bazen içimden ses duyuyorum içimdeki ses bana bağırıyor delircek gibi hissediyorum ama bu ses küçüklüğümden beri var kısdığımda ağladığımda bana bağırıyor sanki gerçek beni oraya sıkıştırmışlar gibi hissediyorum 5 6yaşımdan beri var anlamıyorum delirmiş olabilirmiyim? hep sessiz kaldığımda geliyor adüşündüğümde karanlıkta?
Cevabın nedir?
Buna vesvese, şeytan, ego deniyor.. daha pek çok ismi de var tabii biraz da bulunduğun inanca göre adı değişiyor. Aklında bir ses var ve sürekli seni mutsuz ediyor, aklına genelde olumsuz anılar getiriyor veya en olmadık pis düşünceler içerisinde kendini buluyorsun demi.. Bunu yenmenin tek yolu ' farkındalık ' çalışmaları yapıp bu işin nasıl çalıştığını anlamak. Çok ileri boyutlara gelebilir bu iş örneğin; katillere mahkemede soruyorlar: '' O an nasıl öldürdün, ne hissettin? '' ve genelde aldıkları cevap: '' Hatırlamıyorum, bir anda oldu, kendimde değildim. '' falan oluyor. Sence nasıl olabilir bu? Çok çok uzun bir konu ama sana bir kaç kitap tavsiye edeyim eğer okursan sorunu anlayacaksın.. Şu an muhtemelen içinden o ses '' Bu ne saçmalık ciddiye alma sakın '' diyor, sen lütfen ciddiye al beni. Herkes uykuda, belki sen bu uykuda çıkabilirsin.
https://www.youtube.com/watch?v=mAQNwySx7aI
Bunları oku;
* Osho - Farkındalık
* Osho - Ego
* Eckhart Tolle - Var olmanın gücü
Ek olarak, deli falan değilsin sadece bu ses sende daha yoğun çalışıyor, yoksa herkes deli herkes uykuda.
Şu videoyu da izleyip yorumunu yazabilirsin bana,23 Yorumla- +1 yıl
ama küçüklüğümden beri var ama evet hep olumsuz zamanlarda geliyor ağladığımda vs kitaplara bakacağım :) teşekkür ederim :) farkındalık çalışmaları nasıl
- +1 yıl
peki teşekkürler
En İyi Cevaplar
+1 yılaa kız sen yine iyisin. benim içimde iki tane var. dinliyorum bazen mantıklı taraflarım heralde. hep sessizken yalnızken duyuluyo sesi. derin derin düşünürken. kendime acımaya çalıştığımda bana kızıyolar. ağladığımda güçlü olduğumu söyleyerek destek oluyolar. bazende kavga ediyolar felan işte :D
08 Yorumla- +1 yıl
değişik:D
- +1 yıl
çok değişik :D birisi dine baskn birisi bilime. bazen anlaşıyolar bazen kavgalılar. ama onları dinlediğim söylenemez :D heralde benimde piskolojik sorunlarım var. ya da süreli yalnız olduğumdan uydurduğum arkadaşlarım :))
- +1 yıl
şizofrene bağlamışız:D
- +1 yıl
her zaman olmuyo ki :D mesela şu an sessizler. ama bıraksam konuşurlar. şizofren olabilirim belki :D iki tane abim şizofren. biri intihar etti. biri annesinin yanında eşinden ayrı kötü durumda. belki bende şizofrenimdir :D belli olmaz. ailede var :D
- +1 yıl
ciddimisin
- +1 yıl
ciddiyim. babamız aynı annemiz farklı.
- +1 yıl
olabilir
- +1 yıl
olamaz mı dedimi :D aslında çok güzel bir dizide öğrendiğim bişey var :D hepimiz deliyiz. gerçekten öyle. en akıllılar bence deli diye nitelendirdiklerimiz. en azından hastalıklarını dışa vurabilecek kadar akllılar :D
Karin şeytanı denilen bir cin, her insana dogumdan itibaren musallat olur. Daha detaylı yazardım ama annamassiinnn.
01 Yorumla- +1 yıl
tövbesertsdtg
- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKüfürü bas
01 Yorumla- +1 yıl
:D kesinlikle kanks
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
29Cevap
+1 yılİçteki ses 😂 sendeki açık ve net vesvese canısı karanlıktan korkuyor ve vesvese uyduruyorsun içteki ses çoğu zaman dışarı vuramadığın sendir onunla konuşur dertleşirsin aynı bir dost gibi ama jersey kafanda olur içindeki seslede içinden konuşursun içteki sesi düzgün kontrol edebilirsen harika ama edemez ve içindeki seni kötü yollara vs. Götürüyosa açıkçası... Yedin aqa çünkü o kurgudan şeytana dönüşüyor pek siklemeyin sürekli konuşuyorsa sustur ipler elinizde olsun ipleri ona vermeyin o tipi kim görse rahmetli olur dikkatli olun bol bol dua edin ibadet edin zamanla içinizden çıkacaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de kucukken yalniz kaldigimda agladigimda siginabilecegim bir hayal arkadasim olsun isterdim bir zurafam vardi :) ona anlatiyodum ama bisi demiyodu bana :) bunlar hep yalnizliktan arkadaşlar :) ama senin bir psikologa gitmen gerekiyor sanirim :)
00 Yorumla
+1 yılBende'de oluyor o sesin üstüne, üstüne git ve bağırarak deki: artık sen yoksun..
