Güncellemeler
+1 yıl
Burçlara da hem ilgim hem bilgim var unutmuşum
Güncellemeler
+1 yıl
Dinlere de cok ilgim vardı 6 sene önce ateist olana dek
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sanat ve felsefe konularına ilgiliyim. Araştırmayı ve öğrenmeyi seviyorum.
Bu yazıları adminler yazıyor gibime geliyor nedense... Gizliden çiksana bi
Daha rahat mesaj atabil diye mi 😏
Çizim, kitap, mitoloji.
Mitoloji güzel aslında da sıkılırım diye hiç başlayamadım
Yunan mitolojisine ilgim var. Bilim kurgu ya da fantastik olayları da severim zaten. Belki sebebi budur. Ama bunalıp bi aralık istediğim zamanlarda mitoloji romanları hep iyi gelmiştir.
Bana başlangıç için bir kitap önerebilir misin?
Ben genelde roman olarak okumayı seviyorum. P. c castin bir serisi var tanrıça serisi eski bir seri ama pdflerini bulabilirsin. Baştan uyarayım kadın romanı olarak bilinir ve erotik bir anlatım dili vardır.
kadın romanı diye bir tabir mi var ilk kez duydum :d
Maalesef var eril romanlar denilen bir tarz var mesela genellikle siyasi kitaplar ve polisiye romanlar için kullanılıyo. İşte fantastik kitaplar mitolojik kitaplar falan da genelde kadın romanları olarak geçer. Aşk merkezli kitaplar kadın romanları olıyo yani😀
bence o tabiri kullanan çok kişi yok. hatta sen de kullanma sana tavsiyem, fazla cinsiyetci : )
kız kardeşimin aldığı saçma aşk kitaplarını anımsayınca ufak bir hak verdim aslında ama yine de hoş değil jshsksj
İnan o tabir o kadar çok kullanılıyor ki anlatamam😀 ve evet kesinlikle hoş değil mitolojiye başlamak için p. c cast akıcıdır anlatımı dili çok rahattır çerez gibi akar gider yani. Ha aklıma gelmişken bir de karanlığın efendileri diye bir seri vardı onda da mitolojik öğeler var pandoranın kutusunun etrafında olan olaylarla ilgili bir seri. Gerçi o yarım kalmıştı en son 7den sonrası çevrilmedi ama belki göz atmak istersin.
Sana kitap listemi atsam ona göre tavsiye verir misin zevklerimiz ayni mi merak ediyorum
Olur bakayım belki okuduklarım vardır içinde.
Mesaj atabilir misin?
Tabii ama şimdi uyumam lazım. Daha hiç uyumadım da uyanınca mesaj atsam ayıp olmaz değil mi?
Hesabi silip giderim birazdan ama telegramdan yazarsan sevinirim : )
mrtxc kullanici adim. İyi uykular.
Telegram kullanmıyorum maalesef. Ben uyanınca bir şansımı denerim heaabın aktif olursa görüşürüz🙂
tamam senin için silmem belki : )
Görüşmek üzere🤗
Görüşürüz 🖤
Görüşemedik kısmet değilmiş..
Yok hayir burdayim 2 hesabim vardi o yüzden birini sildim
Uyku 🙈 neden yok
Sen uyumaz mısın
max 5 saat
Olmaz o iş
uyumak yerine yapılacak onca güzel şey var
Ticaret yönetim ve tasarım
off lıne nın hayata