Akıl sağlığımı kaybettim ya gidip tedavi olucam ya da intihar edicem napıcam bıktım acı çekmekten halim kalmadı?

Gören sana noldu böyle değildin eski haline dön diyo. Bi sevgilim vardı 4 ay çıktık evde bişeylerde yaşadık istemediğim halde çıkardı üstümü bozmadı beni ama baya yaşadık ertesi gün hapı içirdi aldırmak zorunda kalmayak dedi zaten hiç mesaj atmıyodu ben atınca konuşuyoduk ondada görüldü atıyoduk son buluşmamzda kavga ettk indişr arabadan dedim indirdi arkasına bakmadan gitti sokaklarda yatrm ağladm onun sabahına aldatıldıgımı öğrendim. Annesine yazdm nişanlı mı aldattı diye edebinle otur erkek yapar nikahına mı alcaktı diye harketler ettiler. Aylarca adet görmedim hamileyim diye korktm test almaya gitrim yanıma erkek kuzeni geldi bekledi ben yapana kdar neyseki bişey yoktu sonra o bana yazmaya başladı açık fotolar istedi attm buluşalm dedi buluşmadım sonra onlada kavga ettm engelledim zaten onun kardeşi ayarlamıştı bana o aldatan sevgilimi oda beni seviyodu yatmak istiyodu yüz bulamıyodu hiç birine yüz vermedim birine yüz versm gitrim yatrm ettm beni mahfetti yaptığım şeyler hiç normal değil aklımı kaybettm mantklı davranmıyorum çok kötüyüm saçlarım upuzundu gittim kestim hayat hevesim kalmadı beni bitirdiler üniverstem açılcak şehir dışına gitcem orda kendimi öldürmek istiyorum inşallah dönüşüm olmaz bu şehre çok acı çekiyorum onlar çok mutlu
Akıl sağlığımı kaybettim ya gidip tedavi olucam ya da intihar edicem napıcam bıktım acı çekmekten halim kalmadı?