Evli değilim ama sevgilimi sevmeme rağmen aldatıyorum. Çünkü sadece sevgiyle bitmiyor. Cinsel arzularımı tatmin edemiyor. Bende kendime fu. ckbody edindim,
Organı küçük ve yeterli sertlikte ve uzun süreli devam etmiyor. Anca kendi boşalana kadar. Beni de eliyle boşaltmaya çalışıyor. Onu bende evde kendi kendime yapabiliyorum 🙄 konuştuk konuşmasına da bi fayda yok
Evli değilim ama cinsellik yaşadığım adam evli. Kadın bildiğin aseksüel. “Sanki insana değil taşa sürtüyorum hiçbir tepki yok altımda” diyor. Senelerdir kadını isteklendirmeye çalışıyor tık yok.
Tesladavinci adlı kişi, reelde aldatmadım çünkü sevgiliyken aldattığımda elime bir şey geçmedi. Aldatmak da mutlu etmedi beni. Üstelik sevistiğim insan beni üst zirvede yatakta memnun ettiği halde... Yani aldatarak mutlu olamayacağımı anladım. Su an aldatmıyorum asla
sevgilim varken benden 5 yaş büyük nişanlı biriyle bi cinsellik yaşamıştım. bir kereliğe mahsus demiştim ama devamı geliyor ve pişmanım şimdiki aklım olsa yapmazdım.
Pisman olduktan sonra yapmadiysan bence sikinti yaratma. Durust olmamak seni rahatsiz ediyorsa, evlenmeden once konusursun. Ya da konusmazsin. Yalniz anlamadigim neden sevmene ragmen yaptin? Seni buna iten neydi?
pisman olduktan sonra yapmadim evet. yasadigim kisi bi akrabamizdi. onceden de birbirimize ilgimiz oldugu icin keske dememek icin yasadik bir seyler tekrari olmaz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Seviyorsa aldatmaz. Aklına bile gelmez aldatmak. Hatta gözü görmez başkalarını. Sevdiğini zannedenler var, o ayrı..
Diyorsunuz ki aldatan taraf asla sevmemistir.
Bunu bende düşünüyorum site de çok fazla eşimi seviyorum onu aldattım pismanım gibi yazilar görüyorum seven insan ihanet etmez ki
Aldatmanin sevgisizlikle oldugunu sanmiyorum.
Aldatma konusu bana saçma geliyor
Ama toplum gercegi. Emin ol cogu evli erkek ve kadin evlenmeden once yapmadigini evlendikten sonra yapiyordur
Evliliğin amacı kişilerin günahını azaltmakken bu devirde evlilerin daha çok aldattığı gerçeği
Evet evliligin ilahi amaciyla alakali ama ahlak kavrami gelismeli...
Sevmesine rağmen şerefsiz olan aldatır kız içinde. Erken içinde geçerli
Siz yasamadiysaniz kimseye karakter dersi vermeyin. Bende yasamadim ama toplum gercegi bu.
Evet gerçek ama acı bir gerçek haklı bir gerçek değil. Ayrıca bırakın da ne dersi vereceğime ben karar vereyim.
Yok dayıcım burdan sana ekmek çıkmaz başka kapıya.
Kendi kendine mi yazmaya basladin.😊
Yok be ekmeğinin peşinde olan biri! Soruyu güncellemiş de ona cevap verdim
Burada ekmek yorum hocam. Yorum.
Güncelleyerek mi?
Evet. Tekrar gorunmek icin. Baska ihtimal mi var.
İyi peki öyle olsun
Evli değilim ama sevgilimi sevmeme rağmen aldatıyorum. Çünkü sadece sevgiyle bitmiyor. Cinsel arzularımı tatmin edemiyor. Bende kendime fu. ckbody edindim,
Birde bu kavram girdi fuckbuddy. Aslinda sorum evliler icindi. Sevgilinle evli olsaydin yine yaparmiydin?
Sanırım yapardım.
Biraz detay olacak ama cinsellik olarak sevdigin adamin eksikligi nedir? Ve kendisiyle bu konuyu konusabildin mi?
