Hobiler edin , çok temiz kalpli insanlar tanı , bol bol sohbet et , hedefler koy ilk önce küçük olsun sonrası domino taşı gibi gelir zaten ve her zaman mutlu ol olumsuzlukları hiç kafanı takma 😊
Ölmek yasamaktan daha kolay ama hayatta genelde zor olan şeyi yapmak lazim baska sekilde olmaz. Neler yasayip sonrasnda ne durumlara gelenler var umut başarıdan üstündür bizi hayata bağlayan umuttur yalandan da olsa tutunmak lazım.
Çünkü hissetmiyorum, hiçbir şey hissetmiyorum. Neyi yapmaktan keyif aldığımı, beni neyin en çok kızdırdığını, en çok ne zaman heyecanlandığımı ya da en çok neye üzüldüğümü bilmiyorum. Bunları bilmediğim için ne istediğimi de bilmiyorum, sadece etrafımdakilerin ne istediğini biliyorum.
Hiçbir şey güzel gelmiyor gözüme, zevk almıyorum. Bi hedefim amacım, uğruna birşeyler feda edebileceğim bir varlık yok. Kuru kuru para kazanıyorum sadece.. Oda yetim ve hasta çocukların olsun.
Kendim için yaşamak istiyorum, bencil olmak istiyorum, kimsenin duygularını kendi duygularımdan daha fazla önemsemeyim istiyorum. Buna rağmen başkaları için yaşıyorum kendim için değil.
Her şeyin daha kolay olması için bencil olmak istiyorum. Etrafımdakilerin duygu ve düşüncelerine değer vermemek değil bahsettiğim şey, sadece kendi duygu ve düşüncelerime daha fazla önem vermek istiyorum. Bahsettiğim bencillik bu, tamamen kendimi önemsemek değil sadece kendimi daha fazla önemsemek. Kendim için yaşamak istiyorum, ölürsem arkamdan annem üzülür diye düşünerek yaşamak değil.
Kendimi önemsemek istiyorum, ama yaşamak istemiyorum. Çünkü istesem de bencil olamıyorum, bir şeyi yapmak istersin de yapamazsın ya işte tam olarak o. Kendim için yaşamak istiyorum ama kendimi ön plana koyamıyorum bile.
O zaman istekleriniz benliğinizde uyuşmuyor. kendinizi iyi tanıdığınızı düşünüyor musunuz? Bencil olma isteği belki derin bir yaranın belirtisi olabilir mi?
Kendimi tanımıyorum. Duygularımı anlayamıyorum, nerde üzüldüğümü, nerde sinirlendiğimi ya da nerde mutlu olduğumu bilmiyorum. Neyin beni yaraladığını da bilmiyorum. Sadece bilmek istiyorum, kendimi önemsemek istiyorum hatta hissetmek istiyorum. Ama yapamıyorum, en son ne zaman sinirlendim de birilerine bağırdım hatırlamıyorum ya da en son ne zaman oturdum ağladım onu da hatırlamıyorum, ne zaman kahkaha attığımı da kestiremiyorum.
Yaşamak değil ki bu kendi hayatında yardımcı rol olmak. Kendinizi tanımıyorsunuz söylediğiniz gibi. Belki de bir depresyon hali? Yaşınızı bilmiyorum. 23-24-25 bana göre insanın kendini anlamaya tanımaya başladığı yaşlardir istisnalar hariç.
Bu düşünsel, içsel bir süreç ama bunu tetikleyen kaderdir. Yaşadıklarımız öğrendiklerimiz bunda çok etkili. Maalesef siz doğal davranış göstermiyorsunuz hissedemiyor gülemiyor vs. Size vereceğim tek tavsiye kendi yaşantımdanolabilir. Yardımcı olur mu bilemiyorum. Yaşadığım sorunlar sıkıntılar bakış açımı değiştirdi. Bolca gözyaşı, hüzün, içsel yolculuk ve sonuç. İnşallah en kısa sürede kendinizi tanımaya başlarsınız.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ailem var , hayallerim var , arzularım isteklerim var , güzel insanlar var daha dünyada görmediğim büssürü yer var.
