Merhabalar.. Biz insanların zaten bana kalırsa unutmak gibi bir yeteneği yok maalesef.. Unuttum gitti derken çok basit şekilde dökülür dudaklarımızdan.. İyiler de hatırlanır kötüler de fakat sanırım kötüler daha çok işler insanın içine.. Ne kadar zaman geçerse geçsin yara sızlamaya devam eder sanki.. Her insan aynı şekilde etkilenmez elbette başına gelen olaylardan ama genele bakarsak bu hep böyledir.. Her birimizin yaşadığı olaylar başka başka da olsa hissedilen duygular ortaktır.. Bazen iyi şeyleri hatırlarsın dudakların kıvrılır, gözlerin kısılır, için ısınır anlık.. :) Kötü olaylar ise insanın ruhunu sızlatır adeta.. O sebeple bahanemiz hep aynıdır unuttum gitti.. :) Keyifli geceler..
ikisi de... Birinin iyiliğini unutmazsın gülümseyerek anarsın, iz bırakır... Birin de yaptığı kötülüğü unutmazsın ders verir adama, hayat dersi! Kötü anı olur, iz bırakır...
Çok güzel soru olmuş rahatladım kanser içeriklerden sonra. :D Yani kötülük yapanın insana daha ağır etki edeceğini düşünüyorum ben çünkü iyilik aslında normal yapılması gereken bir şeydir bence. Çünkü şöyle bir şey var nefret , sevgiden daha ön plana atılan, dikkat çeken bir şey.
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Kötü anılarım daha cok aklımda Güzel anıları gölgeliyor her zaman Bence kötüler unutulmaz yani kötü anılar Kisi olarak ta bu böyle Kötü insanlari anar anar bela okurum😂
Tarihe bakın şöyle bir nerede kötü bir adam yönetici Tarihe geçmiş iyilik de geçer mi geçer ama kötülük edenler nedense hep hatirlanır iyilik yapan ise çabuk unutulur insan oğlu repliği geldi aklıma yani kotu seyleri durumlari insan unutmaz
iyiler mi unutulmaz kötüler mi bilmem ama kötüler sayesinde iyilerin değeri anlaşılıyo. kaç yıl geçerse geçsin illa iyiliğinizin karşılığını alıyosunuz
Nı onsana o kadar ıyılık yap sonra bırgun yapma elınden gelmesın sen yanlış olursun. Sankı abone oldun adama hep ben hep dıyen insanlar var bu hayatta ne kadar samımı olsanda. Akraban bıle