zeki lafına katılmıyorum yani zeki olanlar vardır elbet ama gözlük bu yani. somut bir şeyden birinin zeki olduğunu anlamını çıkaramayız ancak bazı insanları çekici yapıyor elbette.
Bazı insanlara çok yakışıyor ve aşırı seksi gösterebiliyor lakin bazı insanları insanlıktan çıkardığı da bir gerçek ve gözlük takmanın zeka ile kesinlikle alakası yoktur.
Günümüzde artik gözlük de bir aksesuar haline gelmis durumda. Her cadde de üc dört tane optik gözlükcü var artik. Bu sebeple her gozluk takan zeki oluyor diyemeyiz. Ama bazi kisilere ayri bir hava ve cekicilik kattığı dogru. Bende gözlük takınca Keanu Reeves benziyorum mesala. Bakin benzedim iste 😎
Ona bakarsan İsviçre'li Bilim İnsanlarının yaptığı bir araştırmaya göre, Dünya'da en çok araştırma yapan Bilim İnsanları, İsviçre'li Bilim İnsanlarıymış. 🙄
İnsanın inanası gelmeyebilir ama evet, yapmışlar. Havalimanına yakın oturan insanların normal insanlara göre daha göbekli olduğuna dair bir araştırmaları bile var. Yani gerçek anlamda en saçma şeyi bile araştırıyorlar :D
Gözlük bana göre sadece aksesuar ya da zorunlu aksesuardır. Zekalikla hıc iliskilendirmedim ama kişinin yüz güzelliğini odak noktasi haline getirdigi için çok ilgimi çektiği ayri bir hava kattığı doğrudur.
Gözlerini nasıl bizduğuna bağlı saçma sapan şeyler için bizduysa zeki demem ama okuyarak çalışarak bizduysa o konu hakkında baya bir şeyler öğrenmiştir ve konuda ona zeki diyebilirim.
Çok nadir kadınları seksi gösteriyor herkesi değil tabi. Gözlüklü insanlar çok okuyor mesajı veriyor öyle hissettiriyor en azından bu da insanlarda zeki algısıni oluşturuyor.
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > “ Gözlük Takan İnsanların Zeki Olması Cidden Daha Muhtemel” sözüne katılıyor musunuz, ayrıca daha çekici oluyorlar mı?