Bir durum olurr😂
bir şarkı olurr🤔😂
Bir tipi tip olurr😂😂
Neyden Bezdinizz bakımm hııı😂😂
Tam tırnaklarım istediğim gibi uzuyor o sağ elimin işaret parmağındaki tırnak çıt diye kırılıyor ama her seferinde her sefer sonra diğerlerini de kesmek zorunda kalıyorum. Bezdim anlıyor musun?
Bir şeyler istediğim gibi gitmediğin de diğer her şeye kızıp, hepsine kıyıyorum, bezdim djdjd
Canımdan bezdim şu atan kalbimin pompaladığı kandan bezdim hala atan şu kalpten bezdim
O gün dizimi vurdum kanadı nasıl şarıl şarıl annem diyor kanın ne kadar çoksa artık insanlar ölüyor yaşamak isteyenler ben inadına yaşıyorum sanki her an sorguluyorum acaba bugün ne olmayacak diye allahtan insan bir şeyi bekliyor sürekli sonra onu bekleyişine ama olmayışına alışıyor ya işte tam oradayım.

Biri soruyor nasılsın diye iyiyim diyorum ama altında neler yatıyor o iyiyim kelimesinin ama insanlara artık açıklamaktan sıkıldım bir 💩anlamıyorlar
Annneee depresifli persoo🙄😭
İyiyim…
Bu şarkıyı çok sevdim☺ Artık sık sık dinliyorum, bir gün bezicem😅 Ben bir şeyden çabuk sıkılan bir insanım. 3-4 gün aynı şeyleri yaptığımda artık diğer günler farklı şeyler yapıyorum.
Şarkıdan bezene kadar dınleyenlerr😂😂
Cevap
10Cevap
Bugün pek bi depresifim o yüzden isyankârca her şeyden ve herkesten bezdim diyorum :))
Değresiflik iyidir cıkınca tertemizz 🥺🥺😂
Tabiisii üzerine kapatmıyorsun yaşıyorsun bitiyor 💃💃🥰
Egolu kendini begenmiş yalancı
her bi skyi bildiğini zanneden insanlardan
BEZDUM atun ha benu bu kuyudan aşağuya😎
Sıcaklar bu sene gerçekten bezdimm
Çok haklısınnnnn😂
İnsanlar.
Ahh o insanlarr..
Bu şarkıya bir ara takmıştim😂😂 kendimden bezdum
Tıngıldamalı bir yeri var şarkının ellerım kalkıyor istemsız💃💃😂
Fındık var bitmedi hala
Ahh o fındıklar 😂
Herkes ordu da 😂 Samsun da ıstanbul boşaldı😂😂
Merak etme aha hasatı bitiren gurbetçiler fındığı 25 ten satıp geliyorlar tabi 2-3 ton fındık kim kazanmış 1 ayda o kadar parayı :D
her şey. Her şeyin ayrı ayrı...
Senin paylaşımlarından bezdum🤣🤣🤣
bu ülkeden .
Hayattan
Genel olarak Türkiye
Pozitif mi olsak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?