Aldatılmasina ragmen affeden iliskiyi/evliligi devam ettiren kisiler hakkinda ne düşünüyorsunuz?

yürümez o ilişki boşuna zaman kaybı ve duygusal yaralanmalar
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Evli kadınlarında Bir kısmı da belli bir zaman sonra duygularına yenik düşüyor kocasının düştüğü gibi
Kocası gibi açık açık değil tabi
Çünkü bir kadının kocası başka kadına gidiyor ise kadın için kafayı yemişlik durum kocası ile yatağa girmek istemez
nereye gidecek?
Abi nafaka nafaka diye tutturmussunuz. Ben şu an 2. bolum olarak adalet okuyorum. Gecenlerde merak ettim baktim buna. Bunu dersime giren bir hocaya da sordum hukukcu kendisi. Turkiyedeki nafaka ortalaması 370 TL. Ki cogu nafakada ödenmiyormuş. Yani bizim erkeklerin verdigi 50 tl,300 tl,500 tl nafaka veriliyor. Onunda lafını yapıp duruyorsunuz. Acun ilicali gibi zengin falansaniz fazlaca ödersiniz nafakayi. Hiçbiriniz acun olmadiginiza gore... Aldiginiz maaşın ne kadar oldugu ortada olduguna gore havlayip durmayin. Verilen nafaka miktari harclik verir gibi bir miktar cogu zaman. Ki bu miktarda odenmiyormus cogu zaman. Ha ayda 10 bin lira,20 bin lira geliri olan biraz daha fazla nafaka öder. Bunun sınırını mahkeme belirler. Ama ulkede ayda 20 bin kazananda nadir meslekler var. Ortalama 4-6 bin lira kazanıliyor ozellikle kamu da calisiyorsa. Nafaka nafaka diye sayiklayan erkekler saniyorlar ki ayda 120 bin lira para veriyor kadina. Ulkedeki kazanc ortalamasi belli zaten. Asgari ucret belli. Kamuda çalışan ortalama maasta 4-6 bin arasi. Buna gore nafaka belirleniyor. Sanki adam 6 bin aliyor diye 6 bini nafaka olarak ödüyor gibi lanse ediyorsunuz erkekler olarak. Bunun sınırını mahkeme belirler. 4 ya da 6 bin lira geliri olandan da ciddi miktarda nafaka talep edilmiyor.
Ayrica kadinlara bu konuda saldırıp durmayın erkekler olarak. Devlet, hukuk boyle bir sistemi var ve o kullaniliyor. Nasil ki turk erkegiz turk askeriyiz, gidip savasiriz, aslanlar gibi askerligimizi yapariz naralari atip askerliginizi bedelli yapıyorsanız bu da oyle. Devlet erkeklere bedelli askerlik sunuyor. Erkekler bu sistemi nasil kullanıyorsa kadinlarda verilen ortada olan sistemi kullaniyor. Sistem bu yani. Olmasa kimse kullanabilir mi? Hayir. Devlet her turk erkegi 12 ay zorunlu askerlik yapacak dese kimsenin sesi çıkabilir mi? Hayir. Nafakayi kaldiriyorum dese nafaka ödenir mi? Hayir. Kadinlara yuklenip durmayin. 3-5 kr nafaka icin de sizlanip durmayin. Icinde oldugum bildigim seyleri bana anlatmayin. Verilen nafakalar cok yuksek miktarda degil eger zengin degilseniz. Ki cogu nafaka da ödenmiyor kadina ya da çocuğa.
Bence çok yanlış
En İyi Kız Görüşü