Detay sorularda KS can ne diyorsun bu konu hakkında? Böyle bir şeyi yaptın mı hiç ya da yapar misin?

Sevgilimle ilgili zamanında atıp tutan sorsan kendilerini hanımefendi gibi gösterip kirmadigi fındık kalmayan iki tane gevşek bayanla ilgili tüm bilgileri zamanı gelince hepsini tek tek önlerine koydum yine olsun yine yaparım
Niye güldünüz hanımefendi 🤣🤣🤣🤣
Artık adam tutup telefonla arattiriyorlar kendileri. Baş edemeyince 🤣🤣🤣
Nasıl gelmemiş bak yine kuyruk acısı olan biri eksilemis 🤣🤣🤣
Ota boka vicdan yapan biri olarak genellikle bunu bilip ona göre davranıyorum. Allah'a havale ettiğim çok olmuştur. Kimsenin hayatını da maffedemem çocuklarım var yarın başıma gelecek ya da çocuklarım da ya yaşarsa yaparsa bu hataları diyerek kimsenin ayıbını ortaya çıkarma derdine girmem. Ekmeğinden etmek hele şeytan işidir zaten. Uğraşan ile uğraşırım ayrı ama herseyin bir sınırı var.
Şimdi öncelikle şöyle bir şey var:
Görüş paylaşan büyük çoğunluk yapmıyoruz demiş. Evet yapmayanlar illaki var ama bu kadar çok olduğunu ben düşünmüyorum.
Bana sorarsanız adamına göre derim.
Eğer bana ve diğer insanlara zarar verebilecek birisi ise evet yaparım.
Ama iyi birisine durduk yerde tabii ki yapmam, yapan kişi yanlış yoldadır.
Şerefsizlik yapar mısınız diyorsun hak edene yapılabiliyor bazen..
Cevap
25Cevap
Ben tam tersine kaçıyorum birinin bir açığindan ayibindan bahsedildiği zaman. Ayip dense de bazen insan nefsi duymak bilmek istiyor ve o zamanlar maalesef dinlerdim hatta sevmedigim insan icin bu daha da keyif verirdi. Ne zamandan bahsediyoeum derseniz 20 yasindayken. Daha o ortamdan uzerine suç kalacagini fark edince kendini korumaya alip kaçmaya basladim. Bu sayede kafam daha rahat oldu. Umrumda olmamaya basladi. Ama ek olarak birinin ayibi oldugu zaman bilinci bir sekilde yapilmis bir ayip ise ona karsi tedbirli olmaya basladim ve bana karsi çirkef bir saldiri yapinca kullandim. Hosuma gitmwdi ama yapmak zorunda kaldim. Akran zorbaligi denilen şey hala devam ediyor maalesef
Bunu hiç yapmadım, yapamam çünkü insan olmak bunu yapmaya engeldir. Bu tip paylaşımlar veya üstü kapalı sözlerle başkalarına tehdit sunan kişileri de bu sebeple hayatımdan uzak tutuyorum. Bana karşı tehdit olarak sınan kişilere yaptığım, dcediğim herşeyina rkasındayım buyrun açıklayın dedim. Aşağılık bir yaratık olmadım ve aşağılık yaratıklara hiç bir zaman paye vermedim.
Eski eşim bütün komşulara benimle ilgili çok özel olan sırrımı anlatmış efendim bütün komşulara.. Hatta bu sıkıntı bende değil kendisinde mevcuttu.. Bunu yapmasına rağmen ben onun o sıkıntısını ne insanlara nede kendi yüzüne söylememiştim ki kendisini asla kötü hissetmesin diye.. Ama sağolsun beni suçlayıp sorunun bende olduğunu bütün komşulara anlatmış..
Asla öyle bir şey yapmam. Zaten benimle tanışan bir insan kendini güvende hisseder. ona o samimiyeti ve güveni tanışırken veriyorum. Böyle şeyler yapan kişi çıkarcı tipler oluyor. zaten arkadaşlık dönemin de bile hep kötü gider.
Bir insanla ne yaşarsam yaşayayım bu benim ve onun arasında kalır. Benim için mahrem niteliğinde.
Öyle bir karakterim yoktur...
Ne olursa olsun bir insanla zamaninda yasanilan paylasilan şeyler aramızdaki sırdır ve benimle mezara kadar gider...
Ben bunu kendime yakistiramam ve kendime olan saygımi yitirmiş olurum..
Screenshot gibi mi 😃 hahaha
Zalımlarıı bu silahla vurucam bam bamm 😃
Tabii de, hak etmeyenle neden uğraşalım yahu
♥️🦋 bebeğim
Soruyu okuyunca yok daha neler dedim😄 Hiç işim olmaz😄
Yok bir şey yapmam o hususta ama ayağıma basarsa o an onune koyacağım. seyler olur
Ben her zaman anı yaşamayı severim kimsenin kaydını da tutmam sırlarada sahip çıkarım aramız bozulsa bile her zaman saklarım yani silah olarak kullanmam.
Bir hadiste der ki; Bir kul başka bir kulun ayıbını dünyada örterse, Allah’ta kıyamet günü onun ayıbını örter.
Kasıtlı bir zarar varsa kesinlikle bedel odetirim. Yok öyle bi dunya
Hiç düşünmedim.
Ama milletime, devletime, dinime zararı olacaksa tutabilirim.
Cinsiyeti farketmez birinden soğudummu ona karşı nefret beslemem iyilikte kötülükte yapmam.
Tutmam ama tutadabilirim insanlar nankör sonuçta çiğ süt emme mevzusu 😆😝
Hayatta öyle bir şey yapmak. Basit ve güçsüz insanların yapaçağı şeyler bunlar
Hayır tutmam. Bu kasıtlı intikam bekleyişidir, daha kötü ne olabilir ki?
Hepsi kafamın içinde. Ama kullanmıyorum, gereksiz bilgiler arşivinde öylece duruyor.
Benim arşivim var 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
zaten insanlarda kusur arayan kendisi kusurludur
atarım hafızaya gunu gelınce deşifre ederiz.
Asla yapmam ama oyle korkularim oldu
Akrep burcuyum benim olayım bu zaten ; )
Doğruluğu aramayan şirketlerde, önemi yok.
Çalıştığım iş yerinde öyle bir kaç tane p.ç vardı
Hayır tam tersi unutmaya çalışırım
İnsanlara zarar verebilecek şeyleri biriktirmem.
Hayır asla böyle bir şey yapmam...
Pek isim olmaz ugrasmam genelde..
O kadar da hayvan değilim ohm.
hayır bunu hiç yapmadım
Tel SS dolu😂🤦♀️
Sakla samanı gelir zamanı canısı 🤫😂💋❣️
Ahahah şiiii aramızda 🤫😍🤭❣️😘
@MATRAXCA ne sandın 😂
@MATRAXCA Yanlış yapan korkusun 😏
Hayır tabiki
Asla 🙏🙄
Hayır unuturum