Okuldaki sözde popüler insanlardan bıkkınlık geldi?

Normalde 70 kilo bir kızım ve okulda hep fısır fısır konuşuluyor ben önlerinden geçsem. Herkeste bu kız şişman çirkin diyerek ego tatmin ediyor. Onlari dinlemiyorum bile artık umurumda bile değil ama yine aynı ben teyzem Hollanda'da yaşıyor ve geçen hafta gelirken tek yeğeni biziz diye bana kardeşimle bana baya bir alışveriş yapmış çoğu da güzel markalar. Okula giderken giydiğim gün, en yakın arkadaşım bana gelip senin kıyafetlerine baya takmışlar nereden buldu acaba bu diyerek konuşuyorlardı dedi. Yani bir insanın kilolu olması demek hicbir şeyi hak etmemesi mi demek? Sınıfta bir arkadaşımız avon satışı yapiyor, kataloğu bakıyordum, bir kız var kendini okulun popüler kızı olarak tanımlıyor, zaten senin ihtiyacın yok verde biz bakalım diyerek elimden kataloğu aldı. Gerçekten anlam veremiyorum bir şeyleri kavga ederek halleden bir insan değilim o yüzden bir şey söylemiyorum zaten son senem diye ama insan nasıl bu kadar medeniyetsiz, olgunlaşmamış olabilir? Ders notları zar zor 50 olan bir kız sırf fiziği güzel diye beni ezmeye çalışıyor kendine bunu hak görüyor. Tek satır kitap okumamış birisi merhaba kitap okuyorum diye beni edebiyatçının yalakası diye isimlendiriyor. Bu seneyi mental olarak normal bitirmek için tavsiye almak isterim arkadaşlar.
Okuldaki sözde popüler insanlardan bıkkınlık geldi?