Kimileri için çok cafcaflı gelebilir ancak, birçok sebepten ötürü melankoli hat safhada gezer insan. Artık aşka küsmüş, insanlarla arasına duvar örmüş, sadece nefes almaktadır. Siz nasılsınız hayatla?
Bu aradalar belirsizlik diyebilirim. Özel hayat olsun, ülkenin genel gidişatı olsun beni yeterine yoruyor ve hayattan soğutuyor. Gerçekten farklı bir coğrafyada yaşamayı çok isterdim. Yarının ne olacağını bilemem beni çok fazla germeye başladı bu aralar.
Merhaba kuzum.. Hangi birini söyleyeyim şimdi ki.. Beni hayattan soğutan hayatın ta kendisi.. Nankör bencil haksızlık yapan insanları bile bile kıran arkadan haince iş çeviren umudumuzu hayallerimizi tüketen insanlar diyim yâda.. daha bir çok şey bunun gibi.. Ama buna rağmen iyi insanların olduğuna inanıyorum hala biryerlerde.. hayat eskisi gibi değil artık çok zorlaştı.. hergün bir sürprizle uyanıyoruz güne artık hiç bir şeye şaşırmıyoruz.. her şey olabileceğini ve herkesin herşeyi yapabileceğini biliyorum onun için hiç bir şeye eskisi kadar üzülmüyorum.. Keyifli vakitler mutlu akşamlar diliyorum 🙂
Allah'a şükür hiç öyle bir psikolojiye girmedim. Hayattan soğumadım. Umudum, gücüm hep var. Allah elden ayaktan düşürmesin yeter ki... Bazen ne kadar umut olsada olduramadıklarımız varya, onlar sadece biraz omuzlarmı düşürüyor o kadar...
Ama hemen toparlanmak çok uzun sürmüyor. Hayattan soğuyan insanların özgüven problemi olan insanlar olduğunu düşünüyorum. Benim kendime olan güvenim tam. Düşsem de düştüğüm yerden tek başıma kalkacak güçteyim evelallah.
Çaresizlik gibi. Bir çözüm bulamıyorum. Şu kovit yüzünden çalışamıyorum, ne aileme yardım ede biliyorum, ne kendi hayatımı kura biliyorum. Boş boş oturuyorum evde. Hoşlandığım biri var, onunla mutlu olabilirim diye düşünüyorum ama kendim açılmıyorum. Yaşadığımız yer, onun çalıştığı iş yeri buna uygun değil. İş bulup çalışırsam hem kendimden daha çok emin olurum, hem de aileme söylerim kız istemeye falan gideriz. Ama olmuyor. Ben ancak oturup bekleyeyim, ancak uzaktan izleyeyim o kızı. Aileme de yardım edemiyorum.
Ben Azerbaycanda yaşıyorum. Geçen ay iş görüşmesine çağırdılar fakat kovit pasaportum olmadığı için gitmedim boşuna. Çünkü çalıştırmıyorlar. Ben de aşı olmak istemiyorum. Hem güvenmiyorum, hem de bana doktorum izin vermemiş çocukken aşı olmaya. Hiçbir aşı yaptırmadım bu yaşıma kadar
insanlar biktirabiliyor bazen hayattan beni amma mucadele etmek ve yinede mucadele etmek zaten ismim bir savasci ismi isgender ben mucadele ediyorum pes etmiyorum sizde etmeyin.