Hadisi şerif şöyle buyuruyor; müslüman elinden dilinden emin olunan kişidir. Dengesiz ne zaman ne yapacağını kestiremediğim. insanları pek ciddiye almam güvenmem.
@yalnizliklimani577 burda yazeigim gibi sadece kalbine kotu seylee getirme yatmadan once bir banyi yap birdr bir kase yogurt ye uyku getirir 12 defa kevser suresini oki 2 rekat namaz kil nafile olacak niyet ettim falan sey hakkinda diye. sonrada yat
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bazen anlamsız bir şekilde anlamaya çalışıyorum. Ve bu durum sürekli olursa hiç hoşuma gitmiyor.
Sorarım suratına suratına hayırdır ne ayaksın diye kafamı yoramam of bunalırım ben 😄 Keyifli geceler..
Ciddiye almadan devam ederim o zaten sonrasında ciddi olup olmadigini belli eder 😀
O'na ayak uyduruyorum, ciddi takılana ciddi yaklaşıyorum...
Ben her zaman ciddiye alırım, şaka yaparsa da zekasını belli eder. Ona göre davransın
Hadisi şerif şöyle buyuruyor; müslüman elinden dilinden emin olunan kişidir. Dengesiz ne zaman ne yapacağını kestiremediğim. insanları pek ciddiye almam güvenmem.
Istihare yaparim guzel bir abdest alip 2 rekat namaz kilar 12 kes kevser suresi okur niyetim neyse oyle uyurum ruyada cidfi veya ciddi degil cikiyor
Denedinmi gic
@yalnizliklimani577 tabiki denedim kula minet eylemem Allah yardim ettikten sonra cok yaptim
Ypcgmz zaman anlatablrmsn sana ulassk
@yalnizliklimani577 burda yazeigim gibi sadece kalbine kotu seylee getirme yatmadan once bir banyi yap birdr bir kase yogurt ye uyku getirir 12 defa kevser suresini oki 2 rekat namaz kil nafile olacak niyet ettim falan sey hakkinda diye. sonrada yat
benim adım ebruli biraz gerçek biraz rüya yalanımı sevsinler yalansız dönmüyor dünya
Anlayana kadar mesafeli davranırım
Genelde bunu ayırt edebiliyorum Ozi
hmmm derim konu değiştiririm
Sezgilerim güçlü olduğu için anlıyorum
Ciddi bakarım.
Ciddiye almam
Anlamak için uğrasmam
Bende ciddi olmam
Mesafeli davranırım bakarım gözetlerim
Soruyorum dümdük