Aile içi durumlara ne kadar sabırlı kalabiliyorsunuz?

Selamün Aleyküm,

Benim bir babam var kendisi 59 yaşında geçmişinde içki kadın olan birisi ve birde geçmişinde anneme şiddet uygulayan birisi, işi parası iyi olduğu için kolay kolay kimseyi beğenmeyen abim evlenene kadar her bulduğu kadında bir eksik arayan kısacası biraz huyu değişik bir adam, abdest namaz haram helal zaten hiç yok, ha yemek içmek eksik bir şeyimiz yok ama bazı zamanlar böyle bilmişlik yapıyor anneme bana aksi aksi ters ters konuşuyor fikirlerlerimize saygı duymuyor, insanlar hakkında ön yargılı davranarak dedikodu yapıyor. Özellikle anneme bağrınca tepem atıyor, bir keresinde annemi dövmüştü abim araya girip babama yumruk atmıştı baba diye ses etmiyorum ama bazen sabrım taşıyor. Hem günah hem engelli olduğum için ses etmiyorum ne tavsiye edersiniz ne yaparsam ona uyup günaha düşmekten uzak durabilirim?

Şimdi elbette iyi tarafları yok değil ama bazı zamanlar da öyle gıcık oluyorum ki bazı hareketlerine böyle artistik davranışlar falan diyorum bir haltta olmuyor.

#KizilElma

#AileHayatiSabir

03 Eylül 2021 Cuma Saat 01.24
Güncellemeler
+1 yıl
Gerçekten Zor bir durum büyük bir imtihan ve gerçekten de bir kere daha ölüm iyi ki var diyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Değerli yorumunuz için teşekkürler iyi geceler.