Görüşler için teşekkürler soruyuda beğenebilir misiniz?
Kırıldığınızı belli ediyor musunuz?
Görüşler için teşekkürler soruyuda beğenebilir misiniz?

Merhaba,
Olaydan olaya, kişiden kişiye değişiyor. Bazen kırıldığımı hemen belli ederken bazen de aynı görseldeki gibi olay uzamasın diye sustuğum zamanlar da oluyor.
Duygusal olduğum halde duygularını belli etmeyen bir insan olduğum için nasıl tepkiler vereceğimi bazen ben de bilmiyorum.
Belli ettiğiniz zamanlar da olmuştur ancak insanların ne kadar kırıldığınızı gördüğü halde hadsizliklerine devam ettiğini, yani dillerinin kemiksiz olduğunu fark edince, vazgeçersiniz duygularınızı dışa vurmaktan.
Kırılmıyor, üzülmüyor, alınmıyor gibi davranırsınız. Ve maalesef ki bir süre sonra kimsenin kıramadığı bir insana dönüşürsünüz. Freud’un sözü müydü emin değilim ama ‘duyguları olmayan insanlara tecrübeli denir’ diyordu.
Her şey gönlünce olsun 🌹
#Ayhan67
Selam perso
Kırıldığımı belli etmemeye çalışıyorum.
Ben söyledikten sonra pek bir kıymeti kalmıyor çünkü.
Başarılı oluyormuyum orası muamma😄
Teşekkür ederim 🙂
🤗
Karşı tarafa tavır koyarak kırıldığımı bir güzel belli ederim. Özür dilemediği takdirde de asla konuşmam.
Cevap
62Cevap
Belli ederim çünkü neden etmiyeyim...
Kırıldığım konular hakkında bilgi sahibi olması lazım ki tekrar olmasın.
Kolay kolay etmem. Çünkü anlamazlar veya bir şey yapmazlar
Önce sessiz kalırım ve onun anlamasını beklerim ki bu benim için çok önemlidir çünkü bunu ben demeden farkedebiliyorsa onun için ne kadar değerli olduğunu anlarım. Baktım tavşan dağa küsmüş meselesi o zaman konuşurum.. ya çözeriz ya biteriz ortası yok
Kalben çok aşırı yakınımsa belli ederim.
Ancak genel olarak kırgınlıklarımı içimde saklarım. Bunu kimseye tavsiye etmem yıllardır içimde sakladığım kırgınlıklarım sebebiyle şu an bedelini ağır bir depresyon ve bhran olarak ödüyorum. Kırıldığınız an karşı tarafı parçalayın en azından psikolojiniz sağlam kalır
Kırılmak ve incinmek insanidir, ama karşılığında aldığımız tepki kalbimizin ne kadar hırçın, sinirli yahut nahif olduğunun göstergesidir.
Ben incinirsem beklerim, sessizleşirim ve gönlümün alınmasını umut ederim. Zaman içerisinde çok canımı sıkan bir durumdu ama sonra öğrendim ki yanımda kalmayı hak eden, benim arkadaşlığıma ve iyi niyetime talip olan zaten kıymet bilir ve incindiğimde mahcup olup muhakkak beni tekrar kazanır. Kazanmayan da zamanla yiter ve gider...
Etmemm😂
Beni kıran biri baya zorlamıştır şartlarıı😂 belli etmem çünküü neden bunu konuşayım muhtacmıyım beni kıran bırınee hıı hıııı😂
böylesii şeyler benı adım adım soğutur😂 hayırlısıı be😂😂
Seni kıranı bana yönlendir 😃😂
Tamamdır 💃💃😂😂
Boyunu bir ölçeyim onların jsjsks
Huhhuuu bebeımm😂😂💃💃💃
Euhuuu😂
Kırıldığımı belli ederim genelde. Ama bunu susup konuşmayarsk, küs gibi davranarak değil , tepkilerimi konuşarak iletişim kurarak veririm. İster istemez hani karşı tarafın gönlümü almasını beklerim.
Alıngan bir yapım var. Hani katı ya da sıvı her şeye alınganlık yapan bir yapım var. Karşı tarafı bunaltmamak için küçük kırgınlıklarımı o an içimde saklarım. Ama mutlaka zamanı gelince o biriken şeylerin tepkisini veriyorum.
Önceden anlaşılmayı beklerdim, hala da bunun kırıntılarını taşıyorum fakat artık daha farklı çünkü insanlar kırdıklarının bile farkında olmuyor çoğu zaman, neyi, nasıl fark edebilirler ki? Kendi kendine yaşayıp, sonra kendi kendine sindirmeye çalıştıkça daha çok üzülüyorsun bir şeyleri. Oysa ki oturup konuşsan ya da açık açık söylesen belki konu orada çözümlenecek, uzamayacak. Bu yüzden artık kimseden zerre bir beklentim yok, bu da dahil...
Karşımdakini kaybetmemek için değil; susuyorsam artık adam yerine koymadığım içindir ya da kalbini kırmamak içindir (çok kötü yaparım) kesinlikle kaybetmemek vs değil... Ben kaybetmem kaybedilirim netim bu konuda kendime güvenim sonsuz çünkü adi değil adil bir insanım. Bu konuda da kimseye tavizim yoktur olamaz da...
