzleşiyorum kendimle. Onun dışındaki hiçbir duyguya yönelik kavram yok benliğimde.

0
    1 Yorumla
    • AslındaKimimBen
      AslındaKimimBen
      +1 yıl

Teşekkürler..

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

4

Cevap

• hayatiçin
    hayatiçin Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 588 cevap paylaştı.

Birine yardım etmişsem o günün aşırı huzurlu geçiyor

0
    0 Yorumla
  • ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq
    ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 95%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Kesinlikle yalnızlık.

1
    1 Yorumla
    • şafaksöküyorken
      şafaksöküyorken
      +1 yıl

Yalnızlık demek 😑

Yorumla
  • fşrefşre
    fşrefşre Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Tutkular

0
    0 Yorumla
  • Kaplan5858
    Kaplan5858 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Huzuru bulamıyorum

0
    0 Yorumla
  • Müstağni
    Müstağni Takip Et
    Xper 1 Yaş: 31
    +1 yıl

Sevgi

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Kalbinizi huzura erdiren duygu ya da duygular nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kalbini kaplayan duygu ne? 20 cevap verildi
Duygu ve dusunceleriniz neler? 4 cevap verildi
Şu an kalbine en çok hangi duygu hâkim? 9 cevap verildi
Kalbinizde hangi duyguya yer yoktur? 3 cevap verildi
Nasil duygular sizi eritir? 7 cevap verildi
Kalbinize en yakın his nedir? 24 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Utanmak bir kusur olabilir mi, ne derece masum ne derece saflık sizce?
  • Engelli bir çocuğunun olacağını bile bile onu dünyaya getirmek ister miydin?
  • Ait olmadığın masallardan kalkabildin mi?
  • En koyu renkler benimle olsun! Siyah saç her kadına yakışır mı?
  • Dudak içine dövme yaptırmak absürt mü?
  • En son hangi yeni diziyi bitirdiniz, şu aralar ne izliyorsunuz?
  • Evli biriyle görüşür müsünüz?
  • Çok mu dolusunuz?
  • Sizce sağlık nedir?
  • Her şeyi içine atan insanlar gerçekten güçlü müdür?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