Organı küçük ve yeterli sertlikte ve uzun süreli devam etmiyor. Anca kendi boşalana kadar. Beni de eliyle boşaltmaya çalışıyor. Onu bende evde kendi kendime yapabiliyorum 🙄 konuştuk konuşmasına da bi fayda yok
Bence sen onu bırak yazık git bulduğunla devam et
Evli değilim ama cinsellik yaşadığım adam evli. Kadın bildiğin aseksüel. “Sanki insana değil taşa sürtüyorum hiçbir tepki yok altımda” diyor. Senelerdir kadını isteklendirmeye çalışıyor tık yok.
Bunu adam soyluyor oyle degil mi? Dogru soylediginden emin misin?
Evet eminim
Az ağlamadı ben karımı seviyorum ama böyle nasıl yaşarım bilmiyorum diye
Sen neden onu tercih ettin? Yani bekar erkekte cok. ?
İyi hissediyorum yanında. Bekarların yaşam tarzı daha farklı pek hoşlanmıyorum.
Enteresan.
Yatakta istediğim gibi biri olmadığı için. Ama netten aldattım reelde değil
Basarili
Nette hoş oluyor
Gercekte neden aldatmadin? Ikisi arasindaki fark nedir?
Tesladavinci adlı kişi, reelde aldatmadım çünkü sevgiliyken aldattığımda elime bir şey geçmedi. Aldatmak da mutlu etmedi beni. Üstelik sevistiğim insan beni üst zirvede yatakta memnun ettiği halde... Yani aldatarak mutlu olamayacağımı anladım. Su an aldatmıyorum asla
Tesekkurler. Buda guzel bir degerlendirme oldu.
Hiç aldatmadım sldatildim ve boşandim anlaşmalı
Sanal olarak çok aldattım. Heycan arama ve anlayışsız eş yüzünden
Sanal olarak zevk alabiliyor musunuz? Sizin icin yeterli mi?
şu an yeterli
Umarim yeterli olmadigi an olmaz. Ve anladim ki bu durum devam edecek. Peki esiniz ne yaparsa bu durum sizce sona erebilir?
Yanımda kalırsa
Baska sehirde mi
Genelde başka şehirde
sevgilim varken benden 5 yaş büyük nişanlı biriyle bi cinsellik yaşamıştım. bir kereliğe mahsus demiştim ama devamı geliyor ve pişmanım şimdiki aklım olsa yapmazdım.
Pismanlik ne kadar sonra geldi?
sevgilimin yokluğuma bile ihanet etmeyecek derecede karakterli bi adam olduğunu fark ettiğimde gelmişti.5. yılımızdayız öğrenirse bunları kahrolur..
Pisman olduktan sonra yapmadiysan bence sikinti yaratma. Durust olmamak seni rahatsiz ediyorsa, evlenmeden once konusursun. Ya da konusmazsin. Yalniz anlamadigim neden sevmene ragmen yaptin? Seni buna iten neydi?
pisman olduktan sonra yapmadim evet. yasadigim kisi bi akrabamizdi. onceden de birbirimize ilgimiz oldugu icin keske dememek icin yasadik bir seyler tekrari olmaz.
Keske dememek, enteresan bir sey.
haklisin...
Karakter 0. Pisman olsan bile olan olmuş artik
Farklı kadınları arzuladığım için
Genel sendrom. Kadin estetik yaratik. Haksiz ama gercek bir sebep. Peki esinde seni ayni sebepten aldatirsa ne dusunursun?
Ayrılırım
Evet. Yine gercek bir cevap ama adaletsiz.
Bazen heyecan istiyorum
O bazen olmaz
@Mokanceylan neden olmaz
Sürekli istersin😊
@Mokanceylan olsun (:
Gel anlatayım 😊
Fantezi.
Anlamadim.
Fantezi olsun diye aldatıyorlar işte. Hatta bazen partnerleri bile bundan zevk alıyor.
Yine anlamadim.