Kendim için yaptığım hiçbir şey yok. Bu soru ile fark ettim. Ama aklıma koyduğum ve yapmak istediğim şeyler var yakın zamanda inşallah. Motorsiklet kullanmak istiyorum ilk önce ehliyet almam gerek bunun için. Birde kedim olsun istiyorum çok küçük ve minnacık.
Son zamanlarda yorgunluk hissinden dolayı kendim için daha hiç bir şey yapmadım tam artık bugün yapacağım derken yine üşeniyorum. şu üşengeçliğim bitse kendim için en iyi olan var onu yapacağım, dil kursuna gideceğim umarım aksilik çıkmazsa kış ayında o zaman kendim için 2. adımı atacağım bugün derken yarın yapayım yarın derken diğer gün yapayım diye diye erteliyorum :/yapmamam lazım biliyorum kötülük ediyorum ama kendimde olan eski enerjimi de bulamıyorum en zoruma giden tarafı da bu.
Olabildiğince az kişi, olabildiğince sade bir yaşam ve olabildiğince sağlıklı bir beslenmeyle yaşamaya gayret ediyorum. Nerede hazır gıda, nerede fazla arkadaş var, muhakkak sıkıntı oluyor.
Kitap okuyorum Kültürleniyorum Spor yapıyorum Kahve içiyorum Yoga yapıyorum Olumlu düşünüyorum Sakin kalmaya çalışıyorum Ajanda kullanıyorum Sağlıklı besleniyorum Yabancı dil öğrenmeye çalışıyorum Bunlar son zamanlarda yaptıklarım 😊
MC donald ve kokareç yemek dışında bir şey yapmıyorum. Bir ruhsal onarım sürecindeyim. Yaptırmaya çalıştığım bir dijital çalışmada var dürüst olmayan grafik tasarımcılar sebebiyle afakanlar geçiriyorum buda onarım sürecimi aksatıyor ama idare ediyoruz. Onarım sürecinden sonra kendim için yapacağım çok güzel şeyler olucak
Kendime zmn ayiriyorum. Bakim, dinlenme (hem ruhumu hem bedenimi dinlendiriyorum), kitap okuma, bide film listesi yaptim onu tamamlicam. Her aksam bir film izlicem. Bide seramik kursuna gideyim diyorum arastirdim ama yer yok. Beklemem gerekiyomus. Butun bu yaptiklarim ve yapmaya calistiklarim ruhumu beslesin diye. ✌🏼
0’dan ingilizce öğreneceğim sizce istesem çok istesem gayret etsem kaç ayda çok iyi seviyeye gelirim hani kaç ay sonra hep ingilizce konuşabilir anlayabilir cevap verebilirim?
Evet var. Bu aralar kız kuzenlerle bir kitap kulübümüz var. 7 aydır devam ediyor aşağı yukarı. Ölmeden önce okumak istediğimiz kitapları belirledik ve okuyoruz. Duruma göre 15 günde bir zoom toplantısı yaparak kitapla ilgili görüşlerimizi söylüyoruz. Hem de mesefaleri ortadan kaldırıyoruz gibi. Şu an Adalet Ağaoğlu'nun "Ölmeye Yatmak" kitabını okuyoruz
Valla ev sayem de meyhaneye döndü… müziğe verdim benliğimi iyi kafa ütülerim yani.. 🥲kitap okuyorum ve balkonda mum ışığında eşsiz çayımı yudumlarken hayallere bırakıyorum kendimi.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Kendimi dinliyorum öyle müthis bişey ki kabuğuma cekildim her şeyden uzağım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Nefes alıyorum, herkes üstüme üstüme geliyor. Birine patladım yine en üzüldüm