04 Yorumla- +1 yıl
yazık değil mi:d
- +1 yıl
Değil yoksa gitmez
- +1 yıl
:D Tövbestrdfs
- +1 yıl
Yaaaa üffff :-D
şizofreni türk toplumunda yaygın olarak görünen bir psikolojik bir rahatsızlıktır bir uzmana görünmeni tavsiye ederim genetik olarak ta aktarılmış olabilir sana
00 YorumlaBu bilimsel olarak 'İç Ses' diye adlandırılan hayal gücüyle oluşan birşeydir..
Bu psikoloji bozukluğunun da bir belirtisi olabilir..01 Yorumla- +1 yıl
Küçüklükten mi
Kişilik & Karakter konusunda 479 cevap paylaştı. psikolojık bır durum herkeste vardır o his sana ozgu değil
010 Yorumla- +1 yıl
hep mi ama
- +1 yıl
başkasına
- +1 yıl
Bilemem:D
- +1 yıl
:DFD
- +1 yıl
allahım:D
Bende gece uyumadan önce tam dalacağım anlarda konuşuyorum içimdeki sesle öyle ki bazen bir anda sıçratabilebiliyor beni.
01 Yorumla- +1 yıl
aynen aynen
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanlız değilsin işte ne güzel,
bendede vardı onlardan bir aralar hep bana akıl verirdi felan ne zaman onun aklına uysam işler ters giderdi. :)
13-14 yaşından sonra o iş yalan oldu. Artık gelmiyor.08 Yorumla- +1 yıl
nasıl geçti acaba
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum. :D ama bazen kötü oluyordu. Gece gece gelip saçmalıyordu felan korkutuyorduda ib*ne :)
dediklerim bir yana bu önemli bir konu aslında. Bir psikologa gitmeni öneririm.- +1 yıl
neden gizli kullanıcı:D
Cevap sahibi+1 yılGerçek kimliğimi ortaya çıkartayımda sitede olmayan saygınlıgım ''bu deliymiş la meğer'' diyip dahada yerle bir mi olsun yani onu mu istiyorsun :D
- +1 yıl
:d deli dolu zaten
Cevap sahibi+1 yıl:D sende deli dediğine göre kim bilir diğerleri ne dicekti :) Normalde bukadar deli dolu değilimdir. Gizli kullanıcının vermiş oldugu rahatlıktan olsa gerek :) Ayrıca sende gizlisin yani? neden
- +1 yıl
artık değilim:d
Cevap sahibi+1 yılhehehe :) iyimiş bu cevap yüzünden mi değiştirdin ne yaptın?
Dağa cik avazin ciktigi kadar bagir kufur et icindekileri disari kus rahatlarsin
01 Yorumla- +1 yıl
:D burada doğaya gitmek saat:D
+1 yılBenimde icimde bir ses su kzii eve atmassan diye diyee diyee kafayi yiycem :) diyom gunah gunah yok :)
00 Yorumlavicdaninin sesi her insanda var
bu olay bendede var yani sıkınti yapmana gerek yok05 Yorumla- +1 yıl
saana mı bağırıyor ama
- +1 yıl
ksde normal yok aqusadsa:D
- +1 yıl
:D aynen
+1 yılAma o ses senin yakınlarınından birinin sesi oyle degil mi? :)
07 Yorumla- +1 yıl
hayır
- +1 yıl
Demek ki ayrı delilerdeniz :D Benim ki farklı gecmis olsun :)
- +1 yıl
:D Çd
- +1 yıl
Niye sikayet ediyorsun ki hem ben iyi anlasıyorum sende suyuna git belki barısırsınız. :D
- +1 yıl
yok artıkk
- +1 yıl
He yavrum :D
- +1 yıl
:Çd
+1 yılPsikologa görünmen iyi olabilir. Ben de içimdeki birisiyle konuşuyorum artık dost gibiyiz. Bana bağırmadı ama bazen kötü şeyler diyor bazen iyi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal falan değil dinleme buradakileri en kısa zamanda bir psikiyatriste git.
01 Yorumla- +1 yıl
:) giderim okul açılmadan
psıkologa gıdebılırsın bu cok anormal bırsey
02 Yorumla- +1 yıl
öyle mi
- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBenimkine "Tilkilerim" diyorum...
02 Yorumla- +1 yıl
var yani herkezde? delirmedim yanid:
- +1 yıl
Evet delirmediniz...
"İçimden bir ses" ile başlayan cümleler duyuyorsunuzdur, onun gibi işte...
