şu an 19 yaşındaym 1 ay sonra 20 olucam ama her anlamda hayata geç kalmış gibi hissediyorum üni gidiyorum ama geç kaldım diye heveslenmiyorum bölümüm harika okulum harika ama heveslenemiyorum. ilişkim var filan eğer bozarsam kimseyi bulamam başka diye düşünüyorum sanki herşeyde çok büyük biriyim ve hayata geç kaldım
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
21 yaşımda üniversiteye başlamış olacağım. 30 da olsam fark etmez. Yaşama hevesin bitmedikçe hayata hiçbir zaman geç kalmış hissetmezsin
evet üniversite konusunu biraz daha aşmaya çalışıyorum
Hayır saçmalama bence daha çok yıllar var önünde sevdiğin şeyleri yapmaya bak
aslında sevdiğim şeylere odaklanmaya çalışıyorum ama erkek arkadaşım konusunda böyle hissediyorum sanki ondan başkasına güvenemem onun kadar beni seven olmaz gibi (ayrıldıktan sonra)
Oda saçma kimse bulunmaz hint kumaşı değil bunu sakın unutma
evet haklısın
Genelde hep haklıyımdır bu Bi gerçek sende böyle şeyleri kafana takma kuruntu yapma sinirlendirme beni olar mı sevdiğin şeyleri yapmaya bak hayattan zevk almaya bak heyecan kat monoton olma sevgiline de yansıt bunu safta olma herşeye evet de deme herkes yerini bilsin daha yaşayacağın tecrübe çok herkese sırrını verme en yakınım dediğin insana bile yarın gün döner elinde koz olarak kullanır sana karşı geç falan da kalmadın tamam mı
çok haklısın keşke böyle akıl veren arkadaşım olsaydı
Tecrübelerimi insanlara aktarmayı seviyorum bizede o yaşlarda kimse böyle şeyler söylemedi keşke söyleseydi daha farklı hayatım olurdu sende Bi sıkıntın olursa dertleşiriz abilik yaparım elimden geldiğince
sağolasın çok gerçekten dediğin şeyleri düşünüyorum
Sende sağol ne demek her şey gönlünce
Türkiye şartlarında zaten biseylere başlamak, atılmak girişim yapmak zor.
Piskolojikmendir. Senin yasindakiler boyle hissediyor
okul için hadi neyse ama ilk kez sevgilim oldu ve şu an ondan ayrılırsam başkası beni sevmez gibi hissetmem pek normal değil sanki
Degil. Gerce olmasa bile fark etmez cunku benimde yok. 25 yildir sevgilim yok
Daha yaşın genç. Sakın oyle düşünme ve kötü düşüncelerin seni esir almasına izin verme. Çok geç kalmış sayılmazsın :)
bilmiyorum erkek arkadaşım dan ayrılırsam sanki bi daha başka biri beni sevmez gibi düşünüyorum başka biri ile deneyemem gibi
Seni seven baska birisi de elbet karşına çıkacaktır. Buna emin olabilirsin
Bence yaşına göre çok büyük düşüncelere girmişsin , bir psikolog"dan yardım alman çok daha iyi olacaktır
ohoo sen geç kaldıysan biz ölmüşüz
bazen daha aslında yolun çok başında olduğumu düşünüyorum fakat genel olarak bu geç kalmışlık hissi bastırıyor
takma kafana geç kalmadın henüz bir şeye
İlişkin doğru bir ilişki değil demekki
işte sorun şu sanki başka biri beni sevmez yani dünya da bi tek o mu var ya da bi o mu beni sevebilecek
Neden peki özgüvenin mi düşük
sevgili konularında öyle sanırım şuanki sevgilim 12 yaşından beri beni her gün sevdiğini söylüyor ve daha 1 sene önce kabul ettim. sanki bi daha ilişki kurmak istersem çok uzun zaman beklemem gerekicek
Bence çok yanlış düşünüyorsun. Kaldı ki 12 yaşından beri falan böyle ilişki sağlıklı olmaz elbette. Yorulmuş bitmiş sağlıklı değil. Bence meseleye buradan başla. Kimse alternatifsiz değildir ve ilişki mutlu olmak için vardır ama mutlu değilsin. Bence ruhuna dokunacak birine ihtiyaç duyuyorsun
Saçmalama 🥳