Kişilik & Karakter Sizce ben poligon da kimi ya da neyi düşünüp atış yapmışımdır? Bakışımdan korktunuz mu? Yışısınırkımız Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Var mı vurulmak isteyen aslan Güncellemeler+1 yıl Eski biri için bir kurşun bile sıkmam canımı sıkkan herkesi böyle vurmak istiyorum bende acıma dugusu sadece bebek çocuk ve hayvanlar için geçerli ✍️ Sizce ben poligon da kimi ya da neyi düşünüp atış yapmışımdır? Bakışımdan korktunuz mu? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Gurbet_Kuşuu Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl https://www.youtube.com/embed/sbhPZwhsMcY... 0 1 Yorumla Yışısınırkımız +1 yıl Hajahahahahahahahha Yorumla
benmeloww Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/DSB3_m2dGb4... 0 22 Yorumla Mapustayım +1 yıl Silivride nasıl tiktok çekicezzz knk Yorumla Yışısınırkımız +1 yıl youtube.com/shorts/5mStzVF5Czo?feature=share Yorumla benmeloww +1 yıl https://youtu.be/HrjihTIb6tY Yorumla Yışısınırkımız +1 yıl Hajwjwhshwjwjejejdjdjjejdjdjej ayy yemek yiyordum Yorumla benmeloww +1 yıl afiyet bal şeker olsun djfjd Yorumla Mapustayım +1 yıl https://youtu.be/lTU3zxD6AE4 Yorumla Mapustayım +1 yıl https://youtu.be/6KKC6qPJNE4 Yorumla Diibindibii +1 yıl Bu nasil sarki lan duygulandim 😂 Yorumla Mapustayım +1 yıl https://youtu.be/foa1jeLLXI0Bir de bunu dinle 😂 Yorumla Yışısınırkımız +1 yıl Aaa Cengiz kurtoğlu aşk adam akşam dinliyim de gazoz içip depresyona biriyim Yorumla Yışısınırkımız +1 yıl Giriyim* Yorumla Diibindibii +1 yıl @Mapustayım sonuc:antideprasyan bagimlisi Yorumla Diibindibii +1 yıl @yisisinirkimiz gazozla mi djfjfjfg Yorumla benmeloww +1 yıl https://youtu.be/cyW9wvG6msMbiraz keyfiniz yerine gelsin Yorumla Diibindibii +1 yıl Eyv fjbhhjj Yorumla Yışısınırkımız +1 yıl Benim bugün keyfim yerindeydi de şimdi değil Yorumla benmeloww +1 yıl o kadar mı kötü şarkı nsjxksks Yorumla Mapustayım +1 yıl Cengiz kurtoğlundan dolayıdır melo Yorumla Yışısınırkımız +1 yıl @benmeloww yok aşkım ya dersler yüzünden Yorumla Mapustayım +1 yıl Ksjsjjs Yorumla Yışısınırkımız +1 yıl @Diibindibii aa sen yeni hesap mı açtın Yorumla Diibindibii +1 yıl @yisisinirkimiz yes Yorumla
MimariuS2 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 56% +1 yıl Bakışlarından korkmadım ama şu lanet hedefi darmaduman etmiş olmn gözümü korkuttu. Paralel evrende keskin nişancı mısın? 0 0 Yorumla
BenimAdımSiyah Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Seni tebrik ediyorum.👏 hangi silahla attığını sorsaydın keşke. 0 9 Yorumla BenimAdımSiyah +1 yıl Güncellemene kaşemi basarım Yorumla Yışısınırkımız +1 yıl Teşekkürler hangi silah Yorumla BenimAdımSiyah +1 yıl Poligonda kullandığın silahın marka modelini sordum atışlar düzgün olmuş çünkü Yorumla Yışısınırkımız +1 yıl Hangi silahla attığını sorsaydın demişsin bende sana soruyorum 😂 Yorumla BenimAdımSiyah +1 yıl 😀 haha nerden bilim binlerce marka ve modeli var yerli silahla attıgın kesinde 😀 canik falan olabilir ya da sarsılmaz Yorumla Yışısınırkımız +1 yıl Kendin demişsin ya sorsaydın diye o yüzden sordum glock kullandım Yorumla BenimAdımSiyah +1 yıl İyi tabancadır.👍 Yorumla Yışısınırkımız +1 yıl Marifet tabanca da değil bende Yorumla BenimAdımSiyah +1 yıl Tabikii 😉 Yorumla
Muro8384 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Neyi düşündünüz bilmiyorum ama adamı delik deşik etmişsiniz efendim.. Korkmadım desem yalan olur 😂😂 0 0 Yorumla
saat4 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl 25 de17 isabet namluyu fazla yukarı tutmuşsun gibi.beni düşünür gibi sıkmış olma ihtimalin de yüksek. 0 0 Yorumla
IRobin Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Karavana atışların çok. Kravat sıfır. Tetiği çok ezmişsin. 5 metre atışı ise felaket. 15 metre ise geçer not.Hocaları iyi dinle, nefesini iyi harca. 0 0 Yorumla
Hakan19842021 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 68% +1 yıl Vaybe kıza bak maşallah*41Vur vur kötü insanları 0 0 Yorumla
