Dis görünüş olarak olsun, ilk sohbette konuşulan konulardaki yaklaşımı olsun, insan karşısındaki insanı etkileyici veya tam tersi bulabiliyor. Bazen hiç konuşmadığımız bir insan karşıdan gelirken, görüntüsü, giyinişi uzaktan duyduğumuz sesi, konuşma tarzı veya fiziki özellikleriyle bizi kendisine çekebiliyor. Spor salonunda buna çokça rastlıyorum. 😄
Bazen de, oturup konuştuğumuz, ilk kez yan yana geldiğimiz bir insanın, konuşma şekli, konulara yaklaşımı, fikir üretmesi vs bizi etkileyebiliyor.
Peki sizin, karşı cinste ilk dikkat ettikleriniz nelerdir?
Karşı cinste çok şeye dikkat ediyorum şimdi herkes karakter diyolar ama tipe bakıyorlar diye eleştirebilir ama ciddi anlamda ben karaktere bakıyorum ha evet tipte önemli ikisi olsa ne ala ama başta karakter... ben bir erkekte ilk bakışta nedense önce tavrına ve ses tonuna bakıyorum ses tonu nedense bende güven veya güvensizlik oluşturuyor... yarıda olumlu olumsuz dikkat ederim küfür eder mi etmez mi kibar mi nasıl diye fiziğinde dikkat ettiğimde genelde boyu eli gözleri ve sakalları olur ama fizik konusunda önce sakallara bakıyorum nedense ses sakal ve el güven veriyor
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Tabiki herkes gibi ilk dış görünüş etken fiziki özelliği boy kas , kaş göz yüzde elliyi oluşturuyor. Ses tonu kokusu dikkat ettiğim diğer şeyler. Oturulduğu zaman yemek adabi gülüşü hal ve hareketleri espiri yeteneği karakteristik yapısıda diğer yüzde ellidir.
Dış özellikleri sayacak olursam uzun düz saç ya da dolgun dalgalı saç dikkatimi çekiyor. Daha sonra Konuşması ve mimiklerine dikkat ediyorum. Fiziği ve duruşu dikkatimi çektikten sonra siyasi düşüncesi benim için önemli AKP'li ise konuşmaktan vazgeçiyorum. Onlar yoksa konuşması, diksiyonu, Tik Tok kullanmaması, sözleri ile davranışları arasında ki tutarlılıktan, hayata bakış açısına kadar inceliyorum. Ama şu da gerçek ki dışı dikkatimi çekmezse içini merak etmiyorum.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Abi net kullandığım özellik. Akpli ise bi anda muhabbeti kesiyorum
Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
Fizik, giyimi, bakımı, temizliği, sıcakkanlı, samimi konuşması, açıksözlü rahat oluşu, çoğu şeyin sebebini ben sormadan demesi mesela, akıllı kültürlü olması, yüksek libidolu olması belli etmesi bana karşı, sözlerinin arkasında durması tutarlı olması bugün a diyorsa yarın b veya c olmaması öyle davranmaması bu önemli bir husustur benim için. Paragöz olmaması vs bunlar dikkatimi çeker.
Dış görünüş olarak giyimine bakarım şık giyiniyorsa +1 puandır. Sohbet olarak, eğer çok boş konuşuyorsa dünyanın en güzel kadını olsun fark etmez o dakka bitmiştir benim için.