O ses susarsa sorun var demek olur...
+1 yılArkaya gel de tekme tokat döv
00 YorumlaKimsin sen diye sordun mu?
04 Yorumla- +1 yıl
cevap alırdım :D demi
- +1 yıl
:D denerim
iyi işte arada bir sohbet edersn onunla
02 Yorumla- +1 yıl
hıı
Geçmiş olsun delisin.
04 Yorumla- +1 yıl
sağol:D teşhis koydunuz
- +1 yıl
bağırıyor genelde
Karnın gurulduyordur.
01 Yorumla- +1 yıl
:DSD
Kişilik bölünmesi olabilir mi
16 Yorumla- +1 yıl
O nasıl bişey
- +1 yıl
oda ne:D
- +1 yıl
şakamı bu
Psikiyatrik destek alabilirsin
01 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle
Arkandaki çocuk konuşuyor olmasın :P
04 Yorumla- +1 yıl
ahahah kardeşimD:DD
- +1 yıl
Ne alaka
+1 yılAman tanrım dedim içimden: )
01 Yorumla- +1 yıl
o niye
bkz: Ahmet Kaya-İçimde ölen biri var
01 Yorumla- +1 yıl
:d rainman:D
hamile olabilirsin :)
014 Yorumla- +1 yıl
Yok artık
- +1 yıl
:DD
- +1 yıl
:D aynı cevabı veren biri daha vardı:D
- +1 yıl
ne alaka :D
- +1 yıl
bir ses var dedim. D
- +1 yıl
farkındasın yani
- +1 yıl
:D of neysesfdsf
+1 yılÇaresiz içindeki çocuk
01 Yorumla- +1 yıl
deliyim demid:
Gizli Üye(30-35)+1 yılO bende de var onu susturmanin tek yolu var
011 Yorumla- +1 yıl
neymiş
Cevap sahibi+1 yılÖlüm..
- +1 yıl
saçmalama
- +1 yıl
haha ölümmü çözüm sence :D komiksin kardeş. dinleme sen o sesi. ben istediğimde susturuyorum. ağırlığını koy yoksa tepene çıkarlar ;)
Cevap sahibi+1 yıl@fgdufryukhr hay nickine yazana kadar varya :D
Ölüm tabiki çözüm değil ama susmak blmyo ki kafayı yedirtcek yaknda
Cevap sahibi+1 yıll*n bide yanlış yazmsm :(( @fgjdufryukhr bu sefer doğru galiba
- +1 yıl
o nasıl bir isimsf:D
Cevap sahibi+1 yılHay türkçe hocamı @fgjdufryukrh bu seferde yanlışsa yazmcm bidaha
Cevap sahibi+1 yılHic sormaya çok aradn mi bu ismi @fgjdufryukrh
- +1 yıl
haha geldim kardeş. susar o susar merak etme sen :D gel ben susturam onu gizlican. valla benimkiler sanırım konuşuyo şu an ama ben dinlemiyorum çünkü onlardan çok konuşuyorum :D hiç susmamki ben oturmam yerimde duramam onlara zaman vermiyorum :D izin versem şu an beni ele geçirmişlerdi. korkuyorum birazda onları inlemekten dur bakalım dinlerim birazdan biraz ne diyolarmış bakalım. ama susmazlarsa hep senin suçun :D
- +1 yıl
susamamı anluyorum:D
şeytan olabilir
03 Yorumla- +1 yıl
cin min
- +1 yıl
cin olsa deliler gibi davranır onları gözlerinle bilirsin nerdemi biliyorum annem anlattı yeni gelinken bir amcama cin musallat olmuş sonra hocaya götürüp isimlerini söylemiş hocada isimlerini kağıda yazmış ama çok uzun sürmüş bir kaç ay hem çok cin varmış hemde isimlerini söylemesin diye cinler onu dövüyormuş sonra cinlerin isimleri yazılı kağıdı bazı cinlerle alakalı dua okuyup yakmış ve böylece tüm musalat olan cinler yanıp ölmüşler ve iyileşti gerçi o amcam böyle şeyler anlatmıyor iyikide anlatmıyor gece nasıl uyurdum
- +1 yıl
UYUYAMADIM ASFDS
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin içinde 3 harfli bişey var :D
05 Yorumla- +1 yıl
aşkdsfsdg
Cevap sahibi+1 yılvalla bilemem artık :D
- +1 yıl
aşktır o aşk:D
Cevap sahibi+1 yıl:D o zaman daha zor işin :D
- +1 yıl
aynen
Kişilik & Karakter konusunda 323 cevap paylaştı. Yalnız kalma -_0
01 Yorumla- +1 yıl
aynen
Kişilik & Karakter konusunda 517 cevap paylaştı. Hamilemisin :)))
01 Yorumla- +1 yıl
ahahaha hayır:D
Vicdanındır
01 Yorumla- +1 yıl
vicdan mı?
+1 yılGazdır o gaz
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi