Zeki miyim aptal mıyım nasıl anlayabilirim?

Detayin bi kısmında kendim hakkında bilgi veriyorum. iq testi yaptir diyeceksiniz ama üşeniyorum ve evet buraya yazıp net bir cevap alacagimi da düşünmüyorum hatta bunu sorduğuna göre aptalsın diyenleriniz de olacaktir ama bu ikilem beni çok sıkıyor. Bazen kendimi dünyanın en aptal insanı gibi hissediyorum bazenleri ise zekiyim diye nasıl kibirleniyorum bir bilseniz..
En kötüsü de arada kalmak, belki hangi tarafta oldugumu bilsem sorunlarimin çoğu cozulurdu.
Kendimden biraz bahsedeyim belki bir çıkarım yaparsınız.
Ilk önce neden zeki olduğumu düşündüğümü yazacağım. Çok düşünen biriyim, ama bu asiri ve en anlamsız sözden anlam çıkarabiliyorum. Hayal kurmaya bayılırım. Fantastik şeyler özellikle. Araştırmayı çok severim durduk yere bir şeyler arastiririm en son karada balık yetiştirmenin faydalarını arastirmistim mesela. Üşengeç bir insanım, hızlı cevap -hazircvp fln- verebilirim. Sorunlara çözüm üretmeye iyiyimdir.
Neden aptal olduğumu düşünüyorum peki?
Çok dalgınım, dikkatim çabuk dağılıyor. Bazen anlamada güçlük çekiyorum. Dinleyerek ogrenemem illa denemem lazım, deneme yanılma yöntemi kısaca. Bazen m. l m. l bakıyorum bi şey dediklerinde. Hafif maymun istahlilik var ama aynı zamanda kararlıyım nasıl oluyor bilmiyorum. İlgi odağı olmayı çok seviyorum, hatta bazen sırf bu yüzden sacmaliyorum ama amacıma da ulaşıyorum ilgiyi kendime çekebiliyorum. Bazen gereksiz ozguvenimden dolayı insanları çok aptal sanıyorum ve planımı buna göre yapıyorum ama sandığımdan çok daha zeki insanlar karşıma çıkınca plan ise yaramiyor. Kısaca bu kadar
Zeki miyim aptal mıyım nasıl anlayabilirim?