yarakim Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 83% +1 yıl 28w781 defa karşıma çıktın, takip etmek zorundayım artık seni.. 0 0 Yorumla
emoros6 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 352 cevap paylaştı. Korkmak değil de sağlam bakışların var her işin üstesinden gelecek tarzda bakışlar 0 0 Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Beni düşün hepsini gözlerinden vuracaksın bir dahakine 0 0 Yorumla
aheste_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl kafana göre atmış olma ihtimalin yüksek bakışların korkutucu değil üzgünüm. 0 0 Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bunu çeker paylaşırım diye düşünüp atış yapmışsındır 0 0 Yorumla
darknessfalls Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Bu sensen KS nin tüm erkeklerine blowjob borcum olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Konuyla cok alakasiz ama saclarinin rengine bayildimmm 0 1 Yorumla Yışısınırkımız +1 yıl Değiştircektim vazgeçtim Yorumla
7even7 Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Eski manita düşünülmüş belli. 0 1 Yorumla Yışısınırkımız +1 yıl Onun için tek bir kurşun bile sıkmam 😂 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Aferin kız iyi nişancısın kalptende vuruyormusun böyle 0 4 Yorumla Yışısınırkımız +1 yıl Vururken bile insaflı vururum kalbe özellikle vurmadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Helal olsun sana belge almak için mi gittin Yorumla Yışısınırkımız +1 yıl Yok keyfi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzel beğendim böyle olmanı ülken için savunursun ilerde bir şey olursa lazım olursun bende milliyetçi adamım Yorumla
taykayko Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Ani mudahele kıtasındaydik Diyarbakır'da silahtan korkamuyorum 0 0 Yorumla
ApeXㅤ Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Pembe maskeyle yargı dağıtılmayacaksa da sıkmayalım şu kurşunları :D 0 0 Yorumla
Mapustayım Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Yarı yolda bırakanları 1 20 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Böyle bir şiir vardı lan nasıldı o Yorumla Yışısınırkımız +1 yıl Böyle bir şiir yok kandırmışlar seni mami Yorumla miroveteene_ +1 yıl Nası yaaa bırah ya bırah ya Yorumla Mapustayım +1 yıl https://youtu.be/kZNoxJaaulgAbi bir de lakoste var lakost da 5 lira Yorumla miroveteene_ +1 yıl Orliiği için 70 lik açtım be üfff yakıyom Yorumla Mapustayım +1 yıl Başkalarının hayatına burnunuzu sokmayı sevenlerden misiniz? ↗ Yorumla Mapustayım +1 yıl Dkjdjd sorunu çalmışlar mı ne Yorumla miroveteene_ +1 yıl Ulan İdol müyüm be knk 😂😂 Yorumla Mapustayım +1 yıl Buna da bi 70 lik olmasa da 50 lik açılır knk jssjdsjsk Yorumla Yışısınırkımız +1 yıl JSKSKSJSJJEJEJEKEBEBEJ ay sesli güldüm detaya koyduğu fotoya ve açıklamaya bak LELEKKRJRKRKRLRMRMRKKFKDKDKDKDKDKDKEKEJEKE Yorumla miroveteene_ +1 yıl Yalandan random mu yoksa güldün mü 😂😂😂 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Gidelim de görüş yapalım bari Yorumla Mapustayım +1 yıl Hadi Yorumla Yışısınırkımız +1 yıl @mirovetene yok ya cidden sesli güldüm kedim uyandı gülmeme 😂 Yorumla miroveteene_ +1 yıl Kanka o hayvanı rahat bırak evden kaçar 😂😂😂 Yorumla miroveteene_ +1 yıl 😂😂😂açıklamaaya bende güldüm adam alfa oturmuş yazmış mk😂😂 Yorumla Yışısınırkımız +1 yıl Sende mi böyle soru sordun Yorumla miroveteene_ +1 yıl Kör misinn Yorumla Yışısınırkımız +1 yıl Nerede hani körüm körrrr Yorumla miroveteene_ +1 yıl Burnunuzu herşeye sokar mısınız? Burnunu herşeye sokan insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? ↗ Yorumla
Stipe Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 56% +1 yıl Biraz büyüseniz keşke. 0 1 Yorumla Yışısınırkımız +1 yıl Neden Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14b cevap paylaştı. resimdeki aynı bana benziyor 0 2 Yorumla Yışısınırkımız +1 yıl Seni vurdum Yorumla ahhbukizlar +1 yıl yakışır sana brom Yorumla