Nasıl hayal edinebilirim ya da nasıl diğer insanlar gibi heyecanlanabilirim?
Hobiler edin , çok temiz kalpli insanlar tanı , bol bol sohbet et , hedefler koy ilk önce küçük olsun sonrası domino taşı gibi gelir zaten ve her zaman mutlu ol olumsuzlukları hiç kafanı takma 😊
Bu sorunun cevabı buraya kısa surede düşünüp yazacak kadar kolay değil
Belki başka insanların hayat hakkındaki görüşlerini alırsam bakış açım değişebilir diye düşündüm
Ölmek yasamaktan daha kolay ama hayatta genelde zor olan şeyi yapmak lazim baska sekilde olmaz. Neler yasayip sonrasnda ne durumlara gelenler var umut başarıdan üstündür bizi hayata bağlayan umuttur yalandan da olsa tutunmak lazım.
Karincanin bile yasama amaci vardir herkesin var sen benim yok diyorsan daha kesfetmedigin icindir
Keşfetmek için ne yapmalıyım?
Beyhan budak izlemeni öneririm
Teşekkür ederim
Rica ederim
Annemin o gün başı ağrımamış diye yaşıyorum işte öylesine. İstek yok
🚬 aga be
İki sebepten ötürü yaşıyorum; 1) Geleceği merak ettiğim için, 2) Ailem üzülmesin diye.
Yaşamak istediğimi kim dedi zorla yaşıyorum
Peki neden yaşamak istemiyorsun?
Dünya yaşanacak bir yer değil, herkes kendini düşünüyor kendi çıkarları adına
Ya sen de kendi çıkarların adına yaşamak isteseydin, o zaman daha farklı olur muydu?
Öyle yaşamak istemezdim kendi çıkarların için yaşamak saçma başkasını düşünmemek
Peki şu an başkalarını düşünerek mi yaşıyorsun?
Hayır kendi hayatımı ilerletmek için başkasının nasıl yaptığına bakıyorum daha iyisini yapmaya çalışıyorum
Öyleyse bu yaşamak istediğin hayat mı?
Yaşamak istediğim hayat var senin yaşamak istediğin var mı?
Bunun cevabını henüz ben de bilmiyorum.
Sen neden bilmiyorsun?
Çünkü hissetmiyorum, hiçbir şey hissetmiyorum. Neyi yapmaktan keyif aldığımı, beni neyin en çok kızdırdığını, en çok ne zaman heyecanlandığımı ya da en çok neye üzüldüğümü bilmiyorum. Bunları bilmediğim için ne istediğimi de bilmiyorum, sadece etrafımdakilerin ne istediğini biliyorum.
Peki senin bu durumda olmanı sağlayan durum ne?
Bilmiyorum, belki de sorun benimdir.
Ya da sorun değilde, yaşadıklarındadır
Belki de öyledir
Ya da hayatına değişiklik katıcak biri yoktur
Hayatında gerçekten kararlar vermek çok zor
Tam tersi yaşamak istemiyorum ama mecburum ölümü bekliyorum
Neden mecbur hissediyorsun?
İçimde çokça sorguladığım bı dönemdeyim
Sorgulama kafayı yersin akışına bırak keyfine bak.
İstemiyorum ki..
O zaman soruyu değiştireyim, neden yaşamak istemiyorsun?
Hiçbir şey güzel gelmiyor gözüme, zevk almıyorum. Bi hedefim amacım, uğruna birşeyler feda edebileceğim bir varlık yok. Kuru kuru para kazanıyorum sadece.. Oda yetim ve hasta çocukların olsun.
Benliğimi kemirip duran amaç için
Senin için de sorun değilse amacını öğrenebilir miyim?
Kusura bakmayın söyleyemem. Sizin de içinizi kemiren kaderin, ruhunuzun size fısıldadığı bir amaç olmalı.
Keşke olsaydı
Mutlaka vardır. Hayatta değer verdiğiniz hiç bir şey yok mu maddi manevi?
