Kişilik & Karakter İtaat etmek istediğiniz kişiler var mı? manyyakmıdırnediryaa Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hakim olmak istediğiniz falan:dArtık bu götü boklular sorum için malzeme oluyorlar ancak:dNooott: bunları yazanlar utanmıyorsa ben de paylaşmaktan utanmam...) İtaat etmek istediğiniz kişiler var mı? Cevapla Fal Soruları Hakim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
FuturisticMen Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İyi ki kız değilim lan bu mesajlar ne !Boş mesaj kutumun canını yirim gerçi bu durum sadece TR'de böyle ama neyse... 0 0 Yorumla
Black_Desire Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Benim lügatımda yok inadım sağolsun bana biri şunu yap diye emir kipi ile bişey dese o iş olmaz kesin 0 0 Yorumla
Berkan63 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Geçen bir kız yazdı al bismillah🧠 diyip engel atmıştım hem onu kurtardım hemde kendimi 0 0 Yorumla
Submissivé1isi Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Bunu ben yazmadim bana bakmayin mesaj atmam kimseye 0 0 Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Nasıl bir ruh halinde bu şahsiyetler merak ederim hep. Bir videoda görmüştüm kadın yüzüne falan s, cıyordu bundan zevk alıyordu 0 0 Yorumla
beyzamnt Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Hayir ama bu mesajlar sadece bana gelmiyormuş onu öğrendim 0 1 Yorumla manyyakmıdırnediryaa +1 yıl Herkese atılıyor bu mesajlar nasibini almayan yok ak KS sinde. Yorumla
submissv Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl İtaatkarım. Ancak insanları böyle mesajlarla taciz etmenin anlamı yok. 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Zavallılar.. 0 0 Yorumla
LovecezaM Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Başına buyruk bn.. ne itaati adsfgdshg 0 0 Yorumla
321Joker123 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl böyle kadın varsa itina ile sahip olurum :D 0 0 Yorumla
GelPcPcc Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Öyle fantezilerim yok. Olanları da anlamıyorum 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,1b cevap paylaştı. Tabiatın iteat etmek yok 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Ay ben korkarım.. 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Yazık çok yazık 1 0 Yorumla
kaşıklıvoyvada Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Hay Allahim… 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
İyi ki kız değilim lan bu mesajlar ne !
Boş mesaj kutumun canını yirim gerçi bu durum sadece TR'de böyle ama neyse...
Benim lügatımda yok inadım sağolsun bana biri şunu yap diye emir kipi ile bişey dese o iş olmaz kesin
Geçen bir kız yazdı al bismillah🧠 diyip engel atmıştım hem onu kurtardım hemde kendimi
Bunu ben yazmadim bana bakmayin mesaj atmam kimseye
Nasıl bir ruh halinde bu şahsiyetler merak ederim hep. Bir videoda görmüştüm kadın yüzüne falan s, cıyordu bundan zevk alıyordu
Hayir ama bu mesajlar sadece bana gelmiyormuş onu öğrendim
Herkese atılıyor bu mesajlar nasibini almayan yok ak KS sinde.
İtaatkarım. Ancak insanları böyle mesajlarla taciz etmenin anlamı yok.
İtaat edilmesi güzel. Bilerek yanlış yaptırıp ceza istemesi 😉
Bana uyan birine olabilir hahaha
Zavallılar..
Başına buyruk bn.. ne itaati adsfgdshg
böyle kadın varsa itina ile sahip olurum :D
Hakim olmayı itaat ettirmeyi seviyorum
puuuu mk cocugu bir a m ugruna
Öyle fantezilerim yok. Olanları da anlamıyorum
Bana ver ben itaat ettiririm ona ehehe
Tabiatın iteat etmek yok
Hic işim olmaz
Ayaklarından asıp bırakalım bir ormana.