Teόmάń Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Heyt be sınıra g3 ile nöbete yazmak lazım seni 0 1 Yorumla Yışısınırkımız +1 yıl sınıra giren bütün afganlıları ve Suriyelileri acımadan vururdum Yorumla
LovecezaM Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Bakışlar ateş dio silah diil. d 0 1 Yorumla Yışısınırkımız +1 yıl Aşkk
Secretservice_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Polis misin ya da asker? 😬 0 2 Yorumla Yışısınırkımız +1 yıl Polisim Yorumla Secretservice_ +1 yıl Heee en iyisi senden uzak durayım ben 😬 Yorumla
Diibindibii Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Bu korkutucu olmus birazcik bunda korktum iste 😂 0 2 Yorumla Diibindibii +1 yıl Boyattin mi saclarini Yorumla Yışısınırkımız +1 yıl Yok ya zaten sinirim bozuldu ona Yorumla
miroveteene_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Ben biliyom da demem şey olma şimdi kanka😂😂😂 0 2 Yorumla Yışısınırkımız +1 yıl İşte gıdıyorum bir şey demeden Yorumla miroveteene_ +1 yıl Dua et dua kardeş Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı. Al sana Emre demişsindir 0 1 Yorumla Yışısınırkımız +1 yıl Hayır al sana dilara dedim Yorumla
Simple_man30 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 64% +1 yıl Benim ufak yeğenim gibi bakmışsın abicim 0 0 Yorumla
HzLuciifer Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl silahı bilmem ama gözlerin ateş ediyor :D 0 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. yav korkmuyom korkmuyom atma boşuna 0 3 Yorumla Yışısınırkımız +1 yıl Korkucan banane Yorumla erkeksihayvan +1 yıl Hiiii ay ödüm koptu kız Yorumla Yışısınırkımız +1 yıl 😂😂😂yaaa Yorumla
volkan_28 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 34% +1 yıl sen fazla güzelsin , insanlar senden korkmaz:) 0 0 Yorumla
Savagexxx Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Rte'yi. Vursana beni kalbimin orta yerinden.. 0 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Hahaha güldüm akşam akşam 0 1 Yorumla Richardgör +1 yıl Çok korktuk bakışından yussuf yussuf sesleri gelmiyor mu Yorumla
Problemmaker Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 56% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 373 cevap paylaştı. Nefes kontrolü üzerine çalışman lazım. 0 0 Yorumla
_Han_ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 35% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 877 cevap paylaştı. bilmem fotolarını aldığın şahsa sor kimi düşünmüş 0 0 Yorumla
Decepticonn Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Tamam. Sen Atış yaptın. Biraz da marjinalsin... 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Böyle rüküş kişileri almasınlar poligona moligana… 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Suriyeli mı düşündün reis 0 1 Yorumla Yışısınırkımız +1 yıl Evet kız nerden bildin Yorumla
Kafayi_yeme Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 486 cevap paylaştı. Bakislariniz kursun gibuDhheh 0 0 Yorumla
izzmirlicaglar Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Suriyeli mi yoksa 0 5 Yorumla Yışısınırkımız +1 yıl Helal adamsın bro Yorumla izzmirlicaglar +1 yıl Hani saçını kirmiziiya boyamamissin Yorumla Yışısınırkımız +1 yıl Boyamiycam ya sinirlerim bozuldu Yorumla izzmirlicaglar +1 yıl Neye sinirlendin gene kız Yorumla Yışısınırkımız +1 yıl Rengine karar veremedim Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 609 cevap paylaştı. bakışın etkıleyıcı :D 0 0 Yorumla
GelPcPcc Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Aleyna Hilti 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Ay ben korktum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eski sevgilini 0 1 Yorumla Yışısınırkımız +1 yıl Onun için kurşun sıkmamm Yorumla
XoxBurak Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Abla bni de gtrr msn 0 2 Yorumla Yışısınırkımız +1 yıl Sana öğretiyim mı Ablacımmm Yorumla XoxBurak +1 yıl Evet, lütfen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
...
