Güzel bir yemek, güzel bir film, bir fincan kahve, sevgilin, tuttuğun takımın maçı vb. gibi. Çok kısa sürede gelecek olmasa da elbette vardır mutlu edecek olay.
bilmem. hiç düşünmedim sırada beni ne mutlu edebilir acaba.. Valla çok düşündüm ama aklıma gelmedi.. en son ne zaman mutlu olmuştum çikolata yerken belki en sevdiğim damak inciyi yemek terapi gibi geliyor..
Sonra en küçük yiğenimi kucakladığımda küçük hanımı görmedim bu hafta hastaymış.. belki de uzun zamandır görmediğim bir arkadaşla içtiğim kahve..
Sahi mutluluk için büyük şeyler mi olmalı sıradan şeyler de olamaz mı olabilir.. neden olmasın ki..
Şu an gayet mutluyum.. Olduğum gibiyim kimse için şekilden şekle girmiyorum.. Birileri beni sevsin benimsesin diye kendimi olmadığım biri gibi göstermiyorum.. Hayattan her zaman en kötü durumda bile zevk almayı bildim ben.. En yakınlarımdan insanları toprağa verdim ben.. Bunun ötesi yoktur.. Keyifli geceler..
2 yas sendromu bitiyor sonunda diye seviniyordum. 3 yas sendromu varmış. Sendromsuz yıllar beni mutlu edebilirdi ama gelmiyor. 3 u arastirirken 4 u de gordum cunku
Mutlu edecek o kadar şey varki. Ama insanoğlu hep mutsuz olacağı şeylere odaklanır. Şimdi telefonu bırakıp uykunun kollarına girmek bile ne güzel mutluluk olur.