Gündem Gemileri yakmak mı, limanı ateşe vermek mi? __Agapi__ Takip Et Bilge Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Merhaba,Herkesin sabrının bir sınırı vardır. "Sabrı çok olan insanlara dikkat edin. Onlar sabırları tükendiğinde gemileri değil, limanları yakarlar.".. demiş Peyami Safa. Peki ya siz sabrınız tükenince gemileri mi yakarsınız limanları mı? Gemileri yakmak mı, limanı ateşe vermek mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
ta00ta Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Ben direkt denizi kuruturum. 🥲 Çok sabırlıyımdır ama tersimden ben bile korkarım. 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Gündem konusunda 19,5b cevap paylaştı. Limana ve gemilerime dokunmuyorum. Acilen o limandan demir alıyorum ve haritama bir daha gidilmeyecek yer diye işaretliyorum. 1 0 Yorumla
cizgisizgomlek Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 90% +1 yıl Gemileri atese verip son surat limana surmek.Sonra kayikla doneriz 1 0 Yorumla
KaplanVeKaplan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Her bilge adamın korktuğu üç şey vardır: fırtınalı bir deniz, aysız bir gece ve yumuşak başlı birinin öfkesi. 0 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Gündem konusunda 4,1b cevap paylaştı. Gemide yakarım beraberinde Limanı da da yakarım.Tahammül sınırları zorlandığında sabır diye bir şey kalmıyor bende. 0 0 Yorumla
Korazonツ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Beni başkalarıyla bir tutma onlar gemi yakar liman yakar ben ise denize açılır mücadele veririm :) 0 0 Yorumla
midnigtramblerrr Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Anlık. Limanı ateşe verip o yangınada kendini atan biriyim... 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Gündem konusunda 4,7b cevap paylaştı. Limanları 1 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Gündem konusunda 11,9b cevap paylaştı. Gemileri yakmak. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ben direkt denizi kuruturum. 🥲 Çok sabırlıyımdır ama tersimden ben bile korkarım.
Limana ve gemilerime dokunmuyorum. Acilen o limandan demir alıyorum ve haritama bir daha gidilmeyecek yer diye işaretliyorum.
Gemileri atese verip son surat limana surmek.
Sonra kayikla doneriz
Her bilge adamın korktuğu üç şey vardır: fırtınalı bir deniz, aysız bir gece ve yumuşak başlı birinin öfkesi.
Gemide yakarım beraberinde Limanı da da yakarım.
Tahammül sınırları zorlandığında sabır diye bir şey kalmıyor bende.
Beni başkalarıyla bir tutma onlar gemi yakar liman yakar ben ise denize açılır mücadele veririm :)
Anlık. Limanı ateşe verip o yangınada kendini atan biriyim...
kendimi yakarim bi benzerini sormustum
o gemi buraya gelecek
Gemileri limanla beraber yakmak
Limanı ateşe vermek
Limanı ateşe vermek
Kaçarım ben hiç uğraşamam
Limanı ateşe vermek.
Limanları
Limanı ateşe vermek.
Limanı yakmak iyidir
Keser atarım zerre de pişmanlık duymam.
Gemileri yakmak.