Hajahahahahahahahha
...
Silivride nasıl tiktok çekicezzz knk
youtube.com/shorts/5mStzVF5Czo?feature=share
https://youtu.be/HrjihTIb6tY
Hajwjwhshwjwjejejdjdjjejdjdjej ayy yemek yiyordum
afiyet bal şeker olsun djfjd
https://youtu.be/lTU3zxD6AE4
https://youtu.be/6KKC6qPJNE4
Bu nasil sarki lan duygulandim 😂
https://youtu.be/foa1jeLLXI0
Bir de bunu dinle 😂
Aaa Cengiz kurtoğlu aşk adam akşam dinliyim de gazoz içip depresyona biriyim
Giriyim*
@Mapustayım sonuc:antideprasyan bagimlisi
@yisisinirkimiz gazozla mi djfjfjfg
https://youtu.be/cyW9wvG6msM
biraz keyfiniz yerine gelsin
Eyv fjbhhjj
Benim bugün keyfim yerindeydi de şimdi değil
o kadar mı kötü şarkı nsjxksks
Cengiz kurtoğlundan dolayıdır melo
@benmeloww yok aşkım ya dersler yüzünden
Ksjsjjs
@Diibindibii aa sen yeni hesap mı açtın
@yisisinirkimiz yes
Bakışlarından korkmadım ama şu lanet hedefi darmaduman etmiş olmn gözümü korkuttu. Paralel evrende keskin nişancı mısın?
Seni tebrik ediyorum.👏 hangi silahla attığını sorsaydın keşke.
Güncellemene kaşemi basarım
Teşekkürler hangi silah
Poligonda kullandığın silahın marka modelini sordum atışlar düzgün olmuş çünkü
Hangi silahla attığını sorsaydın demişsin bende sana soruyorum 😂
😀 haha nerden bilim binlerce marka ve modeli var yerli silahla attıgın kesinde 😀 canik falan olabilir ya da sarsılmaz
Kendin demişsin ya sorsaydın diye o yüzden sordum glock kullandım
İyi tabancadır.👍
Marifet tabanca da değil bende
Tabikii 😉
Neyi düşündünüz bilmiyorum ama adamı delik deşik etmişsiniz efendim.. Korkmadım desem yalan olur 😂😂
25 de17 isabet
namluyu fazla yukarı tutmuşsun gibi.
beni düşünür gibi sıkmış olma ihtimalin de yüksek.
Karavana atışların çok. Kravat sıfır. Tetiği çok ezmişsin. 5 metre atışı ise felaket. 15 metre ise geçer not.
Hocaları iyi dinle, nefesini iyi harca.
Vaybe kıza bak maşallah*41
Vur vur kötü insanları
28w781 defa karşıma çıktın, takip etmek zorundayım artık seni..
Korkmak değil de sağlam bakışların var her işin üstesinden gelecek tarzda bakışlar
Beni düşün hepsini gözlerinden vuracaksın bir dahakine
kafana göre atmış olma ihtimalin yüksek bakışların korkutucu değil üzgünüm.
Bunu çeker paylaşırım diye düşünüp atış yapmışsındır
Bu sensen KS nin tüm erkeklerine blowjob borcum olsun
Konuyla cok alakasiz ama saclarinin rengine bayildimmm
Değiştircektim vazgeçtim
Eski manita düşünülmüş belli.
