Zekası bence. Bir erkeği uzun süre elde tutan şeyin de bu olduğuna inanıyorum. Elbette samimiyet, güzel sohbet ve fiziki insanlar vs. de önemli ama en mühim olan şeyin bu olduğuna inanıyorum.
Kleopatra da mesela o kadar erkeği bilindiği gibi güzelliğiyle değil zekası ile etkilemiş. Sıradan bir tipmiș aslında.
Hürrem Sultan da normal, sıradan görünüşte biriymiș, Mahidevran ise isminin anlamında olduğu gibi ( en güzel, zamanın en güzeli gibi anlamları var) çok güzelmiș. Kanuniyi etkileyen Hürrem'in üstün zekası ve bilgisi olmuş.
Kendimi övmek gibi olmasın da gay sevmesi olabilir, şahsen erkek olsaydım böyle bir kadınla evlenmek isterdim. Şaka şaka zeki kadınlar ve güzel gülen kadınlar sevilir. Güzel fizik de cabası tabii...
Edepli, güzel ahlaklı, hâyâlı, özgüven sahibi, zeki olması, merhamet sahibi olması, ince düşünceli olması, yüzünün güzel ve bakımlı olması, kendini geliştirmesi, yaşına göre belirli bir olgunlukta davranması...
Tüm bu maddeler aslında her iki cins için de geçerli.
Konuşması, nezaketli tavırları , güleryüzlü canayakın olması ,özgüveni , bakımlı ve temiz olması.. Bir kadın güzel değilse bile bu özellikler çok çekici yapıyor bence
Özgüveni Hanımefendi konuşması Bakımlı oluşu Beden dili Fiziği Nerde nasıl davranacağını bilmesi Oturup kalkması Mesleği/İlgi Alanları En önemlisi hayat felsefesi/hayattaki amaçları Bunlar varsa daima saygı gösterilir. Bir de izlediğim bir dizideki repliği yazayım: "Zerafet, nezaket ve şıklık. Bir kadında bu üçü varsa gittiği her yerde sultan olur"
Bir kadını çekici yapan ve sadece kadını değil tüm insanları çekici yapan değişmez ve karşı çıkılamaz şey NEZAKET.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Herkes görünüş diyecek ama bu artık çok klişe olmaya başladı 90 60 90 olacak büyük m... me büyük g... t ince bel, ya da çok zayıf olacak diyecekler ama bence günümüz çekici unsuru sapyoseksüel olmalı, birçok kişi buna itibar ediyor diye biliyorum
herkese göre değişir bazıları büyük ister bazıları orta ister önemli olan dik durup sarkmaması gerçi büyük meme sevmeyen bir erkeğin bile büyük meme görünce illaki dikkatini çeker bakar