Selam gardaşlarrrr✨ Hepimizin istemeden de olsa kendine takıntı yaptığı şeyler vardır diye düşünüyorum. Peki sizin takıntınız ne? Benim ki aşırı aşırı titizlik, dışarı çıkmadan önce evi 1300 kere kontrol etmem, mutfak bezine dokunamamam ( evet aşırı saçma biliyorum😂) ama maâlesef öyle, düzen takıntısı ve son olarak delikli şeyler takıntısı.
Bana göre saçma ama çevremdekilere göre iyi takıntılarım var.(Takıntıdan çok alışkanlık gibi oldu) Yüzümü gündüz, öğlen, gece her tuvalete girdiğimde yıkayıp, yüz nemlendiricisi sürmek. Her ayna gördüğümde 2 dk boyunca sadece kıyafetimde herhangi bir sorun var mı diye bakmak. Ağlarken aynaya bakıp, psikopat gibi kendime gülmem. Duştan çıktıktan sonra aynaya bakıp, yanaklarımla oynayıp, tekrar yüzümü yıkamam.
Yüz yıkama takıntısı bende de var, mesela dışarı çıkcam saçımı makyajımı yapıcam önce yüzümü güzelce yıkarım ve kurularım ondan sonra makyajımı saçımı yaparım. Bir de ekstradan el yıkama takıntısı var bir yere dokundum koşa koşa ellerimi yıkarım, iyice kurularım ellerimi ıslak elle bir yere dokunmayı asla sevmem.
Öyle aşırı saçma bir takıntım yoktur. Sadece bazı insanların beni anlaması için bende onları yaptıklarını aynı şekilde, hatta daha da fazlasını yapıyorum. Çünkü o kadar dil dökmeye, o kadar kelimeye rağmen bir kez anlamayı ya da dinlemeyi tercih etmiyorlar. O yüzden kısasa kısas durumları oluşuyor. Bu takıntı değil gerçi ama nedense soruyu görmüşken burada biraz anlatayım dedim ve şimdi gidiyorum. :D
Ocak tuşlarını sayarak defalarca kontrol etmek... Kimyasal kullanınca çok el yıkamak.. Evde kullandığım küllüğü defalarca kontrol etmek.. Çıplak ayakla yere basamamak..