Onun için tek bir kurşun bile sıkmam 😂
Aferin kız iyi nişancısın kalptende vuruyormusun böyle
Vururken bile insaflı vururum kalbe özellikle vurmadım
Helal olsun sana belge almak için mi gittin
Yok keyfi
Güzel beğendim böyle olmanı ülken için savunursun ilerde bir şey olursa lazım olursun bende milliyetçi adamım
Ani mudahele kıtasındaydik Diyarbakır'da silahtan korkamuyorum
Pembe maskeyle yargı dağıtılmayacaksa da sıkmayalım şu kurşunları :D
Yarı yolda bırakanları
Böyle bir şiir vardı lan nasıldı o
Böyle bir şiir yok kandırmışlar seni mami
Nası yaaa bırah ya bırah ya
https://youtu.be/kZNoxJaaulg
Abi bir de lakoste var lakost da 5 lira
Orliiği için 70 lik açtım be üfff yakıyom
Başkalarının hayatına burnunuzu sokmayı sevenlerden misiniz? ↗
Dkjdjd sorunu çalmışlar mı ne
Ulan İdol müyüm be knk 😂😂
Buna da bi 70 lik olmasa da 50 lik açılır knk jssjdsjsk
JSKSKSJSJJEJEJEKEBEBEJ ay sesli güldüm detaya koyduğu fotoya ve açıklamaya bak LELEKKRJRKRKRLRMRMRKKFKDKDKDKDKDKDKEKEJEKE
Yalandan random mu yoksa güldün mü 😂😂😂
Gidelim de görüş yapalım bari
Hadi
@mirovetene yok ya cidden sesli güldüm kedim uyandı gülmeme 😂
Kanka o hayvanı rahat bırak evden kaçar 😂😂😂
😂😂😂açıklamaaya bende güldüm adam alfa oturmuş yazmış mk😂😂
Sende mi böyle soru sordun
Kör misinn
Nerede hani körüm körrrr
Burnunuzu herşeye sokar mısınız? Burnunu herşeye sokan insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? ↗
Biraz büyüseniz keşke.
Neden
resimdeki aynı bana benziyor
Seni vurdum
yakışır sana brom
Heyt be sınıra g3 ile nöbete yazmak lazım seni
sınıra giren bütün afganlıları ve Suriyelileri acımadan vururdum
Bakışlar ateş dio silah diil. d
Aşkk
Polis misin ya da asker? 😬
Polisim
Heee en iyisi senden uzak durayım ben 😬
Bu korkutucu olmus birazcik bunda korktum iste 😂
Boyattin mi saclarini
Yok ya zaten sinirim bozuldu ona
Ben biliyom da demem şey olma şimdi kanka😂😂😂
İşte gıdıyorum bir şey demeden
Dua et dua kardeş
Al sana Emre demişsindir
Hayır al sana dilara dedim
Benim ufak yeğenim gibi bakmışsın abicim
silahı bilmem ama gözlerin ateş ediyor :D
yav korkmuyom korkmuyom atma boşuna
Korkucan banane
Hiiii ay ödüm koptu kız
😂😂😂yaaa
Küçükken şekerini alanı
sen fazla güzelsin , insanlar senden korkmaz:)
Rte'yi. Vursana beni kalbimin orta yerinden..
Özel güvenlik şeysi buuu
Hahaha güldüm akşam akşam
Çok korktuk bakışından yussuf yussuf sesleri gelmiyor mu
Nefes kontrolü üzerine çalışman lazım.
bilmem fotolarını aldığın şahsa sor kimi düşünmüş
Tamam. Sen Atış yaptın. Biraz da marjinalsin...
Böyle rüküş kişileri almasınlar poligona moligana…
Aferin kesin tom dur o
EGM QUEEN 👑
Vaybe iyi nişancısın kız 🔫😁
Suriyeli mı düşündün reis
Evet kız nerden bildin
Bakislariniz kursun gibu
Dhheh
Suriyeli mi yoksa
Helal adamsın bro
Hani saçını kirmiziiya boyamamissin
Boyamiycam ya sinirlerim bozuldu
Neye sinirlendin gene kız