sürekli aynaya bakıyorum laptopdan bir şey mi izliyorum aynayı da hemen yan tarafıma koyuyorum arada kendi tepkilerime bakıyorum falan nasıl gözüküyorum diye sürekli bakım yapıyorum yüzüme böyle saatlerce oturup aynanın karşısında baksam bıkmam ki bakıyorum da zaten ben bitmiş miyim? yıkık mıyım neyim? ne olacak böyle?
Tekamülde bende öyleydim.. hocam ders anlatıyor ben aynaya bakıyordum, sonra yan gruptaki hoca önümden aynayı çekmelerini söyledi, arkadaşlar önümden aynayı çektiler grubun ortasında ne oluyor Yaa diye bağırmıştım fark etmeden, ders anlatan hocam bana bakmıştı herkes bana gülmüştü.. o günler çok güzeldi.. şu an kendimle aram iyi ama geçiyor Yaa kafana takma sen boll bol kendine bak iyi hissettiriyor😄
Narsizm kompleksi yasıyor olabilir. Mitolojide de narkissos kendini gol yansımasında gorup cok begenir ve işi gucu bırakır golde kendini gun batana kadar seyreder ancak hayat devam eden bir mekanizmadır ve bu durmalar hayattan koparır gercegi yoksaydırır ve bu da hayata direnci b