İçimde fırtınalar kopsa karşımdakine belli etmem. Dışarıya daima güçlü gözükürüm.
Etmemeye Çalışsam Da Ediyorum Genelde. Zaten Kırıldıktan Sonra Koyduğum Mesafeden Anlaşılıyor. Bu Mesafeyi Hatasını Anladığında Kaldırırım. Benim İçin Sıradan Biriyse 2. Hatasında Hayatımdan Çıkarırım.
Artık kimseyi kaybetmemek için susmuyorum susmayı zayıflık anladılar ve yıllarca sadece tek taraflı üzüldük ben üzülüyorsam herkes üzülsün hak edene hak ettiği herşeyi söylüyorum artık..
Eskiden kırıldığımı belli etmezdim ama artık belirtmeye çalışıyorum. Kırıldığımı belli etmediğimde umursanmadığımı fark ettim.
Kırıldığımı direk ''akıllı ol, bu ilk ve son hatan olsun. Tekrarına dönüşü olmaz'' diyerek karşı tarafı uyarı çekerek belli ederim.
Direkt dillendiririm.. yoksa oho anlayacakta, konusacakta, didisinin didisi... Direkt soyler olayi orada atesiyle iatisare eder ve konuyu kaparim.
Beklerim ama zaten o da anlamaz bende gurur yapar yine de susarım en sonunda benim yaptığım bir şey için laf soktuğunda bende o ara dökülürüm :D
Nedense ben asla belli etmek istemem ama, arkadaşlar yüzünden ve mimiklerinden belli oluyor abi demişlerdi.. Demekki belli ediyormuşum efendim..
Ben şimdi şimdi auatuğum için aptal olsuğumu düşünüyorum. Çünki bağzı sözler söylenmeli bağzı kavgalar çıkmalıymış
Kırıldığımı gizliyorum
Belki bir gün kırıldığım yerden yeşeririm diye..
Pek söyleyemiyorum öyle olunca. Yüzüm , modum düşüyor direk.
Belli etmek istediğimde ederim yoksa bazen sadece bir kuklayı canlandırıyomuşum gibi oluyor.
belli ederim hatta direkt soylerim dobrayimdir.. ayrica 2brokegirls mu 🥰
Kendimi yiyip bitiriyorum ve bu duruma uyuz oluyorum 😡
Etmem oyle salak bir insanım ki kırildigimda hiç bir şey olmamış gibi ertesi güne uyanırım
Söylerim anlamazlar söylemezsem. Gerçi söyleyince de bir sey değişmiyor hep haklı çıkma çabası.
Laf sokarak bell ederim öyle keyfimi bozarak değil keyiflerini bozarak ;)
Sesi soluğu keserim bi anda karşıdaki anlayana kadar
Ben kolay kolay kırılmam
Kırılırsam da bunu belli ederim, söylerim.
Bazen belli ederim... Bazen ise onun anlaması için zaman veririm.
Davranışim ve konuşmalarimla kirildigimi istemedende olsa belli ederim
En fazla üç gün saklarım, kurar kurar canına okurum.
Birini kaybetmemek için susuyorsan ezik bi aptalsındır zaten
İster istemez belli oluyor agresif alıngan ve yüzüm düşük oluyor öyle zamanlarda
Yüz ifadem de ve hareketlerim den bunu çok iyi anlar.
Kafa atarım direk
Belli ederim heralde yahu ben pek fazla kırılmam ki
Etsem nee etmesem nee bir sey farketmiyor ki herkes kendi yolunda güzel
Pek belli etmem eğer çok yakınımsa sadece belli ederim
Kırdılar kaybetmeyi istemediğim insanlar kırdılar 😢
Belli etmem kırarım..
Makul bir tarzda belli ederim kırıldığımı..
belli etmemeye calisirim ama olmuyo bi sekilde belli oluyo 😅
Direkt söylüyorum. Düzeltmesi için bir şans veriyorum. İçime atıp anlamasını beklersem 2. ye kırmasına müsade etmiş olurum.
Cok ediyorum cunku birdaha kirmasinlar diye belli ederim
Bende onu kırarım... Anlamasını beklemektense eyleme dökmek daha iyidir çabuk anlar hem
belli eder aynı şekilde kırarım
Adam olan zaten anlar
Hayır belli etmem ben
Ederim. Hatta söylerim
Günün sözü bence. Sevdim bunu
Ederim ele veririm bazende bastırırım.
Anında belli ederim, hiçbir duygumu saklayamıyorum
Beni kimse kırma çünkü ben en başta hata yapmadım.
Karşı tarafın anlamasını isterim
edemiyorum
onlarda anlamıyor geçiyor gidiyor
Belli ederim tavırlarımla.
Ben sana kirildim dur belli ediyim
Tepkisiz kalamam, belli ederim.
Karşı tarafın anlamasını isterim.
Replikler hangi filme ait
İlla bi laf söylerim ima ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?