Kişilik & Karakter Son zamanlarda en çok neyin eksikliğini hissediyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Yemek yemeyi özledim 🥺 yemeklere saldırmayı... Tek derdim bu olsa ama hayattaki en sevdiğim şey 😂 Son zamanlarda en çok neyin eksikliğini hissediyorsunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Cielos Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 31% +1 yıl Eskiden anlamsızca mutluluk gelirdi şimdi pek göremiyorum sanırım bize sarılmış 🤷♂️ 1 0 Yorumla
ŞerefBekirAşkın26 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Ruhumda kalbimde olduğu gibi bedenen de çöktüm hiç yoksa umut eder güvenirdim kendime 1 0 Yorumla
Stipe Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 56% +1 yıl Bir kadinla yataga girme eksikligini. Gerci olmasa da olur. 0 0 Yorumla
Karamelaaaa Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl İskenderin eksikliğini 🤦♀️ 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bendensin karamelaaa🤩🥰 valla ben yemek yemeyi çok özledim İçim dışım patates oldu Yorumla
Cnvjvjv Takip Et Xper 3 Yaş: 108 +1 yıl @cielos yokluk yaşadığın çok belli gizli yorumuma bile istek at yazıyosun koduğumun sefil abazası 0 3 Yorumla Cnvjvjv +1 yıl @cielos oroospunun doğurduğu Yorumla Cnvjvjv +1 yıl @cielos bir ara gel de kerane paranı vereyim milleti rahatsız etme ucuz Yorumla Cnvjvjv +1 yıl Yokluktan her yere atliyorsun şahsen bin tane amim olsa birini sana vermem çünkü çok basit bi tipsin s*ktir git şimdi ananın * kadar yolun var 😆 Yorumla
SarıSakallıKumral Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Çoğu şeyin bazen anlatamıyorsun yaşıyorsun iste 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Huzur.. 1 0 Yorumla
willians Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Şu coronanın bitip tekrardan rahatça sosyalleşeceğiöiz günleri özledim 0 0 Yorumla
hayatiçin Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 588 cevap paylaştı. Hayatın 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Paranın 1 0 Yorumla
mjst_sea Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 334 cevap paylaştı. Hayat arkadaşı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Eskiden anlamsızca mutluluk gelirdi şimdi pek göremiyorum sanırım bize sarılmış 🤷♂️
Ruhumda kalbimde olduğu gibi bedenen de çöktüm hiç yoksa umut eder güvenirdim kendime
Bir kadinla yataga girme eksikligini. Gerci olmasa da olur.
İskenderin eksikliğini 🤦♀️
Bendensin karamelaaa🤩🥰 valla ben yemek yemeyi çok özledim İçim dışım patates oldu
@cielos yokluk yaşadığın çok belli gizli yorumuma bile istek at yazıyosun koduğumun sefil abazası
@cielos oroospunun doğurduğu
@cielos bir ara gel de kerane paranı vereyim milleti rahatsız etme ucuz
Yokluktan her yere atliyorsun şahsen bin tane amim olsa birini sana vermem çünkü çok basit bi tipsin s*ktir git şimdi ananın * kadar yolun var 😆
Çoğu şeyin bazen anlatamıyorsun yaşıyorsun iste
Huzur..
Düzenli spor yapmayı.
Şu coronanın bitip tekrardan rahatça sosyalleşeceğiöiz günleri özledim
O kadar çok şey var ki
biraz nese
Hayatın
Huzurun
Gayret
Huzur
onun eksikliği..
Paranın