Hayatta değer verdiğim tek şey ailem. Kendim için yaşamak istemiyorum, sırf arkamdan kimse perişan olmasın diye zorluyorum kendimi.
Ne güzel. Ailenize değer veriyorsunuz. Onları mutlu etmek amacınız olabilir. Ben de kendim için yaşamıyorum. Neden perişan olsunlar ki?
Kendim için yaşamak istiyorum, bencil olmak istiyorum, kimsenin duygularını kendi duygularımdan daha fazla önemsemeyim istiyorum. Buna rağmen başkaları için yaşıyorum kendim için değil.
Öyle bir dünya yok. Vicdanı olan her insan sevdiklerine değer verir. Bu konuda bencillik olmaz. Neden bencil olmak istiyorsunuz?
Her şeyin daha kolay olması için bencil olmak istiyorum. Etrafımdakilerin duygu ve düşüncelerine değer vermemek değil bahsettiğim şey, sadece kendi duygu ve düşüncelerime daha fazla önem vermek istiyorum. Bahsettiğim bencillik bu, tamamen kendimi önemsemek değil sadece kendimi daha fazla önemsemek. Kendim için yaşamak istiyorum, ölürsem arkamdan annem üzülür diye düşünerek yaşamak değil.
Şimdi anladım demek istediğinizi. Sorunuza bir cevap buldunuz. Kendiniz için yaşamak istiyorsunuz.
Kendimi önemsemek istiyorum, ama yaşamak istemiyorum. Çünkü istesem de bencil olamıyorum, bir şeyi yapmak istersin de yapamazsın ya işte tam olarak o. Kendim için yaşamak istiyorum ama kendimi ön plana koyamıyorum bile.
O zaman istekleriniz benliğinizde uyuşmuyor. kendinizi iyi tanıdığınızı düşünüyor musunuz? Bencil olma isteği belki derin bir yaranın belirtisi olabilir mi?
Kendimi tanımıyorum. Duygularımı anlayamıyorum, nerde üzüldüğümü, nerde sinirlendiğimi ya da nerde mutlu olduğumu bilmiyorum. Neyin beni yaraladığını da bilmiyorum. Sadece bilmek istiyorum, kendimi önemsemek istiyorum hatta hissetmek istiyorum. Ama yapamıyorum, en son ne zaman sinirlendim de birilerine bağırdım hatırlamıyorum ya da en son ne zaman oturdum ağladım onu da hatırlamıyorum, ne zaman kahkaha attığımı da kestiremiyorum.
Yaşamak değil ki bu kendi hayatında yardımcı rol olmak. Kendinizi tanımıyorsunuz söylediğiniz gibi. Belki de bir depresyon hali? Yaşınızı bilmiyorum. 23-24-25 bana göre insanın kendini anlamaya tanımaya başladığı yaşlardir istisnalar hariç.
Kendimi tanımak istiyorum, bunun için herhangi bir tavsiyeniz var mı?
Bu düşünsel, içsel bir süreç ama bunu tetikleyen kaderdir. Yaşadıklarımız öğrendiklerimiz bunda çok etkili. Maalesef siz doğal davranış göstermiyorsunuz hissedemiyor gülemiyor vs. Size vereceğim tek tavsiye kendi yaşantımdanolabilir. Yardımcı olur mu bilemiyorum. Yaşadığım sorunlar sıkıntılar bakış açımı değiştirdi. Bolca gözyaşı, hüzün, içsel yolculuk ve sonuç. İnşallah en kısa sürede kendinizi tanımaya başlarsınız.
Düşüncenizi paylaştığınız için teşekkür ederim.
Ahiret earr
Anlamsizca
Neden anlamsız olduğunu düşünüyorsun?
Sence anlami ne yasamanin?
Ben de cevabını bulmaya çalışıyorum.
Ozaman anlamsizca.
Birazda Turkiye sartlari
Zevk ıcın
Rica etsem daha detaylı açıklayabilir misiniz?
Ozele gelırsen uygularm bıle